• Catering prijs 690 €
  • Prijsklasse Midden

Met Pixca kun je een bruiloft vieren met een heerlijk banket , dat deel uitmaakt van de beste gerechten met een unieke kleur, smaak en textuur, die je niet mag missen in je geweldige moment en de essentie ervan definieert. Het is het beste gastronomische alternatief dat reageert op wat je altijd al hebt gedroomd in je evenement. Pixca biedt u de meest exquise ingrediënten en tegelijkertijd creëert het een zeer luxueuze omgeving voor uw grote dag. Dit is uw ideale bedrijf om uw verbintenis te vieren met een aantrekkelijk banket voor al uw zintuigen en dat van uw gasten .

De smaak en de esthetiek van het banket dat Pixca voor uw bruiloft produceert, worden vertaald naar onvergetelijke momenten. Dit bedrijf geeft je de kans om te schitteren op een huwelijkse dag met een prachtige culinaire creatie, waarvan je kunt genieten met een onberispelijke service en die behoren tot de haute cuisine.

Pixca kan diensten verlenen in Mexico-Stad en Cuernavaca . Het zal je beste bondgenoot zijn, zodat je bruiloft vol is van lekkernijen voor het gehemelte van je meest veeleisende gasten. U zult aan uw zijde een gepassioneerd, gerenommeerd bedrijf hebben dat u een persoonlijk menu zal bieden en u in staat zal stellen te genieten met een uitzonderlijke op maat gemaakte assemblage.

De groep experts van Pixca helpt je een andere gastronomische toets voor je bruiloft te creëren. Uw catering kan niet in betere handen zijn. Je hebt een gespecialiseerd bedrijf dat je moderne, avantgarde, ambachtelijke en unieke voorstellen zal doen om je evenement onvergetelijk en verrassend te maken.

Bezoeker, laat een review achter over Pixca Banquetes en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Pixca Banquetes

4.9 11 reviews
Door MariSol
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

zeer ruime plaats met meerdere mogelijkheden binnen dezelfde plaats. een zeer goed onderhouden tuin van begin tot eind.

Welke ruimte u ook huurt, ze zijn zeer goed gedefinieerd, dus het maakt niet uit of er meer dan één evenement op dezelfde dag is, het uwe blijft "privé".

De bamboegebieden zijn erg cool en zijn ideaal voor het maken van geweldige foto's op de dag van het evenement.

Misbruik rapporteren
Door dony
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Elk gerecht was heerlijk! Heel erg bedankt voor het maken van een hoge kwaliteitsservice voor onze bruiloft, de gasten waren te allen tijde gelukkig. We bevelen ze veel aan!
Misbruik rapporteren
Door mariana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Onze bruiloft was ongelooflijk dankzij zijn werk. Elke smaak was uniek en de service was altijd uitstekend. Duizend en duizend bedankt voor alles.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
1000
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
$690.00 por persona
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Meubilair verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
50
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nos adaptamos a las necesidades de cada cliente.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
En Banquetes Pixca estamos orgullosos de haber sido parte de cientos de sueños hechos realidad. Siempre siendo capaces de estar en sintonía con los deseos y esencia de nuestras parejas, y así, lograr personalizar al máximo cada uno de nuestros eventos. Nuestra calidad, buen gusto, innovación y el deseo por servir es lo que hace de Banquetes Pixca una opción única para ese día tan importante.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad:
Stad: 62566
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden
  • Ceremonie
  • Servies verhuur
  • Meubilair verhuur
  • Decoratie
  • Bruidstaart