Planetarium amsterdam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Planetarium amsterdam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 35-35
  • Capaciteit (staand): 35-35

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Elkaar het jawoord geven … dat is een bijzonder moment. Zo’n belangrijk moment verdient een passende sfeer en locatie. Trouwen bij het Planetarium … een unieke locatie voor een unieke dag. Planetarium Amsterdam is een unieke en officiële feest- en trouwlocatie met alle mogelijkheden in huis voor uw onvergetelijke trouwdag, receptie, diner en feestavond. Deze toplocatie in Amsterdam biedt een scala aan mogelijkheden om van uw trouwdag een onvergetelijk evenement te maken. Van informele receptie tot sfeervol diner en spetterend avondfeest, alles kan. De dag van uw leven. Het glas heffen op ons prachtige terras, genieten van een verrassend huwelijksdiner in een van onze restaurants; het kan allemaal.

Persoonlijk en op maat
Een bruiloft organiseren vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Kiest u voor een intiem samenzijn met familie en vrienden? Wilt u een diner en een bruisend feest? Alles is bespreekbaar. We denken graag met u mee en bieden u deskundig advies en begeleiding in styling en aankleding van uw trouwdag. Bruiloft organiseren? Dat is voor ons een feest.

Compleet verzorgd
Uw huwelijksdag verdient een toplocatie; Planetarium Amsterdam is een locatie om ‘ja’ tegen te zeggen. Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar en een unieke locatie om te trouwen. We staan garant voor een compleet verzorgde dag die u en uw gasten niet meer zullen vergeten. Geen enkele trouwdag is hetzelfde dus we horen graag wat uw wensen zijn. Van glitter en glamour tot stijlvol en ingetogen. Uw wensen komen uit bij Planetarium Amsterdam.

Champagnetoren en rondvaart

Terwijl u geniet van de voorpret, houden wij ons bezig met de perfecte styling aankleding van uw huwelijksdag. Champagnetoren, decoraties, kaarsen, tafellinnen, fotograaf, muziek, bloemen, entertainment. Wij denken graag met u mee. Al eens gedacht aan een rondvaart door de Amsterdamse grachten voordat u bij Planetarium Amsterdam aankomt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
35-35
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
35-35
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Parkeren, Uitzicht op natuur
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Planetarium amsterdam

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1108 JA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact