Poirier

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Poirier

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De Poirier collecties zijn met zorg ontwikkeld en ontworpen. Er is keus uit een brede selectie van de meest gewilde bruiloften accessoires: bruidslingerie, kousen, jarretels, shapers, sluiers, handschoenen, onderrokken, haar accessoires en nachtkleding voor bruiden.

De bruidslingerie, shapers en onderrokken halen het aller meeste uit bruidsjurken en zorgen er voor dat de bruid er op haar best uit ziet. Door de uitgebreide keuze uit elegante en fashionable bruidsaccessoires kan elke bruid haar persoonlijke look creëren.

Poirier is in 1990 opgezet in Nederland en begon met het ontwikkelen van bruidskleding en accessoires voor eigentijdse bruiden. Het is onze missie om de bruid te laten stralen in haar bruidskleding en dat doen we door uitsluitend te kiezen voor de beste designs en materialen. Omdat we al onze passie en moeite stoppen in het ontwikkelen, produceren en promoten van onze collecties worden onze producten omgezet in een emotie. Ervaar de mooiste bruidskleding en accessoires en…

word verliefd op Poirier!

Meningen over Poirier

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6219 NV

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken