Polderhuis Bed & Breakfast

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Polderhuis Bed & Breakfast

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Polderhuis is een beeldbepalend rijksmonument in het hart van Bergschenhoek. De verschillende ruimtes in en om het monumentale Polderhuis lenen zich uitstekend voor een bijdrage in een geslaagde huwelijksdag. Dat kan in allerlei vormen; alleen de huwelijksnacht in onze karakteristieke bruidssuite is, misschien ook de ceremonie en receptie in onze fraaie tuin, maar ook de complete dag in onze horecaruimte. Vanaf voorjaar 2021 is het Polderhuis een aangewezen trouwlocatie in de gemeente Lansingerland. Het karakteristieke pand tegenover het park de Leewenkuil midden in Bergschenhoek zorgt voor een fotogenieke locatie. 

Of je nu trouwt in het Polderhuis, of in een van de andere prachtige locaties die in Lansingerland en omgeving te vinden zijn, de luxe kamer met vrijstaand bad is sowieso een prachtige bruidssuite waar jullie je dag compleet kunnen maken. Team Polderhuis legt jullie helemaal in de watten.

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
6
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020

Meningen over Polderhuis Bed & Breakfast

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2661CM

Via A12:
U kunt Bergschenhoek bereiken via de A12, afslag Bleiswijk. U volgt de N209 richting Rotterdam. U komt dan vanzelf afslag Bergschenhoek tegen (vanaf de A12 is dit de 4de kruising met stoplichten). U gaat hier rechtsaf en bij de rotonde (na ca. 30 meter) linksaf de Oosteindeseweg op. Aan het einde gaat u op de T-splitsing rechtsaf en op volgende T-splitsing links. Net na de dorpskern ziet u het Polderhuis aan de linkerzijde aan de overzijde van het water.

Via A13:
Vanaf de A13 neemt u afslag Zestienhoven/Berkel & Rodenrijs. U volgt de N209 richting Berkel & Rodenrijs/Bergschenhoek. U komt dan vanzelf afslag Bergschenhoek tegen. Op de rotonde gaat u rechtsaf het viaduct onderdoor. Bij de volgende rotonde gaat u weer rechtsaf richting Bergschenhoek. U volgt de weg (Bergweg Noord) tot net voor het centrum. U ziet het Polderhuis aan de rechterzijde aan de overzijde van het water.

Via A16:
Vanaf de A16 over de Van Brienenoordbrug neemt u afslag Prins Alexander/ Capelle/ Hillegersberg , bij de stoplichten van de afslag gaat u rechts richting Hillegersberg. Bij de tweede stoplichten gaat u rechts richting Hillegersberg. U volgt de weg tot de stoplichten waar u links gaat richting Hillegersberg/ Schiebroek. U volgt deze weg (Molenlaan) tot de kruising met de Grindweg, waar u rechtsaf gaat. U volgt deze weg tot de rotonde, waar u linksaf gaat het viaduct onderdoor. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf richting Bergschenhoek. U volgt de weg (Bergweg Noord) tot net voor het centrum. U ziet het Polderhuis aan de rechterzijde aan de overzijde van het water.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact