The Adventure

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Adventure

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wij creëren een authentieke cinematic trouwfilm van jouw mooiste dag.

Wij zijn Jonah & Merel Phyala en onze stijl heeft een Amerikaans tintje omdat wij een Amerikaans-Nederlands stel zijn. Wij houden van een romantische filmclip met een journalistiek invalshoek. 

Wat is handig om van ons te weten?

Onze stijl is relaxed: wij zijn ontspannen, niet nadrukkelijk aanwezig en we filmen de dag zoals jij hem ook beleefd hebt. Hier creëren wij een romantische trouwfilm van. We zijn er natuurlijk voor ieder bruidspaar, maar omdat wij zelf een Nederlands-Amerikaanse bruiloft hebben gehad, snappen we multiculturele stellen goed. Soms wil je het gewoon nét even anders doen dan mensen verwachten. Het is jouw dag en wij doen er alles aan om jullie optimaal te laten genieten! 

- Meesterlijke Same Day edits: op de feestavond al gelijk beelden om te laten zien aan familie & vrienden en direct kunnen nagenieten

- Veel mogelijkheden: Drone, 4K, Eigen muziekkeuze, Eigen geloften opnemen in de video

- Geen geposeerde video: jouw bruiloft authentiek, zoals jullie deze zelf hebben beleefd, opnieuw beleven

- Veel ervaring: 75+ bruiloften in Nederland en buitenland

Wie zijn jullie en wat zijn jullie wensen? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet en waar gaan jullie trouwen? Wij zijn erg benieuwd! Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie! 

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.500 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De aanbetaling bedraagt 250 euro.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over The Adventure

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
andras
Door Andràs
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij wilden graag een video van onze trouwdag en kwamen via onze wedding planner Astrid Blaauw bij Prachtige Bruid terecht. Na intieel contact te hebben gehad met Merel, hadden we een heel gezellig kennismakingsgesprek met Jonah via Skype. Wat een leuk en professioneel team! De communicatie verliep vlekkeloos en er werd goed met ons mee gedacht. Ze hebben zich geruisloos om ons en onze gasten heen bewogen en een prachtig resultaat bewerkstelligd. Toen we de beelden bekeken en beluisterden werden we gelijk weer helemaal mee terug genomen naar die geweldige dag en de bijzondere sfeer die er toen hing. Wij hebben een korte trouwfilm en een wat langere waar onze geloften grotendeels in terug te vinden zijn. Daarnaast hebben we alle speeches ook op band. We zijn gewoon ontzettend blij dat we met Prachtige Bruid in zee zijn gegaan. Dank jullie wel Merel en Jonah voor de fijne samenwerking en het super mooie resultaat!!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact