Home Weddingplanners Weddingplanners Foggia Weddingplanners Manfredonia

Princess Apulia

vertalen

Princess Apulia , opgericht door Elena Le Fosse, is een bureau dat gespecialiseerd is in bruiloften die uitsluitend in de regio Puglia worden gevierd. Hij zal het professionalisme, de passie en het talent van zijn team tot uw volledige en totale beschikking stellen ter gelegenheid van de mooiste en belangrijkste gebeurtenis van uw leven, UW HUWELIJK.

Princess Apulia zorgt voor de planning van het hele evenement, ontlast u van de saaiste opdrachten en betrekt u bij de meest opwindende fasen: u zult alleen het plezier hebben om ten volle te genieten van de magie van uw dag.

Uw bruiloft is uniek en heeft de grootste aandacht en aandacht voor detail nodig

Princess Apulia werkt samen en selecteert excellente leveranciers. Stap voor stap wordt u gevolgd, geadviseerd en begeleid naar de beste oplossingen voor uw bruiloft; van locatiekeuze tot papierwerk, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Na een eerste cognitieve ontmoeting zal prinses Apulië beginnen met het plannen van de details van het evenement, het coördineren van de leveranciers en het voorstellen van alleen de ideale keuzes voor u.

Als u naar Puglia wilt verhuizen en u wilt dat alles van begin tot eind vlekkeloos is, dan zullen de professionals van prinses Apulië al uw wensen vervullen.

U zult ook een betrouwbare vriend aan uw zijde vinden.

Bezoeker, laat een review achter over Princess Apulia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Princess Apulia

4.9 3 reviews
Door Francesca
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Elena is te allen tijde een attente, geduldige en aanwezige weddingplanner. Ze combineert professionaliteit met een groot inlevingsvermogen, waardoor ze een bijzondere relatie kan opbouwen met echtgenoten en leveranciers. Als muzikant ben ik altijd blij om met haar samen te werken omdat ik weet dat ik vreedzaam kan werken, met de juiste aandacht voor detail.

Misbruik rapporteren
Door Raffaello
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Elena is een geweldige professional, altijd aanwezig tot het laatste moment, zeer empathisch en behulpzaam! Het maakte onze dag heel bijzonder! Sterk aanbevolen!

Misbruik rapporteren
Door Antonio
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Elena heeft ons sinds het begin van onze reis vergezeld met passie, competentie, professionaliteit maar vooral hoffelijkheid en beschikbaarheid. Zelfs tijdens de Kroon, met de noodzaak om de trouwdatum herhaaldelijk uit te stellen en de daaruit voortvloeiende chaos, stond ze altijd aan onze zijde, adviseerde en assisteerde ze ons op de best mogelijke manier. De leveranciers die ze aanraadde, bleken uitstekende keuzes te zijn, die echt een verschil maakten om onze bruiloft speciaal te maken. We kunnen Elena alleen maar aanbevelen, die naast een valide professional vooral een mooi mens bleek te zijn.

Michela en Antonio

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1000

Adres

Stad:
Stad:
Stad: