PUUR Hair & Make-Up Artist

Roos Wessel is hét gezicht achter PUUR Hair & Make-up Artist. Zij heeft al jarenlang ervaring in de beauty branche als kapster en visagist en is als freelancer in te huren voor jouw bruiloft. 

PUUR, zuiver en onvervalst: PUUR Hair & Make-up artist maakt jou nog mooier dan dat je al bent...

Bezoeker, laat een review achter over PUUR Hair & Make-Up Artist en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over PUUR Hair & Make-Up Artist

5.0 9 reviews
Door vanrijnrowanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roos luisterde goed naar mijn wensen voor mijn haar en make-up voor mijn bruiloft.  Ze heeft mij echt laten stralen! Ontzettend blij dat ik bij Roos terecht ben gekomen voor mijn haar en make-up. 

Misbruik rapporteren
Bedankt voor je review en vertrouwen Rowanne!
Door ingridyasudabach
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na de overtuigende tip van mijn tante, die al regelmatig succesvol met Roos had samengewerkt, belde ik haar op. Het klikte en we maakten een afspraak. Ik voelde mij meteen op mijn gemak toen ik bij Roos kwam voor mijn proef make-up en kapsel. Roos nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar mijn wensen en wist het daarna precies zo te maken zoals ik in gedachten had. Qua make-up wilde ik het vrij natuurlijk houden en ook hierin wist ze me te verrassen! Natuurlijk- en tegelijkertijd prachtig feestelijk. En voor haar geen probleem om toch ook nog even "een tintje lichter" te proberen. Dit proef moment voelde als een uitje. Ik reed helemaal blij naar huis en op de dag zelf was Roos perfect op tijd en wist de rust super goed te bewaren. Zij hield de tijd in de gaten, wat heel fijn was en het liep allemaal precies volgens plan. In de trouwauto met open dak, 80 km per uur op de provinciale weg bleef het allemaal perfect zitten! Ik kreeg veel complimenten. En op het einde van de dag heb ik Roos nog een foto gestuurd als bewijs dat het er allemaal nog steeds top uit zag. 
Ik kies er zelfs voor, vanaf dat moment, om 45 minuten te rijden voor mijn kapper! Roos dus.. :)

Misbruik rapporteren
Bedankt voor je review en vertrouwen Ingrid!
Door ingeborghagenbeek
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ga al enige tijd naar Roos om mijn haren te knippen en verven. Roos laat mij altijd met handige tips en stralend naar huis gaan, dus het was voor mij al snel besloten dat zij mijn bruidskapsel én bruids make-up op mijn bruiloft ging doen.
Voor de trouwdag is er een proefsessie geweest. Tijdens deze sessie had Roos al gauw mooie ideeën die super aansloten bij mij als persoon en mijn wensen. 
Mijn haar en make-up hebben de hele trouwdag perfect gezeten.
Naast de professionaliteit van Roos is ze ook nog eens gezellig, rustig en vrolijk. Precies wat ik nodig had tijdens de zenuwen 's ochtends! Ik kan Roos voor een ieder van harte aanbevelen! 

Misbruik rapporteren
Bedankt voor je review en vertrouwen Ingeborg!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Ga naar www.puurhairandmakeup.com/bruiden
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Al jarenlang werk ik in de beauty branche als kapster en visagist. Mijn werk is mijn passie, en ik ga altijd voor 100% tevredenheid voor elke klant!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Adres

Stad: