Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Montelavar

Quinta do Lumarinho

  • Catering prijs 68 €
  • Website
vertalen

Quinta do Lumarinho is een droomplek gewijd aan de meest uiteenlopende evenementen. Het is een gelicentieerde en gelicentieerde ruimte, zeer dicht bij zowel Lissabon als Cascais en Sintra, en combineert het rustieke met moderniteit op harmonieuze wijze.

Ruimtes en capaciteit

Met een prachtige balzaal, volledig gebouwd in Scandinavisch sparrenhout, voorzien van airconditioning en comfortabel om tot 300 personen te ontvangen. Het bruidspaar en de gasten zullen kunnen genieten van privé en geasfalteerde parkeerplaatsen, evenals uitstekende omstandigheden om een droomhuwelijk te vieren.

Diensten

Prenúncio de Festa is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor alle evenementen op Quinta do Lumarinho en zorgt voor succes.

Het combineert de beste en modernste concepten en trends op het gebied van advisering, decoratie, planning, organisatie en het houden van evenementen, gecombineerd met hooggekwalificeerd personeel.

Met zijn eigen catering wordt zijn keuken met smaak en passie gemaakt en deze gevoelens met verfijning overgebracht in zijn werk. Ze hebben een controlesysteem voor hygiëne en voedselveiligheid, gebaseerd op de principes van HACCP - Hazard Analysis Critical Control Points.

Zij treden op:

gepersonaliseerde menu's
Thematische menu's
Barbecue
cocktail
zakelijke koffiepauzes
Burgerlijke en religieuze ceremonies
Al uw evenementen worden aangepast aan uw wensen, te beginnen met het menu dat speciaal voor u is samengesteld, beste bruid en bruidegom. Prijzen variëren afhankelijk van de tijd van het jaar, het type menu en de dag van de week (vrijdag en zondag met lagere prijzen) en het aantal gasten.

Ze versieren en transformeren elk evenement in een comfortabele, harmonieuze en verfijnde plek om mensen te verrassen en het onvergetelijk te maken.

Zij stellen u een weddingplannerservice ter beschikking wiens missie het is om van uw bruiloft een droomevenement te maken.

Plaats

Aarzel niet om een bezoek te brengen aan deze prachtige boerderij in Montelavar, in de gemeente Sintra. Onthoud dat alle offertes gepersonaliseerd zijn en aangepast zijn aan uw evenement.

Bezoeker, laat een review achter over Quinta do Lumarinho en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Quinta do Lumarinho

4.9 1 mening
Door RITA
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We konden een e-mail sturen namens ons en van onze ouders, bedankt voor de manier waarop de hele voorbereiding en de dag van de doop van onze Francisco plaatsvonden. We hoeven alleen maar goed te praten over je professionaliteit .

Gezien de vriendelijkheid van het personeel en vooral Rita en Carlos, de decoratie, het schoonmaken, de voorbereiding en kwaliteit van het eten, de articulatie van de belangrijkste momenten, de vriendelijkheid en opleiding in het gezicht en telefoon antwoorden en de zorg met de details, alles overtrof de beste verwachtingen.

We twijfelen er geen moment aan dat "werken" bij u de juiste keuze was en we zullen het zonder voorbehoud aanbevelen.

Heel erg bedankt !!

RITA & BRUNO

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Dansvloer, Parkeren, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
68€
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Sinal: 1.500€ + IVA à taxa em vigor à data de cada pagamento com reserva da data (Valor não reembolsável em caso de desistência) Reforço de sinal: 70% + IVA à taxa em vigor à data do pagamento (Até 15 dias antes do evento) com a confirmação do número de convidados. Restante: Nas vésperas ou no dia do Evento até às 23h00.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
80-120
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Sim
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 2715-666