Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Ericeira

Quinta do Roseiral

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Top
leverancier
ZIWA
WINNER'22
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Ericeira

Quinta do Roseiral

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Top
leverancier
ZIWA
WINNER'22
vertalen

Beleef een droomhuwelijk, magisch en onvergetelijk in Quinta do Roseiral, een idyllische ruimte, in perfecte harmonie met de natuur.

Ontdek de 21 hectare groene omgeving en de uitgestrekte tuinen met gazon, die u een vleugje romantiek en schoonheid geven die u zo graag wilt.

Veelzijdig, met een onuitputtelijk potentieel, presenteert Quinta do Roseiral innovatieve en hoogwaardige infrastructuren die voldoen aan de meest veeleisende evenementen.

Met exclusieve en exclusieve catering heeft het een voorbeeldige kwaliteit, als enige entiteit op de nationale markt en een van de 4 in Europa erkend met de internationale kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheidscertificering ISO 22000 in catering, catering, horeca en catering. evenementen.

De menu's, geïnspireerd door de Portugese keuken en gekoppeld aan een uitstekende keuken, vormen de perfecte combinatie van sensaties en smaakpapillen, in een exponent van maximale kwaliteit.

Bij Quinta do Roseiral tellen alle details en details, dus we werken met Alma, Passion en Commitment zodat uw evenement absoluut buitengewoon en memorabel is.

FAQ´s

Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Uitzicht op natuur
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik

Meningen over Quinta do Roseiral

4.7
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(4)
jpgloja89
Door Joao
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

een onvergetelijke dag

We hebben ons huwelijksfeest en de doop van onze dochter gehouden op 09/03/2022 op Quinta do Roseiral en we hadden geen betere keuze kunnen maken. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf was het werk van al het personeel onberispelijk, zelfs in de laatste minuut details. Ze hebben bijgedragen om onze dag onvergetelijk te maken en we zullen het voor altijd herinneren. Dank u zeer! Filipa, João en Leonor

Misbruik rapporteren
andreiarsometal
Door Andreia
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik had mijn bruiloft op Quinta do Roseiral op 15-07-2022 en het was prachtig. Ana Batalha en Ana Almeida waren zeer professioneel en 5 sterren, ze hebben me geholpen een droomhuwelijk te creëren, zoals ik me had voorgesteld. De ruimte is prachtig, met een enorme tuin en de hal geheel van glas, zodra we de ruimte zagen dachten we geen twee keer na dat dit de ideale plek zou zijn voor mijn bruiloft. De animaties, de dj, het hele team is zeer professioneel in de ruimte en het eten is heerlijk. Een kus voor beiden

Misbruik rapporteren
sarasilvasantos8
Door Sara
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Omdat we besloten om te trouwen, twijfelden we niet aan de plaats. Onze eerste keuze was altijd Quinta do Roseiral, waar we al enkele bruiloften waren geweest. Alles overtrof onze verwachtingen. Vanaf de eerste ontmoeting heeft Ana ons geholpen en ons gerustgesteld met alle details en ideeën, altijd zeer attent en beschikbaar. We hadden geen betere plek kunnen kiezen, het was perfect en niet te beschrijven! Wij adviseren met je ogen dicht!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2655-000

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact