Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Sintra

Quinta dos Lapiás

Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Sintra

Quinta dos Lapiás

vertalen

Op Quinta dos Lapiás vindt u een grote, unieke en charmante ruimte, in een zeer exotische stijl, waar de viering van uw trouwdag magisch zal zijn. De boerderij biedt een complete infrastructuur die perfect is om uw feest te organiseren, met als doel uw verwachtingen te overtreffen. Dit is de perfecte setting voor het vieren van je liefde, samen met familie en vrienden!

Ruimtes en capaciteit

De boerderij heeft een lounge met een capaciteit van maximaal 350 personen, uitgerust met airconditioning voor de warmste of koudste dagen, een buitenruimte met een terras met stoelen en tafels, een binnen- en een buitenbar. Het buitengebied wordt gevormd door tuinen en een zwembad omgeven door Lápias (typische stenen van de regio), ook toegang tot een eigen parkeerplaats.

Diensten die het biedt

Het team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren professionals op het gebied van evenementen, ingehuurd door Prenúncio da Festa. Met oog voor detail bieden ze hun eigen cateringservice, ter plaatse bereid en versierd, en kunnen ze ook andere evenementen van verschillende afmetingen houden, zoals: verjaardagen, doopfeesten, themafeesten, zakelijke evenementen, enz.

Een andere troef van de Quinta is een accommodatie met 4 kamers, ideaal voor het voorbereiden van het bruidspaar en voor hun huwelijksnacht.

Plaats

Het ligt op een bevoorrechte locatie in Negrais, Almargem do Bispo, dicht bij Sintra, en heeft een gemakkelijke toegang en uitstekende omstandigheden in een natuurlijke en mysterieuze omgeving. Wilt u meer weten over Quinta do Lapiás, aarzel dan niet om een aanvraag voor informatie en een gepersonaliseerde offerte te sturen.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Zwembad
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Receptie en/of feest in de open lucht
Bezoeker, laat een review achter over Quinta dos Lapiás en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Quinta dos Lapiás

4.9
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
Door Rita
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ze zijn spectaculair!

Er zijn geen woorden om de vriendelijkheid en professionaliteit van deze mensen / deze Quinta te beschrijven! Ze waren gewoon onberispelijk in alles op onze trouwdag.

De meeste van onze gasten waren buitenlanders en iedereen houdt van PERSONEEL!! De toewijding en aandacht van elk van hen was goddelijk.

Het eten was buitengewoon en alle gasten zeiden hetzelfde. Een groot applaus voor de Chef de Cuisine en het hele team.

Heel erg bedankt aan de STAFF-groep op Quinta Dos Lapías, je was de beste voor mij / ons !! Ze maakten onze dag nog onvergetelijker en specialer! !

Natuurlijk zal ik een persoon niet vergeten die heel belangrijk en speciaal was in deze hele voorbereiding en die een heel speciaal plekje in ons hart heeft!!

Veel dank aan onze lieve Maria José die vanaf de eerste dag dat we naar de Quinta gingen ons tot op de dag van vandaag vergezelde. Ze deed al het mogelijke en onmogelijk om alles te laten lopen zoals het liep! De dag was gewoon perfect. Ze is meer dan geweldig, ze is een buitengewoon persoon!! Ze is erg toegewijd aan wat ze doet en merkt op dat ze met veel liefde en toewijding werkt 🫶 Een dikke merci van ons, zelfs uit de grond van mijn hart. Kusjes voor het hele team. ️

In het Duits: Dankeschön.

In het Italiaans: Grazie.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2715-349

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier