R. Planning Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

R. Planning Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Met Romy Jakobs Helderman als weddingplanner en/of ceremoniemeester voor jullie trouwdag, kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie grote dag. 

Tijdens een eerste kennismaking met Romy kunnen jullie precies aangeven waar jullie haar hulp bij zouden willen hebben: willen jullie dat zij jullie bruiloft van A - Z organiseert, of alleen dat zij jullie helpt op de grote dag? Alles is mogelijk!

In de aanloop naar jullie trouwdag hoeven jullie alleen jullie wensen door te geven aan Romy (en aanwezig zijn bij de leuke dingen, zoals het proeven van taart en het bezoeken van jullie droomlocatie!). Zij regelt de rest! Romy zal in haar netwerk zoeken naar de leveranciers die bij jullie wensen (en budget) passen, afspraken met leveranciers regelen, de gastenlijst bijhouden en een uitgebreid draaiboek van jullie grote dag samenstellen!

Neem vooral eens contact op met R. Planning Weddings & Events en informeer naar de mogelijkheden!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij akkoord op de offerte, wordt een eerste aanbetaling van 50% gemaakt. 2 weken voor de bruiloft volgt een aanbetaling van 40% en na de bruiloft volgt een nacalculatie met de laatste 10%.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over R. Planning Weddings & Events

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact