Rammenas - Roots Rock Kitchen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Rammenas - Roots Rock Kitchen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Rammenas - Roots Rock Kitchen is ontstaan door een gedeelde liefde voor smaakvol en no-nonsense eten. Wij laten ons voor onze gerechten inspireren door smaken van over de hele wereld en geven hier graag onze eigen draai aan. Al onze gerechten zijn vegetarisch, waar onze specialiteit ligt in de geheel plantaardige (veganistische) keuken. Op deze manier kan iedereen van ons eten genieten en beperken we ook nog eens de grootte van onze ecologische voetafdruk; een win-win situatie voor alle partijen!  

Hoewel we een flink aantal vaste gerechten in ons assortiment hebben, blijven we graag ontwikkelen, free-stylen en gebruik maken van de smaken die het seizoen te bieden heeft. Van een eenvoudige maaltijd tot een uitgebreid buffet of meer-gangen diner; (bijna) alles is mogelijk en we kunnen een op maat gemaakte offerte aanbieden voor iedere beurs en gelegenheid. Dit uiteraard altijd volledig afgestemd op de wensen van de klant.  

Vanzelfsprekend kunnen we op verzoek rekening houden met mogelijke allergieën en diëten, zodat ook echt iedereen zonder zorgen kan aanschuiven voor een heerlijke maaltijd!  

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij versturen een factuur na levering van onze diensten, conform overeengekomen offerte. Bij grote opdrachten (offerte < 2000,- ) kunnen wij in overleg om een aanbetaling vragen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Rammenas - Roots Rock Kitchen

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3542 AA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact