• Website

Jullie willen een unieke openingsdans op jullie bruiloft?

Dat kan! Samen met de choreograaf van Ready2Dance maken wij een passende dans op jullie favoriete nummer.
Vinden jullie meerdere nummers leuk? Geen probleem, dan maken wij een leuke mix van de nummers!

Verras je gasten met een openingsdans welke zij niet zullen verwachten!
Onze choreografen hebben al vele openingsdansen mogen maken voor bruidsparen.
Tijdens het (gratis) kennismakingsgesprek kunnen jullie alle wensen en ideeën met de choreograaf bespreken, om zo tot jullie unieke openingdans te komen.

Een mix of een nummer?
Het is tegenwoordig erg populair om de openingsdans te doen op een mix.
De mix kan op verschillen manieren gemaakt worden.
Vaak starten wij de mix met een rustig nummer en dan…. ja, dan komen de hits waarop de verschillende danspassen zijn gemaakt. Op deze manier verassen jullie de gasten én brengen jullie eigenlijk het feest gelijk op gang.
Wanneer jullie ervoor kiezen om te gaan voor 1 nummer, dat kan ook. Romantisch of een floorfiller. Allemaal geen probleem. het inkorten van een nummer behoort ook tot een van de opties. Wij hebben naturlijk ook nog een aantal tips welke besproken worden in het kennismakingsgesprek.

Een openingsflashmob. 
Hierbij voert het bruidspaar de openingsdans uit, en uiteindelijk komen er beetje bij beetje een aantal gasten meedoen met de dans. Deze dans is van te voren geoefend met een kleine groep gasten die het bruidspaar hebben uitgekozen.
Jullie kunnen er ook voor kiezen om onze dansers mee te laten doen. 

Interessant houden
Jullie, en wij, willen voorkomen dat het voor jullie gasten een saaie langdradige bedoeling wordt.
Wij raden dan ook aan om voor een romantische openingsdans niet langer dan 2,5 to 3 minuten te dansen. Wij kunnen het nummer voor jullie inkorten. Kiezen jullie voor een mix? Dan maken wij meestal een mix tussen de 3 en 5 minuten.

Tip;
Wat wij belangrijk vinden is om jullie als bruidspaar te laten stralen op de dansvloer.
Wij kijken wat voor jullie fijn voelt, wat jullie samen qua bewegingen aankunnen. Het is echter wel enorm belangrijk dat jullie thuis oefenen. Hoe comfortabeler jullie je voelen bij de bewegingen, hoe makkelijker de dans wordt en hoe meer jullie stralen op de dansvloer.

Over Ready2Dance
Ready2Dance is een dansschool waarbij gezelligheid, plezier en lekker dansen voorop staan!
Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt.

Ready2Dance is ontstaan uit een groep professionele dansers die (bijna) elke week optraden op dance events, beurzen, bruiloften en corporate business events. De passie voor dans is dan ook bij alle docenten zichtbaar en wij proberen het beste uit iedereen te halen op een respectvolle manier.

Inmiddels geven wij ook, sinds 2002, reguliere danslessen zoals streetdance, jazzmix, burlesque, gogodance, hiphop, Yoga, Essentrics en trainen wij een team welke regelmatig optreden op bovengenoemde events. Daarnaast blijven wij telkens nieuwe shows ontwikkelen.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door mail244
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Onze vrienden hebben ons zeer verrast met een geweldige openingsdans welke zij hebben aangeleerd gekregen via Ready2Dance. We waren erg onder de indruk van het eindresultaat. Geweldig!!

Misbruik rapporteren
Door sjoerd
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De openingsdans ... Tsja, dan kun je iets doen met een rustig nummertje omdat het bruidspaar vindt dat ze niet kunnen dansen. Wij vonden dat het anders kon en wilden ook iets anders doen. Maar wat, dat moet je niet zelf gaan bedenken. Samen met read2dance zijn we tot een muziekcompilatie gekomen, wat wij leuk vonden, ritmisch goed pastte en waarop wij (als niet dansers) wel in korte tijd bezig een dans aangeleerd kregen wat heeft geleid tot een fantastische herinnering!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 1096 AS

Vergelijkbare leveranciers

Bruidsdans

Dansscholen | Amsterdam

Bruidsdans is een onderdeel van dansschool Redlex in Amsterdam Noord: speciaal gericht op bruidsparen. De perfecte openingsdans/wedding dance leer je bij bruidsdans. De lessen worden verzorgd bij Dansschool Redlex in Amsterdam Noord door meervoudig Nederlands kampioen ballroom en latin dans Redmond... Zie +

Dansschool Redlex

Dansscholen | Amsterdam

Dansschool Redlex is een dansschool in Amsterdam Noord onder leiding van  Redmond Valk en Alexandra Matteman. Samen meervoudig Nederlands kampioen Ballroom en Latin dansen en o.a. bekend als deelnemer aan het dansprogramma strictly come dancing van de AVRO. Bij Redlex kunt u terecht voor diverse... Zie +

OPENINGSDANS® Utrecht Top

OPENINGSDANS® Utrecht

Dansscholen | Utrecht
9

De start van uw huwelijksfeest met OPENINGSDANS® Het bruiloftsfeest van uw leven verdient een unieke openingsdans. Stelt u zich voor: een onvergetelijke dans van de liefde, onder luid gejuich van familie en vrienden. De toon van uw trouwfeest is gezet! Geen ervaring met dansen, nog niet uit over... Zie +

OPENINGSDANS® Rotterdam Top

OPENINGSDANS® Rotterdam

Dansscholen | Rotterdam

De start van uw huwelijksfeest met OPENINGSDANS® in Rotterdam. Het bruiloftsfeest van uw leven verdient een unieke openingsdans. Stelt u zich voor: een onvergetelijke dans van de liefde, onder luid gejuich van familie en vrienden. De toon van uw trouwfeest is gezet! Geen ervaring met dansen, nog... Zie +

VIC-weddingcard Top

VIC-weddingcard

Bruidsgeschenken | Amsterdam
1

Met de VIC-Weddingcard wordt het organiseren van jullie bruiloft wel een heel stuk leuker! Alle aangesloten leveranciers verlenen jullie op vertoon van de VIC-weddingcard een korting van 5 of 10% op de factuur! Daarnaast zijn zij stuk voor stuk top-bedrijven in de trouwbranche met bewezen staat... Zie +