• Catering prijs 733 €
  • Prijsklasse Midden

Redkiwi Events is een 100% Mexicaans bedrijf, expert in productie en organisatie van de beste evenementen overal in de Mexicaanse Republiek. Dankzij jarenlange ervaring en het uitstekende management van de chef-koks Rodrigo Garrido met meer dan 10 jaar ervaring als banketbewerkingsspecialist en Antonio Aranda die al meer dan 8 jaar werkt met hoge kwaliteitsnormen in eten en drinken; Dit bedrijf is als favoriet geplaatst onder de meest veeleisende echtparen die alleen het beste willen bieden aan al hun gasten.

Extreme zorg, van de selectie van grondstoffen, de smaken tot de uitstekende presentatie, betovert alle zintuigen van de mensen die hun gerechten proberen. Redkiwi Events presenteert een werkmodel met totale kwaliteit, persoonlijke service en authenticiteit in elk detail.

Het hele Redkiwi Events-team werkt om integrale oplossingen te bieden voor de beste bruiloften in Mexico, en biedt zo een unieke ervaring voor zowel de bruid als de bruidegom en hun gasten. Ze hebben een team van coördinatoren die zich, geïnspireerd door je dromen en ideeën, zullen toeleggen op het plannen, ontwerpen, conceptualiseren en orkestreren van elk detail, en ze zullen ook van begin tot eind bij je evenement aanwezig zijn, zodat je de eregast kunt zijn. Bel ze en ontdek alles wat ze voor je hebben.

Bezoeker, laat een review achter over Redkiwi Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Redkiwi Events

4.9 6 reviews
Door Christopher
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Naar mijn mening is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, omdat ze u een persoonlijke en super premium service bieden. Het eten was geweldig, zonder twijfel, maar de beste van de beste banquettes die vandaag bestaan.

Misbruik rapporteren
Door Pavel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het Red Kiwi Events-team geeft je totale voldoening. Als u echt wilt dat de beste dag van uw leven foutloos en perfect is, aarzel dan niet om ze in te huren. Bovendien is de behandeling het meest hartelijk en zijn ze er altijd van op de hoogte dat alles wat ze hebben gepland als zodanig is uitgekomen.

Misbruik rapporteren
Door Marta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel goed! Ze voldeden aan alles wat we hen vertelden dat we wilden en nog veel meer, het heerlijke eten en de uitstekende service. Super aanpasbaar en altijd met de beste instelling.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
1500
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
$733.00
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Meubilair verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
2
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Son flexibles, se adaptan a las necesidades de cada pareja.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden
  • Ceremonie
  • Servies verhuur
  • Meubilair verhuur
  • Decoratie
  • Bruidstaart