• Prijsklasse Betaalbaar

Wanneer je gaat trouwen kun je je huwelijk laten inzegenen door een van onze voorgangers.
Daarvoor hoef je niet lid te zijn van een kerk!
Ook het inzegenen van “gemengde huwelijken” waarbij de partners verschillende geloofsovertuigingen hebben of uit verschillende geloofsrichtingen komen is voor Rent a Priest geen enkel probleem. Datzelfde geldt voor het inzegenen van homohuwelijken.

Onze aangesloten voorgangers zijn allen oecumenisch en ruimdenkend ingesteld. Zij zijn heel graag bereid om aan de hand van jullie eigen wensen de ceremonie inhoud te geven ! Of je nu wilt trouwen in een kerk of kapel, op het strand van Ameland, hoog in de bergen, in een kasteel of op een andere voor jullie bijzondere  locatie. Alles is mogelijk, wij gaan graag met jullie mee op locatie! Ook in het buitenland!

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het herbevestigen van de trouwbelofte!

Tijdens het voortraject komen jullie bij de voorganger thuis om nader kennis te maken en al je wensen te bespreken. Hierbij is veel aandacht voor de persoonlijke en unieke invulling van de ceremonie. Daarna maakt de voorganger een “ontwerp” voor de viering die daarna met jullie besproken wordt! Als heel bijzonder wordt het schrijven van de zogenaamde “geloofsbrieven” ervaren…! Een spannende bezigheid!

Zo wordt het uiteindelijk een onvergetelijke, heel  bijzondere  en persoonlijke ceremonie!Bezoeker, laat een review achter over Rent a Priest en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Rent a Priest

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per bank
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Religieuze ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
495 euro
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij zegenen huwelijken in zowel in Nederland als in het buitenland. Dat kan in een mooie kapel of kerk, maar ook bij jullie in de tuin of op het strand....!!! Ga voor meer informatie over onze werkwijze naar onze site www.rentapriest.nl
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Betaalbaar