Riebroeks Bloemetje

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Riebroeks Bloemetje

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Riebroeks Bloemetje is een klein en gezellig regionaal bedrijf in Ermelo van een jonge ondernemer die zich vooral richt op het persoonlijk maken van al het bloemwerk. Bloemen waren altijd al mijn passie, want je kan er zoveel mensen blij mee maken. Na het volgen van een opleiding voor Bloem, Groen en Styling was het tijd voor de volgende stap. Mijn eigen bedrijf waarin mijn creatieve ideeën een plek konden krijgen. Riebroeks Bloemetje richt zich vooral op het bruidswerk, een (zakelijk) bloemetje, workshops en nog veel meer.

Omdat het een kleine onderneming is, zal het contact altijd persoonlijk verlopen en altijd via  de eigenaar zelf. Hierdoor bent u geen nummer en weet u waar u echt aan toe bent als u bij ons langskomt. 

U kunt bij ons terecht voor bruidsboeketten, maar ook corsages en andere decoraties zijn bij ons te bestellen. Alles wordt dus persoonlijk met u besproken zo zorgen we er samen voor dat niemand voor een verrassing komt te staan.

Er zijn al een hoop ideeën vanuit ons wanneer u een persoonlijk gesprek aanvraagt en een beetje informatie verklapt, maar hoe leuk is het als u zelf met nog meer ideeën komt en wij deze samen met jullie uit kunnen voeren? Zo hebben jullie echt een hele persoonlijke bruiloft.

Bloemen zijn tenslotte seizoensproducten en er is zoveel ontwikkeling in dat er eigenlijk nooit iets hetzelfde is. Hoe gaaf is het dan dat jullie als misschien wel toekomstig bruidspaar langskomen en weg gaan met iets wat niemand anders eigenlijk heeft, dit omdat er ook uw eigen ideeën bij inzitten. Ook als u nog geen idee heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, er zijn genoeg voorbeelden beschikbaar.

Een persoonlijk gesprek proberen we ook altijd terug te koppelen naar jullie met een moodboard en kort verslag. Zo kunnen jullie thuis nog eens rustig bekijken naar wat we hebben besproken en of echt alles naar jullie wens is. Je trouwt tenslotte maar één keer.

Hopelijk mogen we kennis maken met jullie! 

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Corsages, Auto decoratie
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij vragen een aanbetaling en de rest dient na de grote dag voldaan te worden.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Wat zijn de openingstijden?
maandag : Gesloten dinsdag tot donderdag : 08:30 - 17:00 vrijdag : 12:00 - 19:00 zaterdag : 08:30 - 16:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Meningen over Riebroeks Bloemetje

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3853PB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact