Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Málaga Feest- en Trouwlocaties Ronda

Ronda Mountain Resort

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Málaga Feest- en Trouwlocaties Ronda

Ronda Mountain Resort

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 120-120
  • Capaciteit (staand): 120-120
vertalen

Alejandro Dumas, Ernest Hemingway, Orson Welles en vele andere kunstenaars hebben in hun werken de sterke gevoelens beschreven die werden veroorzaakt door hun ontdekking van de stad Ronda . En het is dat de ongewone geografie van deze Andalusische stad niemand onverschillig laat. De stad en haar goed bewaard gebleven omgeving zijn zeer pittoresk. Een paar kilometer van het historische centrum, op het platteland, weg van de drukte en stedelijke drukte, staat Ronda Mountain Resort als een rustige en serene plek.

Ronda Mountain Resort ligt in het hart van het platteland en is een weelderig huis, volledig gerestaureerd en omgevormd tot een luxe verblijf. Rustiek van uiterlijk en onthult zijn elegante architecturale compositie zodra je binnenkomt. Torentjes, kapellen en apsissen bestaan naast elkaar onder de typisch Andalusische dakpannen en creëren een spel van contrast van licht en schaduw.

Een fontein is het centrale element van een kleine Franse tuin, de villa verbergt een aangenaam terras. De eet- en woonkamer buiten delen de aangename schaduw van een luifel, met uitzicht op een groot zwembad dat uitkomt op een gazon, met een jacuzzi die toegankelijk is via een kleine houten brug. De meubels in het huis hebben Balinese invloeden met hedendaags rotan.

In het huis is de woonkamer voorzien van een enorme leren bank voor een indrukwekkende stenen open haard. Van zijn kant stelt de keuken een centraal kookeiland en een werktafel voor acht tot uw beschikking. Achter de entree vind je een verrassende Arabisch-Andalusische patio in blauwtinten, verlicht door een glazen plafond.

Op de begane grond en boven zijn zeven slaapkamers een perfecte mix van romantiek en exotisme. Ze zijn georganiseerd als in een Marokkaanse riad en hebben een prachtig uitzicht op de patio en de tuinen. Deze ruimtes hebben ongelooflijk veel invloeden, van het landelijke Engeland van Indonesische ambachten tot het glorieuze tijdperk van de Italiaanse Renaissance, zonder twijfel een mix die je zal verrassen.

Ronda Mountain Resort biedt u verschillende sferen die uw gasten zullen betoveren met hun persoonlijke stijl. Een garantie voor een magisch en onvergetelijk verblijf.

-------------------------------------------------- --------------------------------------

Alexandre Dumas, Ernest Hemingway, Orson Welles en vele andere kunstenaars hebben in hun werken of geschriften de sterke sensaties beschreven die werden veroorzaakt door hun ontdekking van de stad Ronda, in Spanje. De hoogst ongebruikelijke geografie van deze Andalusische stad, in tweeën gesplitst door de afgrond van Rio Guadalevin, kan niemand onberoerd laten. De stad en de goed bewaard gebleven omgeving zijn zwaar en hebben een complexe geschiedenis die rijk is aan tal van invloeden. Ze zijn ook zeer schilderachtig. Hier zijn de dingen zoals nergens anders; alles is vreemd poëtisch, dromerig, bijna bovennatuurlijk. Een paar kilometer van het historische centrum, op het platteland ver van de drukte en de stadsdrukte, is Rasero Retreat een vredige en serene plek om je terug te trekken, een ideale pied-à-terre voor dit deel van het achterland van Marbella.

Rasero Retreat, gelegen in het hart van een heerlijk heuvelachtig landschap, is een weelderige boerderij, volledig gerestaureerd en omgevormd tot een luxe woning. Het heeft een rustieke uitstraling en onthult zijn zeer elegante architecturale compositie zodra je binnenkomt, met meerdere volumes die met elkaar in dialoog treden en met elkaar spelen. Torens, kapellen en apsissen leven zo samen onder de typisch Andalusische dakpannen en creëren een spel van contrasterend licht en schaduw, geaccentueerd door de sprankelend witte coating van het gebouw.

De villa verwelkomt de gasten met een fontein, het centrale element van een kleine tuin in Franse stijl, en verbergt een aangenaam terras dat pas in zicht komt als u rond de barbecuehaard stapt. De eetkamer en de woonkamer in de open lucht delen de welkome schaduw van een luifel, met uitzicht op een groot zwembad dat uitkomt op een weide, compleet met een jacuzzi die toegankelijk is via een kleine houten brug. Extreem eclectische meubels combineren Balinese invloeden met rieten in moderne stijl.

Na deze luifel, onder een laag, massief frame, heeft de woonkamer een immense bank van oud leer met uitzicht op een indrukwekkende stenen open haard. Het komt royaal uit op de tuin en leidt ook naar een keukenbar, met een centraal kookeiland en een werkblad voor acht personen. Achter de inkomgang en de trap die naar boven leidt, bevindt zich een verrassende Arabisch-Andalusische patio in blauwe tinten, verlicht door een glazen dak dat een opmerkelijk gevoel van welzijn biedt. Op de Moorse tegelvloer biedt het een tweede eetkamer voor acht personen en leidt het naar een gezellige tweede woonkamer annex bibliotheek.

Op de begane grond en boven wedijveren zeven slaapkamers met elkaar in romantiek en exotisme. Ze zijn georganiseerd als in een Marokkaanse riad en bieden uitzicht op de patio en de tuinen. Deze kamers en hun badkamers dragen een ongelooflijk aantal invloeden, van landelijk Engeland tot Indonesisch handwerk tot het glorieuze tijdperk van de Italiaanse renaissance - een eigenzinnige mix van genres die wonderbaarlijk werkt.

Zowel typisch als uniek, zal deze residentie, bewoond door verschillende sferen, zijn gasten betoveren met zijn persoonlijke stijl. Aan de monding van een surrealistische stad breidt Rasero Reatreat de garantie uit van een magisch verblijf, gemarkeerd met dromen en avontuur.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
120-120
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
120-120
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Exclusief meubilair om ruimte mee te huren
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur, In de bergen
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Zwembad, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
7
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Geen catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A consultar

Meningen over Ronda Mountain Resort

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 29400
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact