• Prijsklasse Midden
  • Website

Wat is het eerste dat in je opkomt als je een taart ziet? Juist, P-A-R-T-Y.Roses Cake Shop maakt jouw ultieme cake, zodat het feest kan beginnen. 

Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral lekker. Taart zijn namelijk gemaakt om op te eten! Om die reden vermijden we pre-mixen, pakjes, zakjes, fondant en marsepein. De taarten worden hier dus niet met fondant of marsepein bekleed en we maken er ook geen versieringen van. We maken zo veel mogelijk zelf met verse ingredienten van goede kwaliteit. Als decoraties gebruiken we graag dingen die je ook op wilt en kunt eten, zoals vers fruit, snoep, koekjes, bonbons of chocolade. Of dingen die je juist niet op wilt eten maar die het geheel wel feestelijker maken zoals toppers, vlaggetjes, prikkers of speelgoed. 

Heb jij al een idee voor jouw taart? Geef je wensen vrijblijvend door zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Van een rustieke naked cake tot out-of-the-box bruidstaart...Wij deinzen nergens voor terug! 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na akkoord op de offerte moet de helft van het totaalbedrag aanbetaald worden. De andere helft van het bedrag moet uiterlijk twee weken voor de bruiloft voldaan zijn.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bij Roses Cake Shop bestel je een taart die niet alleen mooi is, maar vooral ook lekker. Een taart moet namelijk opgegeten worden! Samen bespreken we alle wensen om tot dit ultieme eindresultaat te komen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 9084

Roses Cake shop ligt in de nieuwe wijk 'Wiarda'. Deze wijk ligt in de Zuidlanden, achter voetbal vereniging blauw-wit en vlakbij de haak om Leeuwarden. Je hebt natuurlijk navigatie, maar die stuur jou soms over de hounsdyk en dan kom je er niet. 

Zo kom je er wel: 


Van buiten Leeuwarden:

Als je Zuidelijk van Leeuwarden woont rijd je eerst richting Leeuwarden, voor Leeuwarden neem je de afslag Goutum (middelste rijbaan). 

OF

Als je Noordelijk van Leeuwarden woont rijd je via de N31 richting Leeuwarden. Neem op de N31 de afslag 'Leeuwarden-Oost'.

Eenmaal op de drachtsterweg neem je de afslag naar zuiderburen (1e afslag).Ga linksaf op de 1e rotonde.Ga rechtdoor op de 2e rotonde.Ga linksaf op de 3e rotonde.Je rijdt nu langs de voetbal vereniging. Blijf rijden tot je op de weg bent die erachter langs gaat. Neem dan de tweede weg rechts (1ste rechts wordt nu gebouwd maar nog niet bewoond), je zit nu op de Skans. Nummer 36 is het derde huis van het laatste blok. 


Vanuit Leeuwarden:

Rijdt onder het nieuwe aquaduct door richting zuiderburen. Neem de eerste afslag, net na het aquaduct. Ga rechtsaf op de 1e rotonde.Ga linksaf op de 2e rotonde.Je rijdt nu langs de voetbal vereniging. Blijf rijden tot je op de weg bent die erachter langs gaat. Neem dan de tweede weg rechts (1ste rechts wordt nu gebouwd maar nog niet bewoond), je zit nu op de Skans. Nummer 36 is het derde huis van het laatste blok. 

Vergelijkbare leveranciers

Sugar Sugar Bakery Top
(4)
Sugar Sugar Bakery
Lelystad-Haven Taart en Zoetigheid
Bird on your Cake Top
(4)
Bird on your Cake
Zwaanshoek Taart en Zoetigheid
Miss Baktaart Top
(1)
Miss Baktaart
Kapelle Taart en Zoetigheid
Bakverhalen Top
(8)
Bakverhalen
Rotterdam Taart en Zoetigheid
ZZ Sweet Studio
(9)
ZZ Sweet Studio
Egmond-Binnen Taart en Zoetigheid
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden