• Prijsklasse Midden

Wat is het eerste dat in je opkomt als je een taart ziet? Juist, P-A-R-T-Y.Roses Cake Shop maakt jouw ultieme cake, zodat het feest kan beginnen. 

Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral lekker. Taart zijn namelijk gemaakt om op te eten! Om die reden vermijden we pre-mixen, pakjes, zakjes, fondant en marsepein. De taarten worden hier dus niet met fondant of marsepein bekleed en we maken er ook geen versieringen van. We maken zo veel mogelijk zelf met verse ingredienten van goede kwaliteit. Als decoraties gebruiken we graag dingen die je ook op wilt en kunt eten, zoals vers fruit, snoep, koekjes, bonbons of chocolade. Of dingen die je juist niet op wilt eten maar die het geheel wel feestelijker maken zoals toppers, vlaggetjes, prikkers of speelgoed. 

Heb jij al een idee voor jouw taart? Geef je wensen vrijblijvend door zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Van een rustieke naked cake tot out-of-the-box bruidstaart...Wij deinzen nergens voor terug! 

Bezoeker, laat een review achter over Roses Cake Shop en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Roses Cake Shop

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na akkoord op de offerte moet de helft van het totaalbedrag aanbetaald worden. De andere helft van het bedrag moet uiterlijk twee weken voor de bruiloft voldaan zijn.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bij Roses Cake Shop bestel je een taart die niet alleen mooi is, maar vooral ook lekker. Een taart moet namelijk opgegeten worden! Samen bespreken we alle wensen om tot dit ultieme eindresultaat te komen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 9084

Roses Cake shop ligt in de nieuwe wijk 'Wiarda'. Deze wijk ligt in de Zuidlanden, achter voetbal vereniging blauw-wit en vlakbij de haak om Leeuwarden. Je hebt natuurlijk navigatie, maar die stuur jou soms over de hounsdyk en dan kom je er niet. 

Zo kom je er wel: 


Van buiten Leeuwarden:

Als je Zuidelijk van Leeuwarden woont rijd je eerst richting Leeuwarden, voor Leeuwarden neem je de afslag Goutum (middelste rijbaan). 

OF

Als je Noordelijk van Leeuwarden woont rijd je via de N31 richting Leeuwarden. Neem op de N31 de afslag 'Leeuwarden-Oost'.

Eenmaal op de drachtsterweg neem je de afslag naar zuiderburen (1e afslag).Ga linksaf op de 1e rotonde.Ga rechtdoor op de 2e rotonde.Ga linksaf op de 3e rotonde.Je rijdt nu langs de voetbal vereniging. Blijf rijden tot je op de weg bent die erachter langs gaat. Neem dan de tweede weg rechts (1ste rechts wordt nu gebouwd maar nog niet bewoond), je zit nu op de Skans. Nummer 36 is het derde huis van het laatste blok. 


Vanuit Leeuwarden:

Rijdt onder het nieuwe aquaduct door richting zuiderburen. Neem de eerste afslag, net na het aquaduct. Ga rechtsaf op de 1e rotonde.Ga linksaf op de 2e rotonde.Je rijdt nu langs de voetbal vereniging. Blijf rijden tot je op de weg bent die erachter langs gaat. Neem dan de tweede weg rechts (1ste rechts wordt nu gebouwd maar nog niet bewoond), je zit nu op de Skans. Nummer 36 is het derde huis van het laatste blok. 

Vergelijkbare leveranciers

Taart en Zoetigheid | Sneek
1

Voor exclusieve bruidstaarten, sweet tables en andere zoete lekkernijen ben je bij Maaike´s Taart aan het juiste adres! Alles is mogelijk: groot of klein, strak of romantisch, fruitig of lekker fris - er zijn eindeloze mogelijkheden voor een bruidstaart in jullie eigen stijl! Zie +

Taart en Zoetigheid | Hoogezand
Reageert
snel

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart. Wilma's Droomtaarten kan voor jullie de perfecte bruidstaart maken, helemaal afgestemd op jullie wensen. Kiezen jullie voor een eigen ontwerp of een taart uit de Droomcollectie? Persoonlijk... Zie +

Taart en Zoetigheid | Lelystad-Haven
4

Met Sugar Sugar Bakery weten jullie zeker dat de gasten zullen genieten van jullie bruidstaart. Naast een zeer uitgebreid menu aan smaken vinden jullie hier ook zeer diverse mogelijkheden aan ontwerpen. Daarnaast zien de taarten van Sugar Sugar Bakery er ook fantastisch uit! Ieder bruidspaar is uniek... Zie +

Taart en Zoetigheid | Emmeloord

Welkom bij Sam en Nel's taarten, Op zoek naar een unieke taart voor een verjaardag of gender reveal? Of wellicht iets moois voor op jullie trouwdag? Wij kunnen jullie van dienst zijn met onze heerlijke en verse producten. Met veel liefde en aandacht maken wij de bestellingen klaar in onze family... Zie +

Taart en Zoetigheid | Winsum
10

Spreken de taarten van Juffrouw Taart jullie aan? En willen jullie ook graag een unieke op maat gemaakte taart. Wacht dan niet te lang met bestellen, we werken samen met meerdere trouwlocaties in Groningen. Dit betekent dan ook dat onze agenda al heel snel voor zit, en sommige data’s al een jaar... Zie +

Taart en Zoetigheid | Groningen

Toet is een gezellig plekje in Groningen waar je van overheerlijke huisgemaakte taartjes en gebakjes kunt genieten. Naast een gezellige plek levert Toet ook graag een heerlijke taart voor jullie bruiloft die geheel aan jullie wensen en voorkeur voldoet. De taarten worden gemaakt van verse, pure ingredienten,... Zie +

Taart en Zoetigheid | Hoogkarspel
Reageert
snel
7

Micha en Diana’s patisserie is opgericht in 2012 door Micha Jonker en Diana Breg. Wij delen niet alleen de bevlogenheid van het bakkersvak maar ook de behoefte om mensen te verwennen. Op elkaar afgestemd en toch op ons eigen manier zijn wij elke dag bezig om het beste uit ons zelf te halen om onze klanten... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden