1/12
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's

Beschrijving

Hi! Wij zijn Bruidsfotografie duo Rox & San, wij zijn gespecialiseerd in Journalistieke en Fine art Bruidsfotografie en Trouwvideo. Wij werken altijd samen en dat voelt voor ons heel natuurlijk aan doordat we beiden een kunst & fotografische achtergrond hebben, dit maakt ons niet alleen een fantastisch liefdeskoppel maar ook een geweldig team.

Op jullie huwelijksdag is het tijd om te genieten van elkaar en van het leven met vrienden en familie, zonder zorgen, terwijl wij de emoties en details vastleggen die voor altijd worden bewaard.

Wij plannen alles zorgvuldig en investeren veel tijd en aandacht in communicatie over alles wat met fotografie op jullie bruiloft te maken heeft. Wij fotograferen slechts een beperkt aantal evenementen per jaar, om ervoor te zorgen dat jullie onze volledige aandacht hebben en zorg gedurende het gehele proces, vanaf het moment dat wij geboekt worden, totdat jullie mooie foto’s ontvangen! Wij bieden een geweldige ervaring aan, vol herinneringen die voor altijd bij jullie zal blijven en met trots kan worden laten zien aan familie.

Wij werken overal in Nederland en van tijd tot tijd fotograferen wij bruiloften in het buitenland. Wij ontdekken graag nieuwe plaatsen om te fotograferen. Een prachtige destination bruiloft in een exotische bestemmingen of prachtige authentieke plaatsen! Tot nu toe hebben we bruiloften gehad in Spanje, Frankrijk en Italië, en we kunnen niet wachten om te weten waar onze volgende bestemming bruiloft zal zijn!

Details

De eigenaar van het bedrijf heeft nog niet op het antwoord formulier gereageerd

Meningen (2)

4.9
2 meningen
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Wij zagen foto's van Rox and San online voorbij komen en volgden ze al een tijdje. Daarna zagen we foto's van bekenden die ook door hen werden geschoten en t zag er prachtig uit. Na een ontmoetingsgesprek dat goed klikte, hadden wij R&S geboekt. De weg naar de bruiloft toe bleven we in contact en reageerden ze vrij snel op al onze vragen. Dit is erg fijn, aangezien zij ook een hele dag met ons mee moeten draaien en zo weet iedereen waar 'ie aan toe is.

Het resultaat? GEWELDIG! Als amateur fotografe ben ik vaak kritisch, maar er zitten zulke prachtige shots tussen, dat je even niet stil staat dat je naar je eigen foto's kijkt.. alsof ze voor een magazine zijn geschoten. Ze zijn attent, maar toch onopvallend bezig die dag waardoor je als bruidspaar zorgeloos kunt genieten. En als bonus kijg je ze per twee! :)

Highly recomended dus!

Gr,

D&K

Misbruik rapporteren
Door Lisette
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

 Op de bruiloft van vrienden hebben we Rox & San aan het werk gezien. Zij waren ontspannen en onopvallend aan het fotograferen en filmen, wat wij als zeer prettig hebben ervaren en vonden het direct een sympathiek stel. Na het zien van de video en de fotoreportage waren wij overtuigd dat deze twee onze bruiloft moesten vastleggen.Wij hebben gekozen voor alle opties de loveshoot, bruidsfotografie, video en het album. Tijdens de loveshoot leerden we elkaar goed kennen en voelden we ons meteen op ons gemak.

Na de bruiloft waren we natuurlijk heel benieuwd naar het resultaat. De Video en de Foto's waren overweldigend, zo mooi en emotioneel. Toen we het Album te zien kregen beleefde we onze dag opnieuw met de tranen in onze ogen.
 

Misbruik rapporteren

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Trouw Trendy
De beste bruidsfotografen uit Amsterdam! Zij leggen de allermooiste momenten vast
Credits: Lera Fotografie
De beste trouwfotografen van 2016 uit Noord-Holland!

Adres van Rox + San in Noord-Holland:

Amsterdam 0031 637452250