Rui Jun Luong fotografie & video

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Rui Jun Luong fotografie & video

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.200 €

Nog opzoek naar iemand die jullie mooie momenten vast te leggen? Met fotografie of een trouwfilm van Rui Jun Luong blijft uw trouwdag een mooie en waardevolle herinnering.

Met ervaring in bruiloften van diverse culturen, en het vast leggen van échte spontane momenten. Zijn jullie bij het juiste adres.


Een stukje over Rui Jun:

"Fotografie geeft mij kansen om te reizen, nieuwe mensen te ontmoeten en mezelf op nieuwe en unieke manieren uit te dagen. Nadat ik een aantal jaar mijzelf heb gefotografeerd. Ben ik begonnen om vreemden te fotograferen, maar door fotografie voelde ik me verbonden met hen. Fotografie is een manier voor mij om mezelf te uiten en vast te leggen wat ik waarneem. Hoe ik de wereld zie en wat ik belangrijk vind. Ik groeide op in het noorden van Nederland, daar waren niet veel Aziaten. Ik heb nooit echt rolmodellen gehad en mensen ontmoet waarmee ik me kon identificeren toen ik klein was. In mijn werk komen thema’s als identiteit, diversiteit en duurzaamheid van toepassing. Ik focus me op portret- en modefotografie met een sterke nadruk op gedurfde en creatieve styling. In mijn collages creëer ik surrealistische werelden, waar ik mijn fantasie werkelijkheid maak met mixed-media. De wereld zelf en de mensen inspireren me elke dag om te creëren. Ik ben altijd aan het leren en probeer te experimenteren door nieuwe dingen te proberen."

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.200 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De aanbetaling bedraagt de helft van het totale bedrag. Het is een niet-restitueerbare aanbetaling, dit zijn de kosten voor het reserveren van uw datum. Het resterende bedrag moet uiterlijk op de boekingsdag worden betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Rui Jun Luong fotografie & video

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
cakedumonde
Door Dikra
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wat een prachtige foto's maakt ze!

Ze is spontaan en lief, iemand waar je graag vaker mee wilt werken. Ze is proffessionele fotograaf met oog voor detail! Een echte aanrader!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact