Home Weddingplanners Weddingplanners San Andrés y Providencia Weddingplanners San Andrés

Saiweddings

  • Website

Gedurende de laatste 10 jaar heeft Saiweddings hier vele dromen verwezenlijkt, in de archipel van het eiland San Andres, Providencia en Santa Catalina (Colombia), een prachtig biosfeerreservaat op het eiland door de UNESCO. We moedigen alle paren aan om zich te omhelzen en onder te dompelen in de cultuur van dit prachtige paradijs, om de magie van het Caribisch gebied te ervaren.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles op de dag van uw bruiloft volkomen ontspannen is en u absoluut geen zorgen hoeft te maken. We zullen zorgvuldig naar uw wensen luisteren (zelfs wanneer ons contact voornamelijk online is), wij zullen u begeleiden en een begeleiding hebben vanaf het moment dat u ervoor heeft gekozen om de speciale dag tot het einde te vieren .

Wij zijn geen decorateur en een bloemist, wij zijn uw persoonlijke vriend en persoonlijke weddingplanner, die voor alles zal zorgen. We zullen de eersten zijn die aankomen en de laatsten die vertrekken. Het is onze bedoeling om de belangrijkste dag van je leven te maken, echt onvergetelijk.

Bezoeker, laat een review achter over Saiweddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Saiweddings

5.0 13 reviews
Door Gimena y Raul
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een droom die uitkomt. U kunt niet vragen om meer aandacht en professionaliteit en medeplichtigheid op uw trouwdag. We kunnen alleen Janeth en Arturo bedanken. Heel erg bedankt voor alles en voor het zo goed van dienst zijn, zonder jou hadden we het niet kunnen doen. Je bent geweldig.

Misbruik rapporteren
Door Drl
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De droomhuwelijk, die drie woorden vatten het werk van Saiweddings samen, de aandacht die ze op alle details vestigen is perfect, en de foto's zijn de beste herinnering die ze ons konden geven van deze speciale dag.

We raden aan.

Vele successen voor mevrouw Janneth en haar man dat hun bedrijf blij blijft met degenen die nog steeds in liefde geloven.

zegeningen en groeten.

Lenn en Darly Krueger

Misbruik rapporteren
Door Jesihu
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het droomhuwelijk werd werkelijkheid dankzij Saiweddings, van de logistiek en de voorbereidingen tot het huwelijk 100% gecoördineerd werd en uitgevoerd zoals we wilden, de ceremonie was heel romantisch en speciaal, de plaatsen en scenario's waren aangegeven, zodat de foto's waren spectaculair, de aandacht van Janeth en haar man (fotograaf) garandeerden dat alles heel aardig en aangenaam was, stelden ons in staat zeer spontaan te zijn en de fotosectie was zeer ontspannen en casual om die momenten van geluk en gevoel te beschrijven die resulteerden in een onvergetelijke herinnering ... Ik raad 100% aan omdat het de beste beslissing was die we hadden kunnen nemen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Solicitamos un porcentaje inicial y el restante unas semanas antes
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003

Adres

Stad: 880001