Home Weddingplanners Weddingplanners San Andrés y Providencia Weddingplanners San Andrés

Saiweddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners San Andrés y Providencia Weddingplanners San Andrés

Saiweddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
vertalen

Gedurende de laatste 10 jaar heeft Saiweddings hier vele dromen verwezenlijkt, in de archipel van het eiland San Andres, Providencia en Santa Catalina (Colombia), een prachtig biosfeerreservaat op het eiland door de UNESCO. We moedigen alle paren aan om zich te omhelzen en onder te dompelen in de cultuur van dit prachtige paradijs, om de magie van het Caribisch gebied te ervaren.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles op de dag van uw bruiloft volkomen ontspannen is en u absoluut geen zorgen hoeft te maken. We zullen zorgvuldig naar uw wensen luisteren (zelfs wanneer ons contact voornamelijk online is), wij zullen u begeleiden en een begeleiding hebben vanaf het moment dat u ervoor heeft gekozen om de speciale dag tot het einde te vieren .

Wij zijn geen decorateur en een bloemist, wij zijn uw persoonlijke vriend en persoonlijke weddingplanner, die voor alles zal zorgen. We zullen de eersten zijn die aankomen en de laatsten die vertrekken. Het is onze bedoeling om de belangrijkste dag van je leven te maken, echt onvergetelijk.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Solicitamos un porcentaje inicial y el restante unas semanas antes
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Saiweddings

4.9
18 reviews
18 reviews
Professionaliteit
(18)
Prijs/kwaliteit
(18)
Aanrader?
(18)
bettyeumejia45
Door Beatriz Eugenia
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Hallo

Jannethe en Arthur

Allereerst willen we u feliciteren met uw bedrijf *SAIWEDDINGS* voor het uitstekende en nette werk. We zullen u altijd aanbevelen omdat voor zo'n speciale datum (symbolische ceremonie) elk detail een supersterke waarde kreeg in onze herinneringen en harten. Ten tweede, dank aan jullie twee voor alle logistiek, steun, suggesties, woorden, advies 🥰🥰 want ondanks dat we alles op afstand hebben gecoördineerd... is het onberispelijk verlopen!

Ten derde zijn de foto's en video's wreed... echt, elke keer dat we ze zien, is het alsof we opnieuw in het moment leven!

Bedankt, bedankt, heel erg bedankt... Ik denk dat zelfs woorden niet genoeg zouden zijn om de vreugde te vullen die we in ons hart voelen ️

Att Caro en Bea

Misbruik rapporteren
skitsym
Door Stephanie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bedankt voor het maken van mijn dag geweldig. Een bestemmingshuwelijk is erg ingewikkeld en Saiweddings zorgde ervoor dat alles goed verliep.

bedankt dat je me begrijpt, me kent en je aan alles aanpast

een dikke knuffel

Misbruik rapporteren
charikcontreras
Door charik
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het was een onvergetelijke en magische ervaring, oneindig bedankt voor alles, voor de tijd, de beschikbaarheid, voor elk van de aanbevelingen, voor het snelle antwoord op verzoeken, voor hoe aardig, gevoelig, vriendelijk, professioneel en attent ze zijn, moge God zegenen uw bedrijf en uw leven. Aanbevolen 100%

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 880001

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact