Home Weddingplanners Weddingplanners San Andrés y Providencia Weddingplanners San Andrés
Home Weddingplanners Weddingplanners San Andrés y Providencia Weddingplanners San Andrés
vertalen

Gedurende de laatste 10 jaar heeft Saiweddings hier vele dromen verwezenlijkt, in de archipel van het eiland San Andres, Providencia en Santa Catalina (Colombia), een prachtig biosfeerreservaat op het eiland door de UNESCO. We moedigen alle paren aan om zich te omhelzen en onder te dompelen in de cultuur van dit prachtige paradijs, om de magie van het Caribisch gebied te ervaren.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles op de dag van uw bruiloft volkomen ontspannen is en u absoluut geen zorgen hoeft te maken. We zullen zorgvuldig naar uw wensen luisteren (zelfs wanneer ons contact voornamelijk online is), wij zullen u begeleiden en een begeleiding hebben vanaf het moment dat u ervoor heeft gekozen om de speciale dag tot het einde te vieren .

Wij zijn geen decorateur en een bloemist, wij zijn uw persoonlijke vriend en persoonlijke weddingplanner, die voor alles zal zorgen. We zullen de eersten zijn die aankomen en de laatsten die vertrekken. Het is onze bedoeling om de belangrijkste dag van je leven te maken, echt onvergetelijk.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Solicitamos un porcentaje inicial y el restante unas semanas antes
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Saiweddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Saiweddings

5.0
16 reviews
16 reviews
Professionaliteit
(16)
Prijs/kwaliteit
(16)
Aanrader?
(16)
charikcontreras
Door charik
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het was een onvergetelijke en magische ervaring, oneindig bedankt voor alles, voor de tijd, de beschikbaarheid, voor elk van de aanbevelingen, voor het snelle antwoord op verzoeken, voor hoe aardig, gevoelig, vriendelijk, professioneel en attent ze zijn, moge God zegenen uw bedrijf en uw leven. Aanbevolen 100%

Misbruik rapporteren
danielnarnjo1993
Door Daniel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Super aanrader, zonder twijfel een prachtige ervaring en een onvergetelijke dag, alles is perfect verlopen zoals we het besproken hadden en de organisatie en aankleding waren 100%

Misbruik rapporteren
leticiarossi
Door Letícia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het huwelijk was ongelooflijk! Jane was super attent en vroeg om de tien keer dat ze contact met me opnam via WhatsApp / e-mail. Op de dag van de bruiloft ontmoetten we elkaar in ons hotel om de instructies door te geven en te combineren hoe alles zou gebeuren. Arthur, de fotograaf, ging op zoek naar ons en nam ongelooflijke foto's van de bruiloft en daarna gingen we met hem op pad om foto's te maken op andere plaatsen op het eiland!! Hij is super aardig en zachtaardig. De bruiloft verliep precies zoals we hadden verwacht. De versiering was perfect, de jongen die feest vierde vertelde ons mooie dingen! Jane's assistent is ook een gunst!! Zeer dankbaar Jane, Arthur en team voor het waarmaken van onze droom. Het was magisch en schattig!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 880001

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier