Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Bergamo Catering en Bruidstaarten Chiuduno

San Lucio Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Bergamo Catering en Bruidstaarten Chiuduno

San Lucio Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Catering & Banqueting sinds 1962: recepties in stijl.

Smaak als een wereldwijd concept in gastvrijheid. Het is het doel dat San Lucio Events nastreeft bij het organiseren van evenementen op hoog niveau met behulp van zeer professionele medewerkers en suggestieve locaties.

Oude en betoverende woningen zijn teruggebracht tot pracht en uitgerust om de klanten op maat te helpen om aan elke behoefte te voldoen. Elke receptie bedoeld als een uniek, origineel, memorabel evenement. Op de achtergrond, maar op de voorgrond zoals het hoort, de keuken als de maximale uitdrukking van smaak en elegantie.

Vervolgens werden de voorbereidingen, de nevenactiviteiten, de details ad hoc bestudeerd. Vertrouwen op San Lucio Events betekent trouwen met deze concepten, ze delen en harmoniseren bij de realisatie van evenementen die een onuitwisbare herinnering achterlaten. San Lucio Events bevordert onderzoek en culinaire creativiteit dankzij het Anteprima Restaurant, een plaats gemarkeerd door de belangrijkste gidsen en waaraan de prestigieuze Michelin-ster werd toegekend, ook dit jaar, dankzij een originele en voortdurend veranderende keuken op basis van principes van de moleculaire keuken en op technieken zoals sferificatie en destructurering.

Anteprima wordt Show Cooking Restaurant genoemd vanwege de open keuken en de schermen die in de eetkamer projecteren, voor de vijfentwintig klanten die het kan hosten, de voorbereiding van elk gerecht. De keuken wordt gecombineerd met een service op hoog niveau en een kelder van ongeveer 900 labels. Anteprima is ook een fingerfood- en patisserie.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Anders
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over San Lucio Events

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
sa100.dini
Door sara
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De bijdrage van de San Lucio is fundamenteel gebleken voor het succes van ons huwelijk! We werden voornamelijk gevolgd door Sara, een heel speciaal persoon, gepassioneerd over haar werk en een unieke vriendelijkheid en beschikbaarheid! Hij wist hoe naar ons te luisteren en ons op een professionele manier te adviseren, en zelfs als we iets met zijn andere collega's te maken hadden, vonden we dezelfde kenmerken. Dus voor ons een grote dank aan San Lucio Events!

Misbruik rapporteren
kika.naldi
Door marika
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

San Lucio Events is een garantie voor succes. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, klaar om eventuele twijfels weg te nemen, zelfs de meest triviale. Ze hebben een ruime keuze aan locaties, in staat om aan alle smaken en behoeften te voldoen. De prijs / kwaliteit verhouding die ik zou zeggen is meer dan goed gezien de voortreffelijkheid van de keuken, de exclusiviteit van de locatie en alle aangeboden extra diensten. We hadden geen betere keuze kunnen maken!

Misbruik rapporteren
luc.1vita
Door luca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn erg blij dat we onszelf hebben toevertrouwd aan San Lucio Events en we zijn al het personeel dankbaar dat ze zich met extreme professionaliteit hebben ingezet voor de organisatie van onze bruiloft. De locatie van San Giovanni delle Formiche is prachtig!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 24121

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact