Sannaz Photography

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Leuk dat jullie gaan trouwen! Naast het zoeken van een trouwlocatie, een ambtenaar, de jurk, etc, willen jullie ook deze bijzondere dag nog jaren later kunnen terugkijken. Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die jullie bijzondere momenten met aandacht, humor en veel liefde fotografeert? Dan pas ik wellicht in jullie plaatje.

Ik ken inmiddels vele vormen van liefde en houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen en verhalen met ze te delen. Ook vind ik het leuk om ieder´s schoonheid te ontdekken. Past mijn stijl mooi bij jullie en vinden jullie het prettig als ik met jullie meedenk? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ben trouwens de fotograaf die een crisistasje bij zich heeft met vaseline, extra pleisters, een naald met draad, etc.

Jullie bruiloft wordt een dag voor jullie om te ervaren en voor mij om het vast te leggen. Ik draag graag bij om deze dag tot de mooiste dag van jullie leven te maken.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Volledig vanaf €1250,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het boeken volgt een aanbetaling van 25% van het totale bedrag, om jullie datum definitief vast te leggen. Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Het bruidspaar vertelde mij dat hun zoontje vaak moeite heeft met onbekende mensen. We hadden ook een extra kennismakingsgesprek ingepland met de kids erbij. Op de bruiloft zag ik een moment dat ik even met hun zoon en dochter op het strand wat foto's kon maken. De kinderen vonden het helemaal leuk en dat zag je terug op de foto's. Bij het afleveren van de preview heb ik het bruidspaar verrast met wat extra foto's van hun kinderen en ze waren hier enorm blij mee! Wat ik ook vaak hoor is "Oh, wat is ze nu aan het doen?". Je kan me soms in de meest bizarre houdingen zien, om de perfecte compositie te vinden. In mijn uitgebreide trouwgids vertel ik per tijdlijn wat jullie van mij kunnen verwachten. Ik geef ook wat tips en ideeën waar jullie zeker iets aan hebben!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk altijd met een assistente die mij helpt met mijn fotografiespullen en indien nodig achter het stuur zit om van de ene locatie naar de andere te rijden. Ook let zij erop dat de kleine details goed uitzien, voor op de foto. Zo kan ik mij helemaal focussen op het fotograferen en het vastleggen van de juiste momenten. Zij is ook net zo gezellig en spontaan als ik ben! Verder werk ik samen met videografen en andere leveranciers zoals wedding planners, make-up artiesten en stylisten. Indien jullie dat wensen kan ik ook altijd een hele goede second shooter meenemen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Bij vanaf 9 uur fotografie, laat ik op jullie bruiloft al een slideshow zien via een beamer of de laptop! Een preview van de foto's ontvangen jullie al binnen een week en binnen 6 weken ontvangen jullie de rest van de foto's. Alle foto's kunnen jullie downloaden via een beveiligde online galerij. Deze kunnen jullie ook via de site delen met vrienden en familie.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden