Sannaz Photography

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Ik raak geïnspireerd door filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door beeldende kunst en fashionfotografie. Het resultaat is pure en artistieke beelden, waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in terugziet.

Op een van de gelukkigste dagen van je leven, omringd door de mensen die het dichtst bij je staan. Je stilte en je gelach, de manier waarop hij/zij je laat lachen en de tranen van je moeder. Ik ben graag de stille waarnemer, de verhalenverteller.

Vanaf de eerste ontmoeting, naar je trouwdag tot het voltooide album in je handen - ik sta aan je zijde om samen een stukje familiegeschiedenis te schrijven.

Alle informatie zoals mijn werkwijze, wat je op je bruiloft kan verwachten met tips en inspiratie, staat in mijn uitgebreide bruidsgids. Vraag deze snel aan!

Bezoeker, laat een review achter over Sannaz Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sannaz Photography

4.9 6 reviews
Door sannesouli
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op zoek naar een fotograaf om jouw bruiloft vast te leggen?! Zoek niet verder en neem direct contact op met Sannaz! Wij hebben echt genoten van onze dag en iedere keer als wij onze foto's terugkijken herbeleven wij de momenten opnieuw. Sannaz is een topper! Ze is gezellig, lief, lekker gek, spontaan, enthousiast, creatief en bovenal een top fotografe! Wij zullen haar aan iedereen aanraden én mochten wij ooit nog eens een onvergetelijke dag willen laten vastleggen - weten we haar te vinden! Oh en zelfs mijn man, type ik hou niet van foto´s en mensen die mij met een camera achtervolgen, had er geen erge meer in dat de lens continue op hem gericht was én is verbaasd over de resultaten. Nog even en het wordt zijn hobby... Sannaz worked her magic!

Misbruik rapporteren
Door dilamor
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een echte aanrader! Ik heb bij meerdere gelegenheden gebruik gemaakt van de diensten van Sannaz. Sannaz denkt met je mee en brengt creatieve invulling aan bij je wensen. Daarnaast is het vertrouwensgevoel die ze je aanbiedt groot en durf je eerder mee te gaan in ideeen waar je zelf misschien niet in toe in staat bent.

Uitdagend, creatief en vertrouwelijk!

Misbruik rapporteren
Door saydha_nurie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sannaz is een echte aanrader! Ze is professioneel en levert mooi werk af. Ze is een spontaan, lief en warmhartig mens die we graag om ons heen hadden tijdens onze bruiloft. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Tijdens de belangrijke momenten weet ze alles tot in detail vast te leggen, zonder dat je doorhebt dat ze er is.
Na de bruiloft heeft ze een prachtige fotoalbum voor ons gemaakt. Waar wij regelmatig doorheen bladeren en onze mooie dag nogmaals herbeleven.


Wij waren zeer tevreden en hebben nogmaals een shoot gedaan bij haar. Onze zwangerschapshoot. 

Heel erg bedankt voor de prachtige foto's lieve Sannaz!
 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Volledig vanaf €1250,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het boeken volgt een aanbetaling van 25% van het totale bedrag, om jullie datum definitief vast te leggen. Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Het bruidspaar vertelde mij dat hun zoontje vaak moeite heeft met onbekende mensen. We hadden ook een extra kennismakingsgesprek ingepland met de kids erbij. Op de bruiloft zag ik een moment dat ik even met hun zoon en dochter op het strand wat foto's kon maken. De kinderen vonden het helemaal leuk en dat zag je terug op de foto's. Bij het afleveren van de preview heb ik het bruidspaar verrast met wat extra foto's van hun kinderen en ze waren hier enorm blij mee! Wat ik ook vaak hoor is "Oh, wat is ze nu aan het doen?". Je kan me soms in de meest bizarre houdingen zien, om de perfecte compositie te vinden. In mijn uitgebreide trouwgids vertel ik per tijdlijn wat jullie van mij kunnen verwachten. Ik geef ook wat tips en ideeën waar jullie zeker iets aan hebben!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk altijd met een assistente die mij helpt met mijn fotografiespullen en indien nodig achter het stuur zit om van de ene locatie naar de andere te rijden. Ook let zij erop dat de kleine details goed uitzien, voor op de foto. Zo kan ik mij helemaal focussen op het fotograferen en het vastleggen van de juiste momenten. Zij is ook net zo gezellig en spontaan als ik ben! Verder werk ik samen met videografen en andere leveranciers zoals wedding planners, make-up artiesten en stylisten. Indien jullie dat wensen kan ik ook altijd een hele goede second shooter meenemen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Bij vanaf 9 uur fotografie, laat ik op jullie bruiloft al een slideshow zien via een beamer of de laptop! Een preview van de foto's ontvangen jullie al binnen een week en binnen 6 weken ontvangen jullie de rest van de foto's. Alle foto's kunnen jullie downloaden via een beveiligde online galerij. Deze kunnen jullie ook via de site delen met vrienden en familie.

Adres

Stad: