• Prijs vanaf: 1.250 €

Ik raak geïnspireerd door filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door beeldende kunst en fashionfotografie. Het resultaat is pure en artistieke beelden, waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in terugziet.

Op een van de gelukkigste dagen van je leven, omringd door de mensen die het dichtst bij je staan. Je stilte en je gelach, de manier waarop hij/zij je laat lachen en de tranen van je moeder. Ik ben graag de stille waarnemer, de verhalenverteller.

Vanaf de eerste ontmoeting, naar je trouwdag tot het voltooide album in je handen - ik sta aan je zijde om samen een stukje familiegeschiedenis te schrijven.

Alle informatie zoals mijn werkwijze, wat je op je bruiloft kan verwachten met tips en inspiratie, staat in mijn uitgebreide bruidsgids. Vraag deze snel aan!

Bezoeker, laat een review achter over Sannaz Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sannaz Photography

4.9 7 reviews
Door Cholin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kozen Sannaz als onze trouwfotograaf en we zijn nog elke dag blij dat we deze goede keuze hebben gemaakt! Vanaf de kennismaking tot aan het overhandigen van het album zijn wij heel erg tevreden geweest. Sannaz is onwijs professioneel, betrouwbaar, lief, gezellig en heel grappig tegelijk. Door de coronamaatregelen hadden wij af en toe wat stressmomenten tijdens de voorbereidingen, maar Sannaz dacht goed met ons mee en stelde ons iedere keer gerust.

Vooraf vonden wij het een beetje spannend en ongemakkelijk om de hele dag een fotograaf aan onze zijde te hebben, maar op de trouwdag zelf is dat ons heel erg meegevallen. Sannaz voelde als een vriendin op onze eigen bruiloft die toevallig foto’s maakt. Ze heeft ons laten lachen en stralen op onze trouwdag en dat is terug te zien op alle prachtige foto’s die ze heeft gemaakt. Ze is creatief en heeft echt oog voor details. Bovendien lukt het haar goed om de sfeer terug te laten komen op de foto’s. Ook onze gasten waren enthousiast over Sannaz haar aanwezigheid en haar werk.

Wij raden iedereen aan om voor Sannaz te kiezen. Het is echt fijn om geen zorgen te hebben over de fotograaf en het resultaat. Haar foto’s zijn prachtig en hebben een unieke stijl die ons vanaf het begin al heel erg aansprak. Bovendien heeft ze een erg professionele werkwijze. Zo biedt zij haar informatie in een uitgebreid magazine aan met allerlei tips (i.p.v. een simpele prijslijst) en biedt zij de foto’s aan op haar online portal, die je kan delen met anderen en waar je ook artikelen kunt bestellen.

Sannaz heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt en we zijn hartstikke blij dat zij onze trouwdag op een prachtige manier heeft vastgelegd! Mochten wij in de toekomst nog een belangrijk moment willen fotograferen, dan kiezen we weer voor Sannaz!

Misbruik rapporteren
Door Sanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op zoek naar een fotograaf om jouw bruiloft vast te leggen?! Zoek niet verder en neem direct contact op met Sannaz! Wij hebben echt genoten van onze dag en iedere keer als wij onze foto's terugkijken herbeleven wij de momenten opnieuw. Sannaz is een topper! Ze is gezellig, lief, lekker gek, spontaan, enthousiast, creatief en bovenal een top fotografe! Wij zullen haar aan iedereen aanraden én mochten wij ooit nog eens een onvergetelijke dag willen laten vastleggen - weten we haar te vinden! Oh en zelfs mijn man, type ik hou niet van foto´s en mensen die mij met een camera achtervolgen, had er geen erge meer in dat de lens continue op hem gericht was én is verbaasd over de resultaten. Nog even en het wordt zijn hobby... Sannaz worked her magic!

Misbruik rapporteren
Door Zeri
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een echte aanrader! Ik heb bij meerdere gelegenheden gebruik gemaakt van de diensten van Sannaz. Sannaz denkt met je mee en brengt creatieve invulling aan bij je wensen. Daarnaast is het vertrouwensgevoel die ze je aanbiedt groot en durf je eerder mee te gaan in ideeen waar je zelf misschien niet in toe in staat bent.

Uitdagend, creatief en vertrouwelijk!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het boeken volgt een aanbetaling van 25% van het totale bedrag, om jullie datum definitief vast te leggen. Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk altijd met een assistente die mij helpt met mijn fotografiespullen en indien nodig achter het stuur zit om van de ene locatie naar de andere te rijden. Ook let zij erop dat de kleine details goed uitzien, voor op de foto. Zo kan ik mij helemaal focussen op het fotograferen en het vastleggen van de juiste momenten. Zij is ook net zo gezellig en spontaan als ik ben! Verder werk ik samen met videografen en andere leveranciers zoals wedding planners, make-up artiesten en stylisten. Indien jullie dat wensen kan ik ook altijd een hele goede second shooter meenemen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Bij vanaf 9 uur fotografie, laat ik op jullie bruiloft al een slideshow zien via een beamer of de laptop! Een preview van de foto's ontvangen jullie al binnen een week en binnen 6 weken ontvangen jullie de rest van de foto's. Alle foto's kunnen jullie downloaden via een beveiligde online galerij. Deze kunnen jullie ook via de site delen met vrienden en familie.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
Volledig vanaf €1250,-

Adres

Stad: