Sannaz Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sannaz Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.250 €

Ik raak geïnspireerd door filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door beeldende kunst en fashionfotografie. Het resultaat is pure en artistieke beelden, waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in terugziet.

Op een van de gelukkigste dagen van je leven, omringd door de mensen die het dichtst bij je staan. Je stilte en je gelach, de manier waarop hij/zij je laat lachen en de tranen van je moeder. Ik ben graag de stille waarnemer, de verhalenverteller.

Vanaf de eerste ontmoeting, naar je trouwdag tot het voltooide album in je handen - ik sta aan je zijde om samen een stukje familiegeschiedenis te schrijven.

Alle informatie zoals mijn werkwijze, wat je op je bruiloft kan verwachten met tips en inspiratie, staat in mijn uitgebreide bruidsgids. Vraag deze snel aan!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.250 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het boeken volgt een aanbetaling van 25% van het totale bedrag, om jullie datum definitief vast te leggen. Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Sannaz Photography

4.7
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(6)
(1)
Aanrader?
(7)
cholin.r
Door Cholin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kozen Sannaz als onze trouwfotograaf en we zijn nog elke dag blij dat we deze goede keuze hebben gemaakt! Vanaf de kennismaking tot aan het overhandigen van het album zijn wij heel erg tevreden geweest. Sannaz is onwijs professioneel, betrouwbaar, lief, gezellig en heel grappig tegelijk. Door de coronamaatregelen hadden wij af en toe wat stressmomenten tijdens de voorbereidingen, maar Sannaz dacht goed met ons mee en stelde ons iedere keer gerust.

Vooraf vonden wij het een beetje spannend en ongemakkelijk om de hele dag een fotograaf aan onze zijde te hebben, maar op de trouwdag zelf is dat ons heel erg meegevallen. Sannaz voelde als een vriendin op onze eigen bruiloft die toevallig foto’s maakt. Ze heeft ons laten lachen en stralen op onze trouwdag en dat is terug te zien op alle prachtige foto’s die ze heeft gemaakt. Ze is creatief en heeft echt oog voor details. Bovendien lukt het haar goed om de sfeer terug te laten komen op de foto’s. Ook onze gasten waren enthousiast over Sannaz haar aanwezigheid en haar werk.

Wij raden iedereen aan om voor Sannaz te kiezen. Het is echt fijn om geen zorgen te hebben over de fotograaf en het resultaat. Haar foto’s zijn prachtig en hebben een unieke stijl die ons vanaf het begin al heel erg aansprak. Bovendien heeft ze een erg professionele werkwijze. Zo biedt zij haar informatie in een uitgebreid magazine aan met allerlei tips (i.p.v. een simpele prijslijst) en biedt zij de foto’s aan op haar online portal, die je kan delen met anderen en waar je ook artikelen kunt bestellen.

Sannaz heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt en we zijn hartstikke blij dat zij onze trouwdag op een prachtige manier heeft vastgelegd! Mochten wij in de toekomst nog een belangrijk moment willen fotograferen, dan kiezen we weer voor Sannaz!

Misbruik rapporteren
sannesouli
Door Sanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op zoek naar een fotograaf om jouw bruiloft vast te leggen?! Zoek niet verder en neem direct contact op met Sannaz! Wij hebben echt genoten van onze dag en iedere keer als wij onze foto's terugkijken herbeleven wij de momenten opnieuw. Sannaz is een topper! Ze is gezellig, lief, lekker gek, spontaan, enthousiast, creatief en bovenal een top fotografe! Wij zullen haar aan iedereen aanraden én mochten wij ooit nog eens een onvergetelijke dag willen laten vastleggen - weten we haar te vinden! Oh en zelfs mijn man, type ik hou niet van foto´s en mensen die mij met een camera achtervolgen, had er geen erge meer in dat de lens continue op hem gericht was én is verbaasd over de resultaten. Nog even en het wordt zijn hobby... Sannaz worked her magic!

Misbruik rapporteren
dilamor
Door Zeri
3.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een echte aanrader! Ik heb bij meerdere gelegenheden gebruik gemaakt van de diensten van Sannaz. Sannaz denkt met je mee en brengt creatieve invulling aan bij je wensen. Daarnaast is het vertrouwensgevoel die ze je aanbiedt groot en durf je eerder mee te gaan in ideeen waar je zelf misschien niet in toe in staat bent.

Uitdagend, creatief en vertrouwelijk!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact