• Bedrijfskenmerk: Creatief met oog voor detail

Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Als weddingplanner of ceremoniemeester verzorg ik de gehele of gedeeltelijke planning waardoor jullie ontspannen kunnen toeleven naar jullie trouwdag. In de verhuurshop heb ik verschillende toffe artikelen voor een prachtig gestylde trouwdag, en de gepersonaliseerde items zorgen voor de finishing touch.

                                                          “Creatieve styliste met oog voor detail.”

Een bruiloftstyliste is wellicht niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen jullie bruiloft. Misschien hebben jullie al wel vele Pinterestborden gevuld vol met mooie foto’s en inspiratie. Maar hoe combineer je nou al deze mooie beelden tot een kloppend geheel en hoe voer je dit uit op de dag zelf? Dat is waar ik kom kijken! Als professioneel bruiloftstyliste realiseer ik het complete plaatje, van het kleurgebruik tot aan de unieke persoonlijke details. 

Met een weddingstyliste zorg je er ook voor dat jullie vrienden en familie worden ontzorgd, zo kunnen ze van tevoren heerlijk ontspannen en hoeven ze zich niet druk te maken over de aankleding van de ceremonie of de dinertafel.

Neem snel een kijkje op de website en plan een vrijblijvende kennismaking in.

Bezoeker, laat een review achter over Save the date Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Save the date Weddings

5.0 5 reviews
Door Miranda
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw! Wat was het prachtig! Wij hebben zo genoten van onze dag. We hebben de gehele aankleding uitbesteed aan Lisanne en ze heeft onze bruiloft omgetoverd tot een prachtig plaatje. Ze heeft ons al het werk uit handen genomen, alles was perfect geregeld en wat last minute wijzigingen was ook geen probleem. Echt een aanrader om Save the date in te schakelen!

Misbruik rapporteren
Door Hanna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne heeft de prachtige aankleding verzorgd! Ik vond het zelf in het begin best spannend om de aankleding uit handen te geven, maar wat een aanrader zeg. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken, alles werd geregeld. Ze geeft onwijs goed advies over wat mooi staat en wat beter anders kan en denkt mee over alle details. Het resultaat is prachtig geworden.

Misbruik rapporteren
Door Nina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn erg blij met Lisanne als ceremoniemeester. Ze heeft ons tijdens de trouwdag zoveel ontspanning bezorgd, we hebben nergens om hoeven denken want alles was geregeld. Onze gasten waren ook erg blij met haar. Wij zijn zeer tevreden.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Ik werk op afspraak. Ik heb geen bezoekadres.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% aanbetaling bij boeking, de restantfactuur 2 weken voor de bruiloft.
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Vervoer, Levering, Opzetten, Ontmantelen, Verwijdering
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Creatief met oog voor detail

Adres

Stad: 8924