• Prijsklasse Midden

Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Als weddingplanner of ceremoniemeester verzorg ik de gehele of gedeeltelijke planning waardoor jullie ontspannen kunnen toeleven naar jullie trouwdag. In de verhuurshop heb ik verschillende toffe artikelen voor een prachtig gestylde trouwdag, en de gepersonaliseerde items zorgen voor de finishing touch.

Bezoeker, laat een review achter over Save the date Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Save the date Weddings

4.9 3 reviews
Door Nina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn erg blij met Lisanne als ceremoniemeester. Ze heeft ons tijdens de trouwdag zoveel ontspanning bezorgd, we hebben nergens om hoeven denken want alles was geregeld. Onze gasten waren ook erg blij met haar. Wij zijn zeer tevreden.

Misbruik rapporteren
Door Erik
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Lisanne is een hele goede weddingplanner en ceremoniemeester, ik werk graag met haar samen. Ze denkt graag mee over alles, en niets is te veel. Voor alle bruidsparen: ik kan Lisanne zeker aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Door Angela
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne heeft onze bruiloft verzorgd als weddingplanner. Wat zijn wij blij dat we dat hebben gedaan! Het heeft ons zoveel rust en ontspanning opgeleverd. Ze heeft ons geholpen met de locatie, de leveranciers, het budget etc. Tijdens onze trouwdag was ze aanwezig als ceremoniemeester, hierdoor hebben wij en alle gasten volledig kunnen genieten van de dag. In de ochtend heeft ze de bloemen opgehaald, ze heeft geassisteerd bij de fotoshoot en tijdens de ceremonie heeft ze de muziek gedaan. Als er vragen waren vanuit de leveranciers of de gasten konden ze naar haar toe. Wij hebben een fantastische dag gehad: Lisanne, bedankt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020

Adres

Stad: 8924
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden