Save the date Weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Save the date Weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Bedrijfskenmerk: Creatief met oog voor detail

Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Als weddingplanner of ceremoniemeester verzorg ik de gehele of gedeeltelijke planning waardoor jullie ontspannen kunnen toeleven naar jullie trouwdag. In de verhuurshop heb ik verschillende toffe artikelen voor een prachtig gestylde trouwdag, en de gepersonaliseerde items zorgen voor de finishing touch.

                                                          “Creatieve styliste met oog voor detail.”

Styling

Een bruiloftstyliste is wellicht niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen jullie bruiloft. Misschien hebben jullie al wel vele Pinterestborden gevuld vol met mooie foto’s en inspiratie. Maar hoe combineer je nou al deze mooie beelden tot een kloppend geheel en hoe voer je dit uit op de dag zelf? Dat is waar ik kom kijken! Als professioneel bruiloftstyliste realiseer ik het complete plaatje, van het kleurgebruik tot aan de unieke persoonlijke details. 

Met een weddingstyliste zorg je er ook voor dat jullie vrienden en familie worden ontzorgd, zo kunnen ze van tevoren heerlijk ontspannen en hoeven ze zich niet druk te maken over de aankleding van de ceremonie of de dinertafel.

Neem snel een kijkje op de website en plan een vrijblijvende kennismaking in.


Professioneel weddingplanner

Als aankomend bruidspaar komt er vaak een hoop op jullie af. Waar moeten we beginnen met plannen? Welke leveranciers zijn betrouwbaar, passen binnen het budget en sluiten aan op onze wensen? Misschien hebben jullie ook wel helemaal geen tijd of zin om alles zelf uit te moeten zoeken. Als gediplomeerd weddingplanner kan ik jullie vanaf het begin goed ondersteunen in het proces. Ik zorg voor een ontspannen voorbereiding en een compleet verzorgde bruiloft. Hierdoor kunnen jullie als bruidspaar zorgeloos genieten en hoeven jullie alleen nog maar bezig met alle leuke dingen tijdens het plannen.


Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester is onmisbaar op een bruiloft. Veel bruidsparen staan er niet meteen bij stil hoeveel werk het is, zowel in de voorbereiding als tijdens de trouwdag zelf. Al hoewel het een hele eer kan zijn voor je familie of vrienden, kan het zijn dat ze hierdoor minder van jullie grote dag kunnen genieten. Tijdens de ceremonie moet je vriendin even weg om te kijken of de taart al goed klaar staat en terwijl jullie heerlijk aan het dineren zijn is je broer de DJ voor het avondfeest al aan het ontvangen.

Willen jullie wel graag zelf de bruiloft plannen, maar willen jullie niet een vriend en/of familielid belasten met de taak van ceremoniemeester? Dat is waar ik kom kijken! Als professioneel ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie en al jullie gasten volledig kunnen genieten zonder zorgen of stress tijdens de trouwdag.


Verhuur

Bij Save the date kan je de allerleukste items huren voor jouw bruiloft. Ben je op zoek naar items voor jouw bohemian, industriële of juist een natuurlijke bruiloft, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Van toffe backdrop voor de ceremonie tot mooie aankleding van de dinertafel, I got it!

Het assortiment wordt elke week wel weer uitgebreid. Mocht je iets willen huren maar staat het niet online? Let me know!

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Creatief met oog voor detail
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% aanbetaling bij boeking, de restantfactuur 2 weken voor de bruiloft.
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Vervoer, Levering, Opzetten, Ontmantelen, Verwijdering
Wat zijn de openingstijden?
Ik werk op afspraak. Ik heb geen bezoekadres.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands

Meningen over Save the date Weddings

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
bart.verkerk87
Door Bart
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn een paar weken geleden getrouwd en Lisanne heeft de styling en alle bloemen voor onze bruiloft gedaan. Het is nog mooier geworden dan wij hadden gehoopt. Ze heeft ons ook goed advies gegeven over wat wel en wat niet mooi/handig is. Tijdens de bruiloft heeft ze alles volledig geregeld, dit was voor onze ceremoniemeester ook erg fijn.

Misbruik rapporteren
Bedankt voor jullie lieve woorden!
jousmaeva
Door Eva
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne heeft in september onze prachtige bruiloft gestyled. Na een kennismakingsgesprek had ze direct door wat onze wensen waren, ik vond het vooraf best moeilijk om zoiets uit handen te geven maar het voelde direct heel goed. Ook hebben wij zelf een druk leven waardoor het ons veel tijd heeft bespaard. Onze wensen heeft ze uiteindelijk vertaald in een fantastische aankleding. Aan alles was gedacht, van de kleine details tot de bloemen. Door haar creativiteit en persoonlijke aandacht is het een mooi totaalplaatje geworden, wij zijn ontzettend blij.

Misbruik rapporteren
mirandahiemstra86
Door Miranda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw! Wat was het prachtig! Wij hebben zo genoten van onze dag. We hebben de gehele aankleding uitbesteed aan Lisanne en ze heeft onze bruiloft omgetoverd tot een prachtig plaatje. Ze heeft ons al het werk uit handen genomen, alles was perfect geregeld en wat last minute wijzigingen was ook geen probleem. Echt een aanrader om Save the date in te schakelen!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8924

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact