Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Roma Catering en Bruidstaarten Roma

Servizi Cherubini Banqueting & Catering

Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Roma Catering en Bruidstaarten Roma

Servizi Cherubini Banqueting & Catering

vertalen

Services Cherubini Banqueting & Catering biedt al meer dan 30 jaar een uitstekende service dankzij de ambachtelijke bereiding van de gerechten, de ruime keuze aan tafelmeubilair en de zorg voor de service. Voor dit bedrijf is leider in de catering- en evenementenorganisatie, zowel privé als zakelijk, het organiseren van een receptie synoniem voor kwaliteit en professionaliteit, maar bovenal de garantie van het aanbieden van een op de klant toegesneden product dat de voorkeuren en behoeften van deze laatste. Ze personaliseren uw evenement en adviseren u over de meest geschikte en exclusieve locaties, evenals een verhuurservice voor tafelmeubilair: een breed scala aan decoraties, variërend van de meest klassieke tot de meest traditionele, en dus aangepast aan elk type evenement.

De chef-koks van Servizi Cherubini Catering & Banqueting, allemaal uiterst professioneel en hooggekwalificeerd, staan tot uw beschikking om u verfijnde gerechten aan te bieden waarmee u en uw gasten kunnen genieten, altijd met respect voor uw smaak en voorkeuren, waardoor het ideale menu voor uw receptie ontstaat , in staat om zelfs de meest delicate smaakpapillen tevreden te stellen.

Om een droomhuwelijk te garanderen, gepland en gecoördineerd in elk detail, zal vertrouwen op Cherubini Catering & Banqueting Services een garantie zijn voor het succes van uw geweldige dag!

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1975
Bezoeker, laat een review achter over Servizi Cherubini Banqueting & Catering en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Servizi Cherubini Banqueting & Catering

5.0
19 reviews
19 reviews
Professionaliteit
(18)
(1)
Prijs/kwaliteit
(18)
(1)
Aanrader?
(18)
(1)
coarelliclaudia86
Door Claudia
2.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Tijdens de maanden van voorbereiding op de bruiloft waren mijn man en ik genoodzaakt om verschillende keren om antwoorden op onze vragen te vragen.

We waren het eens over de voorbereiding van de confetti, maar op de avond van de bruiloft ontdekten we dat deze niet was klaargemaakt, wat een slechte indruk maakte bij onze gasten.

De gerechten zijn van hoge kwaliteit en de bediening is professioneel en behulpzaam.

Het spijt ons zeer om Cherubini niet aan te bevelen, maar ondanks de symbolische terugbetaling (naar onze keuze) die we hebben ontvangen, kunnen we helaas niet vergeten wat er is gebeurd.

Misbruik rapporteren
el.bre80
Door elda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Als je je gasten wilt verbazen met een spectaculair diner, raad ik ze ten zeerste aan! Niet alleen heerlijke gerechten, maar aandacht en zorg voor het kleinste detail.

Misbruik rapporteren
giu.nari
Door giulio
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik kende dit bedrijf al omdat ze naar hun familie gingen voor andere bruiloften en evenementen. Elke keer hebben ze ons aangenaam verrast door te bewijzen zeer professioneel te zijn !! Zelfs voor ons huwelijk zijn ze inderdaad niet minder geweest. Ze richtten een klein buffetfeest op voor ongeveer tachtig gasten, en aan het eind van de avond vulden ze ons met complimenten. Alles perfect van start tot finish! Een blijk van verdienste gaat absoluut naar de kalf Guancula met Amarone-reductie: het smolt in de mond !!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 00199

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier