Shoot Creative Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Shoot Creative Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Shoot Creative Wedding heeft ruim dertien jaar ervaring op het gebied van trouwfilms. Wij leggen de dag vast zoals hij is, met pure en ongedwongen beelden. En veel aandacht voor álle gasten. Kortom: het échte verhaal vertellen zodat je dit weer helemaal kan herbeleven. Ook beschikken wij over een drone voor nét dat beetje extra in de films!

Voor ons is jullie bruiloft, jullie verhaal. Dát is wat wij graag willen vertellen. Maar wij gaan deze dag ook vooral op zoek naar de kleine verhaaltjes daaromheen. Daar zitten vaak de mooiste verborgen pareltjes. Wanneer we dit in de nabewerking allemaal samenvoegen, zien wij jullie verhaal tot leven komen. Doordat we daarbij gebruik maken van de muziek die op deze dag voor jullie centraal staat, zullen jullie uiteindelijk echt weer even terug gaan in de sfeer, emotie en blijdschap van de bruiloft als jullie uiteindelijk de film terugzien.

In een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek zorgen we dat we de grote dag tot in de puntjes begrijpen zodat we écht alles dat belangrijk is vast kunnen leggen.

Wij onderscheiden ons vooral in de nabewerking. We leveren altijd een teaser binnen 48 uur , een compilatie van 4-6 minuten en daarbovenop nog twee compilaties van 10-20 en 30-40 minuten afhankelijk van hoelang wij op jullie dag aanwezig zijn. Hierin zitten bijvoorbeeld ook alle speeches, stukjes en geloftes. Dit alles perfect afgestemd op de muziek die op jullie dag belangrijk was. Ook leggen wij de ceremonie compleet vast met twee camera's en een microfoon zodat we daar ook nog eens een integrale film van kunnen uitleveren. 

Meningen over Shoot Creative Wedding

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5683 NE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact