Silver Lining

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Silver Lining

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Hoi mijn naam is Loes Evertzen, weddingstationery maken is voor mij werken met mijn hart!

Door mijn eigen bruiloft ben ik in contact gekomen met een fantastische Weddingplanner/stylist die mijn wereld na een vraag op zijn kop zette: ‘waarom ga je hier niet iets mee doen?!’ Het wedding-virus was overgesprongen want ik vond het al heel leuk om met mijn eigen bruiloft bezig te zijn, wat als ik andere mensen ook zó blij mocht maken? Zo is Silver Lining geboren. Ik was al meer dan 10 jaar werkzaam in het ontwerp vak en nu mag ik mijn passie mijn werk noemen.

Mijn aanpak is uiterst persoonlijk en ik pik de kleinste nuances op om jullie stijl zo eigen en uniek mogelijk te maken. Die stijl doorvertalen naar een uitnodiging of complete stationery (of huisstijl voor de bruiloft) geeft mij enorm veel voldoening. En daar stopt het niet, ik werk samen met jullie stylist en zelfs met degene die de taarten maakt om zo tot een prachtig geheel te komen waar alles naadloos op elkaar aansluit. Van kaarten op speciaal papier tot je uitnodiging op plexiglas, op linnen of op een spiegel.

Herken je jezelf hierin en wil jij ook graag dát ontwerp wat past bij de dromen van jullie dag, mail, app of bel me dan snel!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het aanvaarden van de offerte wordt 50% vooraf in rekening gebracht en 50% bij het afleveren van het drukwerk.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Offset printen, Digitaal printen
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
Meer dan 3 weken
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Silver Lining

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
danielle_aletras
Door Danielle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Loes is echt geweldig! We hebben zo fijn contact gehad tijdens de (lange) periode waarin we naar onze bruiloft toewerkten. Loes begrijpt precies wat je wilt en kan de meest cryptische omschrijvingen vertalen naar exact dat wat je bedoelde. We hebben een logo, uitnodigingen, save the dates, tafelindelingskaarten, naamkaartjes, postzegels en lakstempels door Loes laten ontwerpen en alles was bij de eerste poging al perfect! We hebben heel veel complimenten gehad van onze gasten die erg onder de indruk waren van de tot in de puntjes verzorgde stationery, allemaal dankzij Loes. 

Dankjewel!!

Misbruik rapporteren
m_trienen
Door Margot
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Loes, wat was het leuk om samen met jou naar ons huwelijk toe te werken. Na de eerste kennismaking via FaceTime ging je aan de slag met een mooie Save the Date en in dezelfde stijl heb je prachtige Uitnodigingen, menukaartjes en ga zo maar door voor ons gemaakt. Het sloot perfect aan bij de sfeer die wij neer wilden zetten. En wat ben je bovenal een leuk mens. Zodra het album klaar is gaan we weer koffiedrinken bij Sprakel 🥳!

Misbruik rapporteren
maurice2
Door Maurice
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wat was het fijn om met loes te werken!Ze maakt gewedig mooie producten en heeft genoeg eigen ideeen en inbreng in combinatie met de aangegeven wensen. Alles was compleet en een mooi geheel, een echte aanrader! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7524BP

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact