Smit's Paviljoen Giethoorn

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Smit's Paviljoen Giethoorn

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het paviljoen gelegen aan een prachtig meer, is zowel over land als over het water te bereiken en bij uitstek geschikt voor een geheel verzorgde dag op en om het water. Geniet tijdens lunch of diner op het terras van het uizicht over het natuurgebied en het uitgebreide menukaart. Zelf varen? Huur dan een fluisterboot met lekkere streek picknickmand en geniet van de rust en de ruimte op het water.

U stapt bij Gierhoorn letterlijk in het huwelijksbootje, Giethoorn zorgt voor een romantisch diner in Café restaurant 't Vonder en bezorgen u in Smit's Paviljoen een feest om nooit te vergeten. Deze wel heel bijzondere dag is compleet naar uw wens in te vullen. Maak gebruik van de ervaring van Giethoorn in het organiseren van uw bruiloft.

 

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Smit's Paviljoen Giethoorn

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
nijzink
Door Familie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Afgelopen Vrijdag hebben wij ons huwelijk in het Smits Paviljoen. Wij zijn erg blij met het bedrijf. Bij de voorbereidingen was er alle tijd voor ons en werden onze wensen zeer serieus genomen. Alles werd in overleg met ons gedaan, er werd geen enkele keuze gemaakt zonder ons te polsen. Op de dag zelf zat het weer ons enorm mee zodat we lekker naar buiten konden en heerlijk hebben kunnen genieten van het geweldige uitzicht. Voor het diner hadden wij gekozen voor de barbecue, deze was uitstekend voorbereid en heel smakelijk. De chef kwam zich van tevoren even voorstellen en gaf een korte toelichting bij al het heerlijke eten. Ook de hapjes die later op de avond geserveerd werden waren ook erg smakelijk, zowel wij als onze gasten zijn nergens wat tekort gekomen. Bij het eten werd ook rekening gehouden met een gast die een tarwe allergie heeft, ook deze gast is niets tekort gekomen. Een absolute aanrader voor een bruiloft!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 8355 BR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact