• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Something Blue – De Start Voor Een Unieke en Onbezorgde Huwelijksreis!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een heel speciale dag voor jullie, waarvoor de komende tijd veel bedacht en geregeld moet worden. Something Blue wil jullie graag helpen met het vinden van jullie perfecte huwelijksreis. Jullie geven aan waar je zin in hebt en wij gaan voor je zoeken/vergelijken/boeken/controleren zodat jullie alleen nog je koffers hoeven te pakken en samen te genieten. Ook tijdens jullie reis zijn we paraat voor als er iets niet gladjes verloopt. 

De trend voor 2019: De plannymoon
De planny-wat? Ja zeker, de plannymoon wordt een ding. Het houdt in dat mensen die gaan trouwen op een soort pre-honeymoon gaan om te genieten van het feit dat ze verloofd zijn en eens goed nadenken over hun aankomende bruiloft. Het plannen van een bruiloft is namelijk niet niets, dat vergt tijd. Dus neem die tijd. Bovendien denk je nu eenmaal beter na als je ontspannen bent. Boek dus een trip met je aanstaande naar een mooi, rustig en romantisch plekje en laat je inspireren voor de dag van je leven. Zo voorkom je ook dat na de Grote Dag het geld op is en die honeymoon er niet meer van komt… Prioriteiten mensen!


Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten

Groet,
Petra & Jos

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door petra.westgeest
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Omdat wij niet zo ervaren waren in boeken van buitenlandse reizen heb ik nogal wat keren Something Blue gebeld met vragen. Elke keer waren ze heel vriendelijk en kregen we goede informatie en tips. Een keer zou ik teruggebeld worden over een aanpassing die ik wilde, binnen een uur was het allemaal al in orde.

Perfect geregeld en tijdens onze reis konden we ook met onze vragen terecht, zelfs een keer ‘s avonds. Totaal geen probleem. Volgende vakantie echt weer via Something Blue!!


Bas en Annelies

Misbruik rapporteren
Door SBNoordwijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Petra en Jos,
Wij willen jullie bedanken voor de fantastische dag waar jullie aan mee gewerkt hebben! Wat een professionaliteit, goede en prettige samenwerking, duidelijke communicatie, kortom jullie hebben ons dag compleet gemaakt.

Alles liep perfect. Jos zag zelfs dat mijn glas al leeg was bij het toasten... Hahaha... Hij zei meteen: Nee, de bruid heeft een leeg glas... En ja.. Iedereen moest opnieuw toasten! Top!! Lisa was ook echt een topper! Zij stond mij bij en ik moest maar iets te vragen en het gebeurde.

Wij zijn ervan overtuigd na 12 jaar het huwelijks bootje in te stappen niet nog eens te trouwen, maar een ander bruidspaar gun ik van harte en adviseer hen Something Blue de voorbereiding te laten uitvoeren. Wij wensen jullie een mooi toekomst en nogmaals bedankt voor de prachtige dag!

Groetjes, Jurgen en Raysa

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de openingstijden?
Van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 19.00 uur zaterdag van 10.00 - 16.00 uur én op afspraak 's avonds Voor onze klanten op reis zijn wij altijd bereikbaar in geval van calamiteiten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De reissom dient vooraf voldaan te worden, conform afspraken reisbranche.. Wij zijn aangesloten bij The Travel Company en daardoor boeken jullie onder voorwaarden van de ANVR en SGR. Dit biedt jullie de zekerheid van deskundig advies, kwaliteit en veiligheid. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: Mobiel Jos: 06 536 220 51 Petra 06 511 412 49
Wat voor type huwelijksreis is uw specialisatie?
Ontspanning
Hoe organiseert u de huwelijksreizen?
De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Jouw Personal Travel Agent biedt de volgende voordelen Persoonlijk en bij je thuis (of op locatie naar keuze), je hoeft de deur niet meer uit! Deskundig opgeleide en getrainde adviseurs Echt onafhankelijk van touroperators Ruime vakantiekeuze; pakketreizen, losse tickets, cruises, campings, autohuur, wereldreizen, groeps- en zakenreizen, reizen op maat, etc. Ook buiten winkeltijden. Er zijn géén wachtenden voor je De zekerheid van een landelijke organisatie aangesloten bij ANVR en SGR Kijk op de website www.somethingblueevents.nl voor ervaringen van onze reizigers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 2203 NG