12

Omschrijving van het bedrijf

Something Blue – De Start Voor Een Unieke en Onbezorgde Huwelijksreis!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een heel speciale dag voor jullie, waarvoor de komende tijd veel bedacht en geregeld moet worden. Something Blue wil jullie graag helpen met het vinden van jullie perfecte huwelijksreis. Jullie geven aan waar je zin in hebt en wij gaan voor je zoeken/vergelijken/boeken/controleren zodat jullie alleen nog je koffers hoeven te pakken en samen te genieten. Ook tijdens jullie reis zijn we paraat voor als er iets niet gladjes verloopt. 

Een huwelijksreis is waarschijnlijk een van de meest bijzondere vakanties van 'just married' koppels. Een nieuw huwelijk vraagt om romantiek, ontspanning en tijd voor elkaar. Of gaan jullie liever voor een uitdagende vakantie voor twee? Er keus genoeg engraag helpen wij jullie met liefde met het samenstellen van jullie ideale honeymoon!


Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten

Groet,
Petra & Jos

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de openingstijden?

  Van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 19.00 uur zaterdag van 10.00 - 16.00 uur én op afspraak 's avonds Voor onze klanten op reis zijn wij altijd bereikbaar in geval van calamiteiten
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Mogen wij jullie (reis-)verwachtingen overtreffen? Dit is voor jou onze toegevoegde waarde als Persoonlijk Reisagent. Graag gaan wij met jullie wensen aan de slag om jullie een fantastische reis te bezorgen. Voor elke reis gaan wij op zoek naar een invulling die bij jou past en jullie verwachtingen overtreft! Uiteraard kunnen wij jullie wensen telefonisch of per mail uitwisselen. Liever nog maken wij een afspraak om persoonlijk met jullie kennis te maken. Zo kunnen wij een nog beter beeld vormen van jou als persoon en reiziger. En eventueel samen online of met de gids in de hand de mogelijkheden bekijken. Het gehele aanbod van reisorganisaties staat dan ook tot onze beschikking. Ook kunnen wij geheel op maat een reis voor je samenstellen. Als je het eens bent met onze voorstellen blijven wij met jou in contact vanaf de boeking tot de dag dat je weer thuiskomt van de reis. Zelfs na de reis, want uiteraard willen wij weten of alles aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Of liever nog, jullie wensen heeft overtroffen. Wil je inspiratie opdoen? Dan nodigen wij je graag uit ons te volgen op Facebook en Instagram! Graag tot ziens, Jos en Petra Westgeest Wij zijn aangesloten bij The Travel Company en daardoor boekt u onder voorwaarden van de ANVR en SGR. Dit biedt u de zekerheid van deskundig advies, kwaliteit en veiligheid. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: Mobiel Jos: 06 536 220 51 Petra 06 511 412 49
 • Wat voor type huwelijksreis is uw specialisatie?

  Ontspanning
 • Hoe organiseert u de huwelijksreizen?

  De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids
 • Is het mogelijk om online te bestellen?

  Online aankoop niet beschikbaar
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Jouw Personal Travel Agent biedt de volgende voordelen Persoonlijk en bij u thuis, u hoeft de deur niet meer uit! Deskundig opgeleide en getrainde adviseurs Echt onafhankelijk van touroperators Ruime vakantiekeuze; pakketreizen, losse tickets, cruises, campings, autohuur, wereldreizen, groeps- en zakenreizen, reizen op maat, etc. Ook buiten winkeltijden Er zijn géén wachtenden voor u De zekerheid van een landelijke organisatie aangesloten bij ANVR en SGR
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Petra en Jos,
Wij willen jullie bedanken voor de fantastische dag waar jullie aan mee gewerkt hebben! Wat een professionaliteit, goede en prettige samenwerking, duidelijke communicatie, kortom jullie hebben ons dag compleet gemaakt.

Alles liep perfect. Jos zag zelfs dat mijn glas al leeg was bij het toasten... Hahaha... Hij zei meteen: Nee, de bruid heeft een leeg glas... En ja.. Iedereen moest opnieuw toasten! Top!! Lisa was ook echt een topper! Zij stond mij bij en ik moest maar iets te vragen en het gebeurde.

Wij zijn ervan overtuigd na 12 jaar het huwelijks bootje in te stappen niet nog eens te trouwen, maar een ander bruidspaar gun ik van harte en adviseer hen Something Blue de voorbereiding te laten uitvoeren. Wij wensen jullie een mooi toekomst en nogmaals bedankt voor de prachtige dag!

Groetjes, Jurgen en Raysa

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Op huwelijksreis door Europa? Deze plekken mag je absoluut niet missen!
Op huwelijksreis door Europa? Deze plekken mag je absoluut niet missen!
Foto: De Grote Dag
Something old, something new, something borrowed, something blue

Adres van Something Blue in Zuid-Holland:

2203 NG Noordwijk
 • #Betaalbaar
 • #Ontspanning
 • #De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids