14

Omschrijving van het bedrijf

Something Blue – De Start Voor Een Unieke en Onbezorgde Huwelijksreis!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een heel speciale dag voor jullie, waarvoor de komende tijd veel bedacht en geregeld moet worden. Something Blue wil jullie graag helpen met het vinden van jullie perfecte huwelijksreis. Jullie geven aan waar je zin in hebt en wij gaan voor je zoeken/vergelijken/boeken/controleren zodat jullie alleen nog je koffers hoeven te pakken en samen te genieten. Ook tijdens jullie reis zijn we paraat voor als er iets niet gladjes verloopt. 

De trend voor 2019: De plannymoon
De planny-wat? Ja zeker, de plannymoon wordt een ding. Het houdt in dat mensen die gaan trouwen op een soort pre-honeymoon gaan om te genieten van het feit dat ze verloofd zijn en eens goed nadenken over hun aankomende bruiloft. Het plannen van een bruiloft is namelijk niet niets, dat vergt tijd. Dus neem die tijd. Bovendien denk je nu eenmaal beter na als je ontspannen bent. Boek dus een trip met je aanstaande naar een mooi, rustig en romantisch plekje en laat je inspireren voor de dag van je leven. Zo voorkom je ook dat na de Grote Dag het geld op is en die honeymoon er niet meer van komt… Prioriteiten mensen!


Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten

Groet,
Petra & Jos

Kortingen

Van ons voor jullie!

Jullie hebben plannen om op huwelijksreis te gaan. Something Blue helpt jullie graag met het uitzoekwerk en zonder extra kosten. Het levert juist voordelen op; in tijd, budget en je krijgt vakkundig advies!!
Voor bruidsparen die bij ons de honeymoon boeken hebben wij een leuke en handige reisgids van jullie bestemming!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de openingstijden?

  Van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 19.00 uur zaterdag van 10.00 - 16.00 uur én op afspraak 's avonds Voor onze klanten op reis zijn wij altijd bereikbaar in geval van calamiteiten
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Mogen wij jullie (reis-)verwachtingen overtreffen? Dit is voor jou onze toegevoegde waarde als Persoonlijk Reisagent. Graag gaan wij met jullie wensen aan de slag om jullie een fantastische reis te bezorgen. Voor elke reis gaan wij op zoek naar een invulling die bij jou past en jullie verwachtingen overtreft! Uiteraard kunnen wij jullie wensen telefonisch of per mail uitwisselen. Liever nog maken wij een afspraak om persoonlijk met jullie kennis te maken. Zo kunnen wij een nog beter beeld vormen van jou als persoon en reiziger. En eventueel samen online of met de gids in de hand de mogelijkheden bekijken. Het gehele aanbod van reisorganisaties staat dan ook tot onze beschikking. Ook kunnen wij geheel op maat een reis voor je samenstellen. Als je het eens bent met onze voorstellen blijven wij met jou in contact vanaf de boeking tot de dag dat je weer thuiskomt van de reis. Zelfs na de reis, want uiteraard willen wij weten of alles aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Of liever nog, jullie wensen heeft overtroffen. Wil je inspiratie opdoen? Dan nodigen wij je graag uit ons te volgen op Facebook en Instagram! Graag tot ziens, Jos en Petra Westgeest Wij zijn aangesloten bij The Travel Company en daardoor boekt u onder voorwaarden van de ANVR en SGR. Dit biedt u de zekerheid van deskundig advies, kwaliteit en veiligheid. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: Mobiel Jos: 06 536 220 51 Petra 06 511 412 49
 • Wat voor type huwelijksreis is uw specialisatie?

  Ontspanning
 • Hoe organiseert u de huwelijksreizen?

  De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids
 • Is het mogelijk om online te bestellen?

  Online aankoop niet beschikbaar
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Jouw Personal Travel Agent biedt de volgende voordelen Persoonlijk en bij u thuis, u hoeft de deur niet meer uit! Deskundig opgeleide en getrainde adviseurs Echt onafhankelijk van touroperators Ruime vakantiekeuze; pakketreizen, losse tickets, cruises, campings, autohuur, wereldreizen, groeps- en zakenreizen, reizen op maat, etc. Ook buiten winkeltijden. Er zijn géén wachtenden voor je De zekerheid van een landelijke organisatie aangesloten bij ANVR en SGR Kijk op de website www.somethingblueevents.nl voor ervaringen van onze reizigers
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Petra en Jos,
Wij willen jullie bedanken voor de fantastische dag waar jullie aan mee gewerkt hebben! Wat een professionaliteit, goede en prettige samenwerking, duidelijke communicatie, kortom jullie hebben ons dag compleet gemaakt.

Alles liep perfect. Jos zag zelfs dat mijn glas al leeg was bij het toasten... Hahaha... Hij zei meteen: Nee, de bruid heeft een leeg glas... En ja.. Iedereen moest opnieuw toasten! Top!! Lisa was ook echt een topper! Zij stond mij bij en ik moest maar iets te vragen en het gebeurde.

Wij zijn ervan overtuigd na 12 jaar het huwelijks bootje in te stappen niet nog eens te trouwen, maar een ander bruidspaar gun ik van harte en adviseer hen Something Blue de voorbereiding te laten uitvoeren. Wij wensen jullie een mooi toekomst en nogmaals bedankt voor de prachtige dag!

Groetjes, Jurgen en Raysa

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Op huwelijksreis door Europa? Deze plekken mag je absoluut niet missen!
Op huwelijksreis door Europa? Deze plekken mag je absoluut niet missen!
Foto: De Grote Dag
Something old, something new, something borrowed, something blue

Adres van Something Blue in Zuid-Holland:

Bremkant 26 2203 NG Noordwijk
 • #Betaalbaar
 • #Ontspanning
 • #De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids