7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7

Omschrijving

Something Blue – De Start Naar Een Onbezorgde En Unieke Trouwdag!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een heel speciale dag voor jullie, waarvoor de komende tijd veel bedacht en geregeld moet worden. Something Blue wil jullie hier graag in ondersteunen.

WAAROM EEN WEDDINGPLANNER?
Voor een bruiloft moet er veel geregeld worden. De voorbereiding van een bruiloft kost veel tijd en energie. Zowel als bruidspaar of ceremoniemeester wil je niet gebukt gaan onder de praktische lasten van de huwelijksdag. Je wilt onbezorgd kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Something Blue neemt als weddingplanner of ceremoniemeester alle zorg uit handen bij het organiseren en/of tot in de puntjes uitvoeren van jullie huwelijksdag. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos genieten van zowel de aanloop naar, als van de trouwdag zelf. Een dag waar jullie later met veel liefde aan terug zullen denken! 

WAT DOEN WIJ? 
Something Blue biedt graag advies op maat afhankelijk van de behoefte. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreekt Something Blue jullie wensen en ideeën. Als jullie een weddingplanner inhuren bepalen jullie nog steeds alles zelf. Something Blue helpt daar waar hulp gewenst is en dit kan dus zo uitgebreid als jullie zelf willen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel. 


Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten

Daarnaast kan Something Blue jullie met plezier inspireren en adviseren bij het vinden van een voor jullie speciale huwelijksreis. Something Blue Travel kan dit voor jullie regelen én boeken.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Op de website van Something Blue staan een aantal mogelijkheden beschreven. Natuurlijk maken wij altijd een voor jullie passend plan. Onze algemene voorwaarden zijn te vinden op de contactpagina en hierin staan ook de betalingsvoorwaarden beschreven. Bij Something Blue kan je niet met creditcard betalen. Wij sturen jullie een factuur en deze kunnen jullie conform afspraken aan ons overmaken.
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • Wat zijn uw tarieven?

  in overleg
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Something Blue werkt (vanuit Noordwijk) in de prachtige Bollenstreek. Hier zijn we goed bekend en zo kunnen dus heel gericht advies geven.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014

Reviews (1)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Petra en Jos,
Wij willen jullie bedanken voor de fantastische dag waar jullie aan mee gewerkt hebben! Wat een professionaliteit, goede en prettige samenwerking, duidelijke communicatie, kortom jullie hebben ons dag compleet gemaakt.

Alles liep perfect. Jos zag zelfs dat mijn glas al leeg was bij het toasten... Hahaha... Hij zei meteen: Nee, de bruid heeft een leeg glas... En ja.. Iedereen moest opnieuw toasten! Top!! Lisa was ook echt een topper! Zij stond mij bij en ik moest maar iets te vragen en het gebeurde.

Wij zijn ervan overtuigd na 12 jaar het huwelijks bootje in te stappen niet nog eens te trouwen, maar een ander bruidspaar gun ik van harte en adviseer hen Something Blue de voorbereiding te laten uitvoeren. Wij wensen jullie een mooi toekomst en nogmaals bedankt voor de prachtige dag!

Groetjes, Jurgen en Raysa

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: De Grote Dag
Something old, something new, something borrowed, something blue

Adres van Something Blue in Zuid-Holland:

2203 NG Noordwijk 06-511 412 49