Home Foto en Video Foto en Video Braga Foto en Video Guimarães

Vanessa & Ivo

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
Home Foto en Video Foto en Video Braga Foto en Video Guimarães

Vanessa & Ivo

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
  • Bedrijfskenmerk: Intemporal,romântico,elegante
vertalen

Wij zijn Vanessa en Ivo. Gemaakt van zon, zee en liefde. We zijn in 2012 begonnen met het maken van trouwfilms en onze stijl is in de loop der jaren veranderd en volwassener geworden. We zoeken vooral romantiek en intimiteit tussen het paar. We hebben mooie foto's gemaakt, de juiste muziek en we hebben jullie trouwfilm.

We hadden een hond (Kira!) en twee (!) katten - Rorschach en Vanilla. We luisteren veel naar muziek en kijken veel films (vooral die met popcorn). Vanessa werkte in een theatergezelschap, Ivo in de bioscoop. We vinden het heerlijk om samen te koken en de rest van de avond op de bank door te brengen. Vanessa is georganiseerd, Ivo niet.

Op jullie grote dag is ons doel om op een eenvoudige manier de essentie vast te leggen van wat er is gebeurd. We zijn niet op zoek naar poses of rollenspellen. We zullen uw gasten niet vervelen met grote lampen of gadgets. We proberen discreet te zijn en met uw gasten om te gaan. Meestal hebben we alleen een camera in de hand. Je vindt ons gemakkelijk een canapé stelen tijdens de aperitieven of dansen tijdens het feest. En we eten altijd taart!

Uw trouwdag is een feest en daar willen wij u van laten genieten. Om die reden vragen we je wat tijd om zelf wat foto's te maken, maar dan willen we dat je plezier hebt - praten, lachen, eten, drinken en dansen.

We zijn er oprecht van overtuigd dat dit onze films uniek maakt.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Intemporal,romântico,elegante
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Anders
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% do valor total para reserva da data. 50% até 30 dias antes da cerimónia. 20% na entrega do filme de casamento.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Portugees, Spaans
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Vanessa & Ivo

4.9
19 reviews
19 reviews
Professionaliteit
(18)
(1)
Prijs/kwaliteit
(16)
(3)
Aanrader?
(19)
yefyunilme
Door Pedro
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wat te zeggen? ... het zal niet gemakkelijk zijn en hoewel we elkaar al heel lang kennen en onze vriendschap sindsdien bestaat, is het niet gemakkelijk om je werk te omschrijven zonder woorden als: FANTASTISCH, INTIEM, LEUK, PRACHTIG... Ik weet het niet... ze vulden het ons hart en maakten die dag nog mooier, die we nu zullen herinneren met momenten die alleen jij kon vastleggen!!! Kusjes voor jullie beiden en veel, maar HEEL ERG BEDANKT!!

Misbruik rapporteren
Obrigado <3
norduserda
Door Catarina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Omdat het zo'n gedenkwaardige en ZO gelukkige dag was, onze trouwdag, is het moeilijk voor ons om de juiste woorden te vinden om het te beschrijven. Het waren de herinneringsbeelden die Vanessa & Ivo vastlegden die het mogelijk maakten om zoveel momenten, ontmoetingen, gelach en blikken van medeplichtigheid een stem te geven. We waren echt dankbaar en blij met de foto's, die naast professionaliteit werden genomen met beschrijving en aandacht voor wat we het liefst wilden en leuk vonden. Heel erg bedankt Vanessa & Ivo!

Misbruik rapporteren
Ficamos tão felizes com estas palavras boas!
joanasvsneves
Door Joana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De keuze van Vanessa en Ivo voor videografen van onze bruiloft was meteen duidelijk ... we hebben veel videografen op internet doorzocht maar na het bekijken van de video's van Vanessa en Ivo, besloten we dat ze het moesten zijn! Voor meer video's die we van andere videografen zagen (niet ongedaan maken, natuurlijk) ontbrak het altijd aan die "x-factor" die we niet kunnen verklaren en die we in hun video's vonden ... We konden niet dankbaarder zijn voor de keuze: uit de sympathie waarmee ze ons presenteerden in de eerste ontmoeting, eenvoudige en pretentieloze behandeling en tegelijkertijd professionaliteit. We wisten dat ze een ongelooflijke video zouden maken. Het gevoel is onbeschrijflijk als we onze trouwvideo zien (we hebben het steeds weer opnieuw gezien) :) We vinden dat het echt "onze" video is: dat kan alleen maar voor ons worden gedaan. Alle details zijn gedacht over onze persoonlijkheden, onze overtuigingen en waarden, wat we het meest waarderen in het leven ... dit alles wordt weerspiegeld in de video; dit alles is gekozen om ons te vertegenwoordigen. Ik bekijk het werk van Vanessa en Ivo in een gedicht van Fernando Pessoa dat ik erg leuk vind: "Om groot te zijn, wees heel: niets overdrijft of sluit je uit. Wees alles in alles. Zet hoeveel je bent op zijn minst je doet. Dus in elk meer schijnt de hele maan, want de levenden zijn hoog. " Een goed ding is dat Vanessa en Ivo deze wandeling met ons delen en omdat ze zo oprecht en authentiek zijn.

Joana E Marcos, huwelijk 30/06/2018 Braga

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 4800-045

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact