• Prijsklasse Midden

Wie we zijn

Dit zijn Vanessa en Ivo. Gemaakt van zon, zee en liefde. We zijn begonnen met het maken van trouwfilms in 2012 en onze stijl is in de loop der jaren veranderd en gerijpt. We zoeken vooral geschiedenis. We hebben een aantal prachtige foto's samengesteld, de juiste muziek en we hebben je trouwfilm.

We hebben één hond (de Kira!) En twee (!) Katten - de Rorschach en de vanille. We luisteren naar veel muziek en kijken veel naar films (vooral films die met popcorn worden gecombineerd). Vanessa werkte in een theatergezelschap, Ivo in de bioscoop. We houden ervan om samen te koken en de rest van de avond op de bank door te brengen. Vanessa is georganiseerd, Ivo helemaal niet.

Op je grote dag is ons doel simpelweg om de essentie vast te leggen van wat er is gebeurd. We zoeken geen poses of scenario's. Laten we uw gasten niet lastig vallen met grote lichten of gadgets. We proberen discreet te zijn en contact te maken met uw gasten. Meestal hebben we maar één camera bij de hand en waarschijnlijk een monopod. Ze kunnen gemakkelijk vinden dat we een hapje stelen tijdens de hapjes of dansen tijdens het feest. En we aten altijd cake! Trouwdag is een feest en we willen dat je ervan geniet. Daarom vragen we je slechts een beetje van je tijd om een paar van je eigen foto's te maken, maar dan willen we dat je plezier hebt - praten, lachen, eten, drinken en dansen. We zijn oprecht van mening dat dit onze films uniek maakt.

Nu we over onszelf hebben gesproken ...

Wie ben jij?

Je bent verliefd. Relaxed. Heb een gevoel voor humor. Misschien huisdieren en hou van reizen. Ga hier naar binnen. Ze houden van het soort films dat we doen en ze willen er zo een voor je. Ze zijn bereid om mee te werken aan de creatie van je film, maar op hetzelfde moment dat ze ons vertrouwen en wat we weten hoe te doen. Ze zijn comfortabel om een beetje van je verhaal te vertellen of om mooie woorden aan elkaar te schrijven die ze later in je film vertellen. Ze zullen trouwen op een prachtige en speciale plek. Ze zullen betrokken raken bij de decoratie en de voorbereidingen. Op de grote dag worden ze omringd door je familie en goede vrienden.

Als je je identificeert met veel van wat we hier schrijven, laten we het dan leuk vinden om je film te maken.

Bezoeker, laat een review achter over Vanessa & Ivo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Vanessa & Ivo

5.0 17 reviews
Door joanasvsneves
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De keuze van Vanessa en Ivo voor videografen van onze bruiloft was meteen duidelijk ... we hebben veel videografen op internet doorzocht maar na het bekijken van de video's van Vanessa en Ivo, besloten we dat ze het moesten zijn! Voor meer video's die we van andere videografen zagen (niet ongedaan maken, natuurlijk) ontbrak het altijd aan die "x-factor" die we niet kunnen verklaren en die we in hun video's vonden ... We konden niet dankbaarder zijn voor de keuze: uit de sympathie waarmee ze ons presenteerden in de eerste ontmoeting, eenvoudige en pretentieloze behandeling en tegelijkertijd professionaliteit. We wisten dat ze een ongelooflijke video zouden maken. Het gevoel is onbeschrijflijk als we onze trouwvideo zien (we hebben het steeds weer opnieuw gezien) :) We vinden dat het echt "onze" video is: dat kan alleen maar voor ons worden gedaan. Alle details zijn gedacht over onze persoonlijkheden, onze overtuigingen en waarden, wat we het meest waarderen in het leven ... dit alles wordt weerspiegeld in de video; dit alles is gekozen om ons te vertegenwoordigen. Ik bekijk het werk van Vanessa en Ivo in een gedicht van Fernando Pessoa dat ik erg leuk vind: "Om groot te zijn, wees heel: niets overdrijft of sluit je uit. Wees alles in alles. Zet hoeveel je bent op zijn minst je doet. Dus in elk meer schijnt de hele maan, want de levenden zijn hoog. " Een goed ding is dat Vanessa en Ivo deze wandeling met ons delen en omdat ze zo oprecht en authentiek zijn.

Joana E Marcos, huwelijk 30/06/2018 Braga

Misbruik rapporteren
Door lau_nelinha
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn stralend en met ons hart overvloeiend van geluk, gewoon door de Teaser te zien die ze ons uit onze grote dag hebben gestuurd. Het is zo goed om te onthouden !!! Daarmee lieten ze ons alleen maar meer afwachtend en enthousiast achter om het eindresultaat te zien. We kunnen geen betere professionals bij ons hebben, we zijn zo dankbaar voor je vriendelijkheid, voor de empathie en spontaniteit waarmee je je werk doet.

Jij was een deel van onze grote dag en zal voor altijd deel uitmaken van ons leven.

Misbruik rapporteren
Door jorgecrodrigues
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoe leg je uit wat het is om een huwelijksfilm te maken van Vanessa en Ivo? Het moet absoluut verglaasd en verslaafd raken aan andere video's van hen, steeds maar weer herhalen tot het punt dat je niet kunt weten wat ze gaan doen als er geen mogelijkheid is om ze bij je te hebben in je dag. Het is om vanaf het eerste moment verliefd op ze te worden, omdat ze mooi, warm zijn en het is alsof ze ze voor altijd hebben gekend, ons volkomen op hun gemak hebben gesteld ... we weten vanaf het begin dat alles goed zal gaan. Overdag is het gaaf om de magie te zien gebeuren. Ze zijn bij je, maar het ziet er niet naar uit dat je een bemanning hebt om te schieten. Het lijkt eenvoudig dat je twee vrienden van je hebt gevraagd om een camera in de hand te nemen en te filmen wat ze zagen. En dan je video's? Weet je hoe het is om op het grote scherm een onvergetelijke romance te zien van degenen die je laten huilen, kwijlen en snot zo gelukkig en vol van hart dat ze zijn? Dit is ... alleen jij bent de hoofdpersoon van dit liefdesverhaal. Je kunt niet geloven dat dit prachtige ding werkt. Je wilt ze vragen om ons elke dag te filmen. Het zouden mooie en magische dagen worden, zeker elke dag. Ze transformeren een dag die op zichzelf al buitengewoon speciaal was. Je denkt aan "vuur, dit huwelijk lijkt hoog te zijn geweest, ik zou graag weg willen zijn" en dan komt het mij te binnen "ah wacht, dit was mijn bruiloft!". Hoe is het mogelijk? Ze laten ons er mooier, interessanter en gelukkiger uitzien. Dit is de teaser , of het nu de video met de beste momenten of de complete video is. Vanessa en Ivo zijn tovenaars van liefde. Ze vangen niet alleen afbeeldingen op. Ze vangen mensen, momenten, herinneringen op. Het is het verschil. Er is geen moment misplaatst, ziek gekozen, vervangbaar, eentonig. Het is allemaal fantastisch. Zij en de video's.

Ze zijn de grootste. Na dit alles is het jouw schuld als je niet wordt gevraagd om je videografen te zijn. Wie waarschuwt je vriend is ...

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1700
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% do valor total para reserva da data. 50% até 30 dias antes da cerimónia.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Gostamos de nos envolver com os casais e com a sua história. Optamos pela especialização nesta área. Os tempos do vídeo aborrecido já lá vão – por isso gostamos de fazer os nossos vídeos com outro ritmo, outra visão, outra abordagem. Fique a conhecer o nosso trabalho. Fale connosco e faça-nos perguntas.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Somos uma equipa, a Vanessa e o Ivo.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Entre 4 a 8 meses.

Adres

Stad: 4800-045