Home Foto en Video Foto en Video Braga Foto en Video Guimarães

Vanessa & Ivo

Bijgewerkte
kalender
ZIWA
WINNER'21
  • Prijs vanaf: 2.000 €

Wij zijn Vanessa en Ivo. Gemaakt van zon, zee en liefde. We zijn in 2012 begonnen met het maken van trouwfilms en onze stijl is in de loop der jaren veranderd en volwassener geworden. We zoeken vooral romantiek en intimiteit tussen het paar. We hebben mooie foto's gemaakt, de juiste muziek en we hebben jullie trouwfilm.

We hadden een hond (Kira!) en twee (!) katten - Rorschach en Vanilla. We luisteren veel naar muziek en kijken veel films (vooral die met popcorn). Vanessa werkte in een theatergezelschap, Ivo in de bioscoop. We vinden het heerlijk om samen te koken en de rest van de avond op de bank door te brengen. Vanessa is georganiseerd, Ivo niet.

Op jullie grote dag is ons doel om op een eenvoudige manier de essentie vast te leggen van wat er is gebeurd. We zijn niet op zoek naar poses of rollenspellen. We zullen uw gasten niet vervelen met grote lampen of gadgets. We proberen discreet te zijn en met uw gasten om te gaan. Meestal hebben we alleen een camera in de hand. Je vindt ons gemakkelijk een canapé stelen tijdens de aperitieven of dansen tijdens het feest. En we eten altijd taart!

Uw trouwdag is een feest en daar willen wij u van laten genieten. Om die reden vragen we je wat tijd om zelf wat foto's te maken, maar dan willen we dat je plezier hebt - praten, lachen, eten, drinken en dansen.

We zijn er oprecht van overtuigd dat dit onze films uniek maakt.

Bezoeker, laat een review achter over Vanessa & Ivo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Vanessa & Ivo

5.0 17 reviews
Door Joana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De keuze van Vanessa en Ivo voor videografen van onze bruiloft was meteen duidelijk ... we hebben veel videografen op internet doorzocht maar na het bekijken van de video's van Vanessa en Ivo, besloten we dat ze het moesten zijn! Voor meer video's die we van andere videografen zagen (niet ongedaan maken, natuurlijk) ontbrak het altijd aan die "x-factor" die we niet kunnen verklaren en die we in hun video's vonden ... We konden niet dankbaarder zijn voor de keuze: uit de sympathie waarmee ze ons presenteerden in de eerste ontmoeting, eenvoudige en pretentieloze behandeling en tegelijkertijd professionaliteit. We wisten dat ze een ongelooflijke video zouden maken. Het gevoel is onbeschrijflijk als we onze trouwvideo zien (we hebben het steeds weer opnieuw gezien) :) We vinden dat het echt "onze" video is: dat kan alleen maar voor ons worden gedaan. Alle details zijn gedacht over onze persoonlijkheden, onze overtuigingen en waarden, wat we het meest waarderen in het leven ... dit alles wordt weerspiegeld in de video; dit alles is gekozen om ons te vertegenwoordigen. Ik bekijk het werk van Vanessa en Ivo in een gedicht van Fernando Pessoa dat ik erg leuk vind: "Om groot te zijn, wees heel: niets overdrijft of sluit je uit. Wees alles in alles. Zet hoeveel je bent op zijn minst je doet. Dus in elk meer schijnt de hele maan, want de levenden zijn hoog. " Een goed ding is dat Vanessa en Ivo deze wandeling met ons delen en omdat ze zo oprecht en authentiek zijn.

Joana E Marcos, huwelijk 30/06/2018 Braga

Misbruik rapporteren
Door Cláudia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn stralend en met ons hart overvloeiend van geluk, gewoon door de Teaser te zien die ze ons uit onze grote dag hebben gestuurd. Het is zo goed om te onthouden !!! Daarmee lieten ze ons alleen maar meer afwachtend en enthousiast achter om het eindresultaat te zien. We kunnen geen betere professionals bij ons hebben, we zijn zo dankbaar voor je vriendelijkheid, voor de empathie en spontaniteit waarmee je je werk doet.

Jij was een deel van onze grote dag en zal voor altijd deel uitmaken van ons leven.

Misbruik rapporteren
Door Jorge
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoe leg je uit wat het is om een huwelijksfilm te maken van Vanessa en Ivo? Het moet absoluut verglaasd en verslaafd raken aan andere video's van hen, steeds maar weer herhalen tot het punt dat je niet kunt weten wat ze gaan doen als er geen mogelijkheid is om ze bij je te hebben in je dag. Het is om vanaf het eerste moment verliefd op ze te worden, omdat ze mooi, warm zijn en het is alsof ze ze voor altijd hebben gekend, ons volkomen op hun gemak hebben gesteld ... we weten vanaf het begin dat alles goed zal gaan. Overdag is het gaaf om de magie te zien gebeuren. Ze zijn bij je, maar het ziet er niet naar uit dat je een bemanning hebt om te schieten. Het lijkt eenvoudig dat je twee vrienden van je hebt gevraagd om een camera in de hand te nemen en te filmen wat ze zagen. En dan je video's? Weet je hoe het is om op het grote scherm een onvergetelijke romance te zien van degenen die je laten huilen, kwijlen en snot zo gelukkig en vol van hart dat ze zijn? Dit is ... alleen jij bent de hoofdpersoon van dit liefdesverhaal. Je kunt niet geloven dat dit prachtige ding werkt. Je wilt ze vragen om ons elke dag te filmen. Het zouden mooie en magische dagen worden, zeker elke dag. Ze transformeren een dag die op zichzelf al buitengewoon speciaal was. Je denkt aan "vuur, dit huwelijk lijkt hoog te zijn geweest, ik zou graag weg willen zijn" en dan komt het mij te binnen "ah wacht, dit was mijn bruiloft!". Hoe is het mogelijk? Ze laten ons er mooier, interessanter en gelukkiger uitzien. Dit is de teaser , of het nu de video met de beste momenten of de complete video is. Vanessa en Ivo zijn tovenaars van liefde. Ze vangen niet alleen afbeeldingen op. Ze vangen mensen, momenten, herinneringen op. Het is het verschil. Er is geen moment misplaatst, ziek gekozen, vervangbaar, eentonig. Het is allemaal fantastisch. Zij en de video's.

Ze zijn de grootste. Na dit alles is het jouw schuld als je niet wordt gevraagd om je videografen te zijn. Wie waarschuwt je vriend is ...

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% do valor total para reserva da data. 50% até 30 dias antes da cerimónia.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Somos uma equipa, a Vanessa e o Ivo.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Entre 4 a 8 meses.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2000

Adres

Stad: 4800-045