7
Optreden in de Brabantse Hoeve. Fotograaf: Ridali
Optreden in de Brabantse Hoeve. Fotograaf: Ridali
1 van 8
Pianist Jeffrey in actie
Pianist Jeffrey in actie
1 van 8
Bladmuziek schrijven
Bladmuziek schrijven
1 van 8
Optreden in Theehuis Dennenoord, Vasse.
Optreden in Theehuis Dennenoord, Vasse.
1 van 8
Optreden in de Grolsch Veste, Enschede. Fotograaf: Marieke, Kitsch & Koekjes
Optreden in de Grolsch Veste, Enschede. Fotograaf: Marieke, Kitsch & Koekjes
1 van 8
1 van 8
Optreden kerkje in Zalk. Fotograaf: Ridali
Optreden kerkje in Zalk. Fotograaf: Ridali
1 van 8
Song-Smederij: Dit is de dag
1 van 8

Bent u tevreden over deze provider? Deel Het!

Vergelijkbare aanbieders

Omschrijving

Wat doet de Song-Smederij?

Ben je op zoek naar een manier om je huwelijksdag extra bijzonder te maken? Dan kan je de hulp inschakelen van de Song-Smederij! De Song-Smederij schrijft namelijk de mooiste persoonlijke liedjes voor bruidsparen en andere mensen die iets bijzonders verdienen. Zowel de tekst als de muziek wordt helemaal op maat voor jullie gemaakt. Elk lied is dus helemaal uniek! Het persoonlijke huwelijkslied wordt live voor jullie gezongen en gespeeld op de huwelijksdag, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie. Daarnaast wordt er een professionele opname van het lied gemaakt. Op die manier heb je een prachtige herinnering aan je bruiloft, die je elke keer opnieuw kan beluisteren.

Hoe werkt het?

Marjon, de zangeres en songwriter van de Song-Smederij, komt zelf bij jullie langs. In een persoonlijk gesprek gaat ze jullie allerlei vragen stellen: hoe jullie elkaar hebben ontmoet, op welk moment de vonk oversloeg, wat jullie toekomstdromen zijn, enzovoorts. Ook gaat ze met jullie bekijken welke muziekstijlen jullie aanspreken, welke instrumenten er gebruikt moeten worden, of het een Nederlands of Engels liedje moet worden, en voor wie het liedje bedoeld is: misschien wil je je ouders op een hele bijzondere manier bedanken, of wil je een mooie levensloop voor jezelf. Uiteindelijk maakt de Song-Smederij hiervan een liedje dat écht bij jullie past. Wil je voorbeelden van liedjes horen of reacties van bruidsparen lezen, kijk dan even op de website.

Live muziek

De Song-Smederij komt natuurlijk niet voor maar één liedje langs. Er is een heel repertoire met fijne bekende liedjes waar je uit kunt kiezen. Op die manier kan de hele ceremonie, de receptie of het diner muzikaal aangekleed worden. Waar je gaat trouwen, maakt niet uit: de Song-Smederij reist het hele land door. Verder zorgt de Song-Smederij voor alle benodigde apparatuur en instrumenten, dus je hoeft zelf alleen maar te genieten.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Overboeking via bank
 • Welke diensten biedt u aan?

  Ceremonie muziek, Receptie muziek
 • Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?

  Chill out, Pop
 • Wat is het type muziek dat u aanbiedt?

  Duet, Trio, Kwartet, Koor, Solist
 • Berekent u de kosten per uur of per evenement?

  Op gebeurtenis
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Eventuele reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  250 tot 790 euro
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Wist je dat de Song-Smederij niet alleen liedjes voor bruidsparen schrijft, maar ook voor uitvaarten, bedrijven, collega-zangers, en zelfs voor musicals? Af en toe geeft de Song-Smederij voorstellingen en concerten waarin al deze compleet verschillende liedjes voorbij komen. Nog een leuk weetje: soms zijn de bruidsparen waarvoor de Song-Smederij schrijft, erg heel muzikaal. De Song-Smederij heeft dus al meerdere liedjes geschreven die als verrassing zijn gezongen door de bruid of door een familielid!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

Beoordelingen (10)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
10 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen terug van de Love & Marriage beurs en hadden een kaartje meegenomen van de SongSmederij. Gelijk waren wij getriggerd door dit concept omdat dit ons helemaal niet zo bekend klonk. Eenmaal een kijkje genomen op de site waren wij het er gelijk wel over eens, dit wilde wij ook op onze bruiloft! Toen wij het nummer voor het eerst hoorde waren wij echt verrast, het was nog mooier dan dat wij ons nummer hadden voorgesteld! Ook tijdens de ceremonie waarbij Marjon het nummer live kwam zingen, waren er toch echt een aantal mensen die het niet droog konden houden. Als je op deze manier een levenslied kan overbrengen ben je een echte artiest! Wat hebben wij en de mensen om ons heen van je optreden genoten, hier wordt nog lang over nagepraat! En wij, wij zullen jouw geschreven nummer nog vaak samen beluisteren! Onwijs bedankt voor jouw input in ons huwelijk.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben je ontmoet bij bruidsbeurs BruiloftEnzo waar je ons enkele liedjes liet horen. We waren direct geroerd door je prachtige stem en tekstkeuze. Na thuis even rustig nagedacht te hebben, besloten we een gesprek met je aan te gaan. Dat gesprek voelde als een warm bad. Wat ben je een fijn mens!! Na onze wensen besproken te hebben, heb je uiteindelijk een prachtig lied voor ons geschreven. Op onze huwelijksdag, tijdens de kerkdienst, heb je dit lied live voor ons gezongen. Wat was het prachtig! Het liedje is zo ‘ons’. Het heeft enorm veel persoonlijkheid toegevoegd aan onze huwelijkdag (en trouwclip!). Je hebt uit het gesprek perfect samengevat wat voor ons belangrijk is en wie we zijn. Niet alleen heb je live ons lied gezongen, je vond het ook geen probleem om nog een paar andere liedjes te zingen tijdens de kerkdienst. Ook dit deed je prachtig. Het maakte onze dienst bijzonder, persoonlijk en prachtig!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Woorden schieten nog steeds tekort als het gaat om het geven van een omschrijving van de toevoeging van jou en de pianist aan ons huwelijk. Het is geweldig en bewonderenswaardig hoe je vanuit een gesprek de input zo kan verwoorden tot één groot kloppend geheel binnen een lied.

 Toen we de tekst van je kregen raakten we er niet meer over uitgepraat. Bij de eerste keer luisteren van het lied waren we allebei nog meer onder de indruk, maar zelfs dat heb je kunnen overtreffen op de dag zelf. Wat waren jullie fantastisch en brachten jullie het prachtig. Onze daggasten spreken eveneens niets anders dan lof over jullie. Bedankt voor de waanzinnige, persoonlijke, grote en met name bijzondere toevoeging in alle voorpret voor ons huwelijk en op de grote dag zelf!

Misbruik rapporteren
Door ineke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb Marjon ontmoet op de bruidsbeurs te Hardenberg en het idee om een persoonlijk liedje te laten maken leek me meteen ontzettend leuk. Zonder dat mijn man er wat van wist heb ik met Marjon afgesproken en heeft zij voor ons een lied gemaakt. Het lied is echt geworden zoals wij zijn, grappig, sarcastisch en soms een tikkeltje te. Voor de bruiloft waren het spannende weken met stiekem oefenen en opnemen in de studio. Ik heb zowel de pianopartij als de zang zelf gedaan, iets wat ik heel graag wilde en wat uiteindelijk heel erg mooi is geworden. Op het feest zelf was mijn man totaal overrompeld en kreeg ik precies de reactie die ik had gehoopt. Hij wist eerst niets uit te brengen, maar zei later dat hij het een geweldig nummer vond. De gasten hebben ook erg moeten lachen om de tekst en vonden het allemaal precies bij ons passen. Later op de avond werd er zelfs gevraagd of ik het nog een keer kon zingen, want ze vonden het zo’n leuk lied. Al met al, ontzettend leuke ervaring en geweldig werk van Marjon en haar partner om alles in elkaar te zetten. Dit zou ik zo weer willen doen!”

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als ik er nu aan terug denk...Een eigen song op maat, vanaf het moment dat we Marjon hebben ontmoet tot en met de bruiloft was het echt geweldig!!! Het is een echt toegevoegde waarde op je bruiloft!! Haar stem is prachtig!

Misbruik rapporteren

Adres van Song-Smederij in Overijssel:

Oude Postweg 75 7557 DB Hengelo