• Prijsklasse Midden

Wat doet de Song-Smederij?

Ben je op zoek naar een manier om je huwelijksdag extra bijzonder te maken? Dan kan je de hulp inschakelen van de Song-Smederij! De Song-Smederij schrijft namelijk de mooiste persoonlijke liedjes voor bruidsparen en andere mensen die iets bijzonders verdienen. Zowel de tekst als de muziek wordt helemaal op maat voor jullie gemaakt. Elk lied is dus helemaal uniek! Het persoonlijke huwelijkslied wordt live voor jullie gezongen en gespeeld op de huwelijksdag, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie. Daarnaast wordt er een professionele opname van het lied gemaakt. Op die manier heb je een prachtige herinnering aan je bruiloft, die je elke keer opnieuw kan beluisteren.

Hoe werkt het?

Marjon, de zangeres en songwriter van de Song-Smederij, komt zelf bij jullie langs. In een persoonlijk gesprek gaat ze jullie allerlei vragen stellen: hoe jullie elkaar hebben ontmoet, op welk moment de vonk oversloeg, wat jullie toekomstdromen zijn, enzovoorts. Ook gaat ze met jullie bekijken welke muziekstijlen jullie aanspreken, welke instrumenten er gebruikt moeten worden, of het een Nederlands of Engels liedje moet worden, en voor wie het liedje bedoeld is: misschien wil je je ouders op een hele bijzondere manier bedanken, of wil je een mooie levensloop voor jezelf. Uiteindelijk maakt de Song-Smederij hiervan een liedje dat écht bij jullie past. Wil je voorbeelden van liedjes horen of reacties van bruidsparen lezen, kijk dan even op de website.

Live muziek

De Song-Smederij komt natuurlijk niet voor maar één liedje langs. Er is een heel repertoire met fijne bekende liedjes waar je uit kunt kiezen. Op die manier kan de hele ceremonie, de receptie of het diner muzikaal aangekleed worden. Waar je gaat trouwen, maakt niet uit: de Song-Smederij reist het hele land door. Verder zorgt de Song-Smederij voor alle benodigde apparatuur en instrumenten, dus je hoeft zelf alleen maar te genieten.

Bezoeker, laat een review achter over Song-Smederij en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 12 reviews
Door KevinZw
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tijdens de open trouwdagen route liepen we Marjon tegen het lijf, en we waren meteen onder de indruk van haar zangkwaliteiten. We hebben meteen geboekt en zijn langs geweest in Hengelo om alles door te spreken. Alle communicatie is heel prettig verlopen en toen de datum door de corona maatregelen verzet moest worden was dit geen probleem. 

Op de grote dag zelf hebben Marjon en Jeffrey de muzikale omlijsting van onze ceremonie verzorgd. Zij voelden alles moeiteloos aan in de ceremonie waardoor het een heel mooi en intiem geheel werd. Mede dankzij hen is het een onvergetelijke dag geworden! 

Misbruik rapporteren
Door JantienNiels
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Marjon,

Ja, we richten dit bericht gelijk maar aan jou persoonlijk en iedereen mag het weten! Want als iemand liefdevolle persoonlijke liedjes kan schrijven ben jij het wel! 
Wij hebben jou ontmoet, niet op een bruidsbeurs, niet op een huwelijk van bekenden, maar meer als een warm persoon in het muzikale leven.
Wij, Jantien en Niels, zijn al heel wat jaren gelukkig getrouwd en nog veel meer jaren samen. We vonden dat we dat moesten vieren en hebben een feest gegeven waarbij we je hebben gevraagd een lied voor ons en onze gasten ten gehore te brengen.

We zijn, los van elkaar, serieus met je vragenlijst aan de slag gegaan en het mooie is dat jouw vragen ons deden stilstaan bij ons als koppel. Even weg van de vanzelfsprekendheid van alle dag! Dit vonden wij alleen al een bijzondere gewaarwording. Wij beiden werden op een positieve manier gedwongen om bewust na te denken over ons verleden en waarom het zo is dat we nu nog steeds zoveel van elkaar houden.
Als we iets kunnen zeggen over de prachtige tekst die je hebt geschreven is het juist dát wat daarin zo duidelijk tot uiting is gekomen!
Je hebt het lied samen met Jeffrey, die het prachtige pianospel voor zijn rekening nam, op een zó passende manier gebracht, dat wij het niet droog konden houden. Wat later bleek gold dat ook voor veel van onze gasten. Het was zo mooi, recht in ons hart! En het kan niet anders: recht vanuit jouw hart. Wat ben jij een mooi en liefdevol mens!
De muziek van Jeffrey op piano, jij met je prachtige stem. Jullie hebben ons geraakt en mensen die ons goed kennen ook. Er is met veel lof over jullie nagepraat!

Nogmaals, wij zijn jullie zeer dankbaar voor het bijzondere moment op ons feest, wat wij als hét hoogtepunt hebben ervaren.

Jantien en Niels

Misbruik rapporteren
Door stefan&sharon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen terug van de Love & Marriage beurs en hadden een kaartje meegenomen van de SongSmederij. Gelijk waren wij getriggerd door dit concept omdat dit ons helemaal niet zo bekend klonk. Eenmaal een kijkje genomen op de site waren wij het er gelijk wel over eens, dit wilde wij ook op onze bruiloft! Toen wij het nummer voor het eerst hoorde waren wij echt verrast, het was nog mooier dan dat wij ons nummer hadden voorgesteld! Ook tijdens de ceremonie waarbij Marjon het nummer live kwam zingen, waren er toch echt een aantal mensen die het niet droog konden houden. Als je op deze manier een levenslied kan overbrengen ben je een echte artiest! Wat hebben wij en de mensen om ons heen van je optreden genoten, hier wordt nog lang over nagepraat! En wij, wij zullen jouw geschreven nummer nog vaak samen beluisteren! Onwijs bedankt voor jouw input in ons huwelijk.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overboeking via bank
Welke diensten biedt u aan?
Ceremonie muziek, Receptie muziek
Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?
Chill out, Pop
Wat is het type muziek dat u aanbiedt?
Duet, Trio, Kwartet, Koor, Solist
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
250 tot 875 euro
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wist je dat de Song-Smederij niet alleen liedjes voor bruidsparen schrijft, maar ook voor uitvaarten, bedrijven, collega-zangers, en zelfs voor musicals? Af en toe geeft de Song-Smederij voorstellingen en concerten waarin al deze compleet verschillende liedjes voorbij komen. Nog een leuk weetje: soms zijn de bruidsparen waarvoor de Song-Smederij schrijft, erg heel muzikaal. De Song-Smederij heeft dus al meerdere liedjes geschreven die als verrassing zijn gezongen door de bruid of door een familielid!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 7557 DB

Vergelijkbare leveranciers

Jeremy Brewster

Live muziek | Zwolle

Ben je op zoek naar een laid-back geluid voor op je Bruiloft, je Grand Cafe of je Bedrijfsfeest? Jeremy Brewster is dan de Easy Listening Music zanger, die je niet wilt missen! Ik geef warmte en kleur aan een gezellig samen zijn. Met mijn stem en gitaar maak ik een frisse versie van oude en nieuwe... Zie +

Selphy Mirror Pro

Selphy Mirror

Photobooth | Denekamp

Wil je een te gekke Photobooth op je huwelijk of event? Onze Selphy Mirror is fotobooth spiegel die bediend wordt door de gasten zelf.De spiegel geeft exact aan wat ze moeten doen.Elke sessie worden er 3 foto’s gemaakt en deze wordt afgedrukt op 1 fotoprint, met het thema van het feest of logo van... Zie +

DJ4ALL

DJ´s | Zwolle
14

DJ4ALL verzorgt al meer dan 30 jaar door heel Nederland van allerlei soorten feesten met als specialisatie Huwelijksfeesten en Bedrijfsfeesten. Ook zijn wij partner van het RTL4 TV programma "Married at first sight" waarvoor wij alle feesten verzorgen. Patrick Nobbenhuis is DJ en founder van DJ4ALL,... Zie +

HRSound

DJ´s | Haaksbergen

HRSound heeft al jarenlang ervaring met bruiloften. HRSound zorgt voor een betrokken DJ en een perfect samengestelde licht en geluidsset. Op deze manier zorgen zij ervoor dat het een bruiloft wordt om nooit te vergeten. Om aan uw wensen te voldoen zal er een kennismaking gesprek zijn om de wensen... Zie +

Low Light Productions

DJ´s | Deventer

Op zoek naar leuke entertainment op je bruiloft? Low Light Productions is een welvarend en dynamisch bedrijf dat graag met de klant meedenkt. DJ Productions is voorzien van eigen zeer kwalitatieve shows, licht en geluid en werkt alleen met ervaren DJ’s waardoor de kwaliteit zeer hoog ligt. Ook werkt... Zie +

Boothdeluxe

Photobooth | Rijssen
1

Onbeperkt lachen met een photobooth van Boothdeluxe! Een photobooth is een geweldige aanvulling op jullie grote dag! Met een photobooth of fotospiegel van Boothdeluxe zullen jullie en jullie bruiloft gasten veel plezier beleven bij het maken van leuke groepsfoto´s. De compacte en moderne photobooth... Zie +

Bruiloft DJ Diyo

DJ´s | Zwolle
9

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! De mooiste dag van jullie leven sluiten jullie natuurlijk af in stijl: met een fantastische   bruiloft! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn. Boek daarom een professionele   bruiloft dj   met veel ervaring en het   Keurmerk Trouwen! Jarenlange... Zie +

BarEntertainment

Vrijgezellenfeest | Enschede

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Catering Met onze cocktails kun je je gasten op een stijlvolle manier verwennen. Deze exclusieve drankjes zijn van deze tijd en helemaal hot, vooral onder de vrouwen! Dus wil je een verrassend welkomstdrankje aanbieden of naast het gebruikelijke bier,... Zie +

Gerelateerde tags:
 • Live muziek
 • Midden
 • Ceremonie muziek
 • Receptie muziek
 • Chill out
 • Pop
 • Duet
 • Trio
 • Kwartet
 • Koor
 • Solist