Soundmasters

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Soundmasters

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie gaan binnenkort trouwen en willen natuurlijk een perfect huwelijksfeest! Een feest waar nog lang over gesproken wordt, een die je nooit meer zult vergeten!

Met zo’n 150 bruiloften per jaar (meer dan 1750 totaal) zijn we een van de meest geboekte bruiloft dj’s van Noord Nederland en door onze ervaring, kwaliteit en de sfeervolle shows worden onze DJ’s door diverse feest & trouwlocaties aanbevolen!

Persoonlijk contact
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke werkwijze. Dit betekent dat jullie bij ons altijd een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben, waarbij wij al jullie wensen en onze mogelijkheden bespreken.

Tijdens dit gesprek vertellen we jullie ook graag over onze eerdere ervaringen en voorzien jullie van de nodige tips en nieuwe inspiraties. Door dit kennismakingsgesprek krijgen jullie een goede indruk van de mogelijkheden, daarbij komen zowel jullie als wij niet voor verassingen te staan op de grote dag!

DJ die bij jullie past!
Nadat een boeking definitief is geworden hebben we altijd  (± 2/3 weken voor de bruiloft) een vervolg afspraak waarbij we in een persoonlijk gesprek de laatste details en jullie wensen/voorkeuren door zullen nemen. Na het doornemen van uw muzikale wensen & voorkeuren zullen wij de meest passende DJ voor u inplannen, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Wij beschikken over een team met zo’n vijftien professionele en ervaren DJ’s welke allen een ruime ervaring hebben met huwelijksfeesten. Ze voelen de sfeer goed aan en kunnen dan ook op elk moment van de avond inspelen op de wensen van jullie en die van het aanwezige gasten.

Uiteraard kunnen u en uw gasten tijdens de avond altijd verzoeknummers aanvragen bij de Dj.

Boek een betrouwbare DJ
Jullie bruiloft moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Alles moeten goed geregeld zijn en je wilt natuurlijk niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens de feestavond. Wij adviseren dan ook: neem geen risico’s en boek een professionele Bruiloft-DJ. Die altijd een goede en ervaren back-up DJ achter de hand heeft, zodat bij ziekte of andere reden er altijd voor een goede en professionele vervanging wordt gezorgd.

Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

FAQ´s

Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2001
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Soundmasters

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
niek.marielle
Door NIek
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben Soundmasters gehuurd als onze DJ voor op onze bruiloft. We twijfelden eerst of het wel een goed idee was om een DJ te huren, aangezien wij niet zeker waren hoe de gasten en wijzelf op een DJ zouden reageren. Maar wat waren we verrast! Soundmasters maakten er een echt feestje van en iedereen ging met de voetjes van de vloer, wat een succes! Wat ook een succes was, onze openingsdans! Eddy heeft ervoor gezorgd dat wij alle details wisten over onze openingsdans, We raden iedereen aan om Soundmasters te boeken voor jullie bruiloft!
Misbruik rapporteren
peter.willeke
Door Peter
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Soundmasters was verantwoordelijk voor de muziek en foto's op onze bruiloft. Wat een succes was dat! DJ Mark zorgde ervoor dat iedereen op de dansvloer stond! Eddy maakte foto's voor de bruiloft en wat zijn ze fantastisch geworden! We raden iedereen om Soundmasters in te huren voor foto's en muziek.
Misbruik rapporteren
ilse.rik
Door Ilse
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Voor onze bruiloft hadden wij de retro DJ booth gehuurd van Soundmasters, wat was dit een succes! Het contact met Soundmasters verliep soepel en er werd naar ons geluisterd en meegedacht. Verder hebben ze zelfs een mix gemaakt van onze openingsdans en konden wij tot het laatste moment op de hoogte gebracht. Ons feest was geweldig en wij raden daarom iedereen aan om Soundmasters in te huren!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 9723 TP

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact