• Catering prijs 34,50 pp
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Ben je op zoek naar een catering, maar heb je geen zin in de standaard buffetten of voorgekookte barbecues? Maak indruk op je gasten met een varken aan het spit, hele zwaardvissen of andere bijzondere vissen aan het spit of een Low & Slow BBQ met alleen maar grote stukken vlees. Een kookfestijn waarbij je letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen en waarbij de gehele catering vers op locatie wordt bereid. Spit & Pan zorgt voor een bourgondische beleving op locatie.

Onze gediplomeerde koks maken gebruik van een zelfontworpen spit en BBQ die helpen om overheerlijke stukken vlees en vis op een authentieke manier te bereiden. Er wordt alleen gewerkt met eerlijke producten. Heb je tijdens het koken vragen over de producten of de bereidingswijze? Met passie leggen we je de finesses over de bereidingen van de gerechten uit. Hierdoor is jouw feest niet alleen het eten, maar ook een complete Bourgondische catering ervaring die al begint vanaf het eerste uur in op locatie. 

Niets is ons te gek! Vlees, vis of toch allebei? Vertel ons je wensen en we kijken samen naar de mogelijkheden. Heb je een favoriet bijgerecht? Wij staan zeker open voor suggesties. 

Ook voor de drank, aankleding, bloemen, geluid, live muziek, licht, tafels, stoelen, tenten, borrelhappen, amuses en koffie kunnen jullie bij ons zijn om er 1 geheel van te maken.

Spit & Pan: Een op maat gemaakt Bourgondisch feest voor de echte levensgenieters!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door eelco&helen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Bij Robert is alles mogelijk - hij is een echte vakman! Hij is super creatief en denkt ook met veel plezier met je mee. Tijdens onze huwelijksBBQ heeft hij onze gasten versteld doen staan. Het eten was werkelijk verrukkelijk - we hadden nog nooit zo´n goede BBQ gehad! De contactgegevens van Spit & Pan hebben we meerdere keren moeten doorgeven aan onze gasten, iedereen wil gebruik maken van hun magische kookkunsten! Naast het eten heeft het team van Robbert ook de aankleding van de tuin verzorgd INCLUSIEF Disco Dixie- het zag er top uit! Je zult zeker geen spijt krijgen van het inhuren van Spit & Pan! Bedankt voor alles, Robert! Robert, bedankt voor de perfecte avond! Groeten, Eelco&Helen
Misbruik rapporteren
Door annemieke&kees
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op 1 juli hebben Robert en zijn team met hun heerlijke en fantastische buffet een grote bijdrage geleverd op onze grote dag. Zij hebben alles in de achtertuin ter plekke bereid, heerlijk en vers! Onze gasten hebben enorm gesmuld vna het menu: varken aan het spit, geconfijte eendenboutjes, short ribs, zalm en corvina, salades, porchetta, knapperig brood met kruidenboter, gegrilde perziken met room en de prokken pure chocolade met rode peper en cranberries. Wat Robert voor ons uniek maakte is dat hij geen standaad offerte stuurde, maar ons meteen belde. Hij kwam langs om kennis met ons te amken en samen stelden we een fantastische menu samen. Deze persoonlijke aanpak, gecombineerd met zijn enthousiasme en flexibeliteit, gaf bij ons direct de doorslag. We hebben geen moment spijt gehad!
Misbruik rapporteren
Door sharon&jort
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Door de fijne communicatie en samenwerking met Robert, waren wij meteen overtuigd en lieten wij onze Italiaanse shared dinner aan hem over. Ookal was onze timing krap, Robert ging er super flexibel mee om. Ook van onze bruidstaart heeft hij een waar kunstwerk gemaakt. Wij, en al onze gasten, waren érg te spreken. Absoluut een aanrader!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
10000
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
34,50 pp
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Meubilair verhuur, Tent verhuur, Decoratie, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% aanbetaling 50% op factuur achteraf
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
We proberen altijd alle catering voor bruidsparen zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kwam er ook een keer een bruidspaar naar ons toe die een discussie hadden over de bruidstaart, De Bruid zelf hielt helemaal niet van zoetigheden. Zo is de eerste hartige bruidstaart ontstaan! Naast BBQen kunnen we namelijk ook goed brood bakken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 2461 CE