Spit & Pan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Spit & Pan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 3.450 €
  • Capaciteit (staand): 30-10000

Ben je op zoek naar een catering, maar heb je geen zin in de standaard buffetten of voorgekookte barbecues? Maak indruk op je gasten met een varken aan het spit, hele zwaardvissen of andere bijzondere vissen aan het spit of een Low & Slow BBQ met alleen maar grote stukken vlees. Een kookfestijn waarbij je letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen en waarbij de gehele catering vers op locatie wordt bereid. Spit & Pan zorgt voor een bourgondische beleving op locatie.

Onze gediplomeerde koks maken gebruik van een zelfontworpen spit en BBQ die helpen om overheerlijke stukken vlees en vis op een authentieke manier te bereiden. Er wordt alleen gewerkt met eerlijke producten. Heb je tijdens het koken vragen over de producten of de bereidingswijze? Met passie leggen we je de finesses over de bereidingen van de gerechten uit. Hierdoor is jouw feest niet alleen het eten, maar ook een complete Bourgondische catering ervaring die al begint vanaf het eerste uur in op locatie. 

Niets is ons te gek! Vlees, vis of toch allebei? Vertel ons je wensen en we kijken samen naar de mogelijkheden. Heb je een favoriet bijgerecht? Wij staan zeker open voor suggesties. 

Ook voor de drank, aankleding, bloemen, geluid, live muziek, licht, tafels, stoelen, tenten, borrelhappen, amuses en koffie kunnen jullie bij ons zijn om er 1 geheel van te maken.

Spit & Pan: Een op maat gemaakt Bourgondisch feest voor de echte levensgenieters!

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
3.450 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Anders
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% aanbetaling 50% op factuur achteraf
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Spit & Pan

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
eelco&helen
Door Eelco
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Bij Robert is alles mogelijk - hij is een echte vakman! Hij is super creatief en denkt ook met veel plezier met je mee. Tijdens onze huwelijksBBQ heeft hij onze gasten versteld doen staan. Het eten was werkelijk verrukkelijk - we hadden nog nooit zo´n goede BBQ gehad! De contactgegevens van Spit & Pan hebben we meerdere keren moeten doorgeven aan onze gasten, iedereen wil gebruik maken van hun magische kookkunsten! Naast het eten heeft het team van Robbert ook de aankleding van de tuin verzorgd INCLUSIEF Disco Dixie- het zag er top uit! Je zult zeker geen spijt krijgen van het inhuren van Spit & Pan! Bedankt voor alles, Robert! Robert, bedankt voor de perfecte avond! Groeten, Eelco&Helen
Misbruik rapporteren
annemieke&kees
Door Annemieke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op 1 juli hebben Robert en zijn team met hun heerlijke en fantastische buffet een grote bijdrage geleverd op onze grote dag. Zij hebben alles in de achtertuin ter plekke bereid, heerlijk en vers! Onze gasten hebben enorm gesmuld vna het menu: varken aan het spit, geconfijte eendenboutjes, short ribs, zalm en corvina, salades, porchetta, knapperig brood met kruidenboter, gegrilde perziken met room en de prokken pure chocolade met rode peper en cranberries. Wat Robert voor ons uniek maakte is dat hij geen standaad offerte stuurde, maar ons meteen belde. Hij kwam langs om kennis met ons te amken en samen stelden we een fantastische menu samen. Deze persoonlijke aanpak, gecombineerd met zijn enthousiasme en flexibeliteit, gaf bij ons direct de doorslag. We hebben geen moment spijt gehad!
Misbruik rapporteren
sharon&jort
Door Sharon
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Door de fijne communicatie en samenwerking met Robert, waren wij meteen overtuigd en lieten wij onze Italiaanse shared dinner aan hem over. Ookal was onze timing krap, Robert ging er super flexibel mee om. Ook van onze bruidstaart heeft hij een waar kunstwerk gemaakt. Wij, en al onze gasten, waren érg te spreken. Absoluut een aanrader!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2461 CE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact