• Website

Als officiële  trouwlocatie beschikt Zuid over een besloten paviljoen speciaal voor bruiloften en partijen. Dit paviljoen is voorzien van een sfeervol interieur en hier kan je in alle privacy je bruiloft vieren.  Op deze dag staat dit gedeelte van Paviljoen Zuid geheel tot jullie beschikking zodat jullie en de gasten kunnen genieten van elkaar, het uitzicht over zee en de gezellige intieme sfeer.

Op strandpaviljoen Zuid kun je trouwen, proosten, dineren en feesten op één locatie in een relaxte en sfeervolle ambiance, maar ook enkel voor een trouwreceptie met uitzicht op zee of een onvergetelijk knalfeest is strandpaviljoen Zuid the place-to-be. Stijlvol en informeel!

Wij delen met genoegen onze ruime ervaring. Daarom denken wij graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven om te zetten in een dag om nooit te vergeten afgestemd op jullie specifieke wensen, ideeën en fantasieën!

Voorheen was het alleen mogelijk om in Paviljoen Zuid te trouwen, tegenwoordig kan dit ook écht op het strand met de voeten in het zand....

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 2583 VB