Studio Seeker

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Studio Seeker

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.200 €

SEEKER OF MODERN DAY LOVE STORIES

Elegante, eigentijdse en storytelling fotografie in een moderne trouwreportage.

Als fotografe vindt Melanie van Studio Seeker het belangrijk dat haar foto's puur en "echt" zijn. Zij laat in haar foto's het bruidspaar en emoties naar voren komen zoals ze daadwerkelijk zijn, geen geforceerde situaties; zij "vangt" als het ware de spontane momenten. Daarnaast probeert zij als fotografe zo onzichtbaar mogelijk te zijn.

Iedere bruiloft is anders en dat zorgt ervoor dat je als fotograaf scherp blijft. Één van de redenen om voor Studio Seeker te kiezen is een scherp oog voor detail. Hierdoor zal de herbeleving van jullie lovestory compleet zijn.

Capturing the moments of today, that will wow your heart tomorrow.

Melanie wilt graag iets aan mensen geven wat ze voor altijd kunnen koesteren, en niet alleen mooie plaatjes schieten. Beelden van de liefde en geliefden, mensen zichzelf in een moment terug laten zien en laten denken "wat ben ik blij dat ik hier beelden van heb". Het vastleggen hiervan doet zij vanuit haar hart en gevoel, en zij gaat hier met veel zorg mee om. 

Let me tell your story.

In een (kosteloos) persoonlijk gesprek neemt Melanie graag jullie wensen met jullie door. Natuurlijk leert zij jullie ook graag kennen, dus tijdens een kopje koffie kletsen jullie gezellig over jullie verhaal en de visie van de dag.

De afgelopen jaren heeft Melanie een groot netwerk opgebouwd met foto- en videografen, visagisten en haarstylisten die hoge kwaliteit leveren en passen bij Studio Seeker's stijl van fotografie. Twijfelen jullie nog over een videograaf? Of ben je als bruid nog op zoek naar een professionele visagiste? Melanie denkt met liefde met jullie mee!

Invest in beautiful memories, it's a return ticket to a moment otherwise gone.

Bij Studio Seeker krijgen jullie de foto's in een digitaal album aangeleverd, zodat jullie de dag van begin tot eind kunnen herbeleven. Een luxe handgemaakt fotoalbum, eigen trouwmagazine, fine-art prints of een mooie usb box behoren ook tot de mogelijkheden.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.200 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Studio Seeker

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact