18

Omschrijving

Met Sugar Sugar Bakery weten jullie zeker dat de gasten zullen genieten van jullie bruidstaart. Naast een zeer uitgebreid menu aan smaken vinden jullie hier ook zeer diverse mogelijkheden aan ontwerpen. Daarnaast zien de taarten van Sugar Sugar Bakery er ook fantastisch uit! Ieder bruidspaar is uniek en zo zou jullie bruidstaart ook moeten zijn. Wij zijn jullie graag van dienst bij het ontwerpen en maken van jullie unieke taart!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Sugar Sugar Bakery

Kortingen

Early bird special!

Boek tussen nu en 11 maart 2019 jullie bruidstaart voor 2019 - 2020 en ontvang 15% korting op het totaalbedrag. Zo reserveren jullie niet alleen een gegarandeerde plek in onze planning maar ontvangen jullie ook nog een leuke korting!

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Bij reserveren van de bruidstaart dient een aanbetaling van 50% gedaan te worden. De resterende 50% dient uiterlijk vier weken voor jullie bruiloft te zijn voldaan. Betaling via bankoverschrijving, pin of creditcard is mogelijk.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Door stiles955
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sugar Sugar Bakery neemt alle zorgen uit handen. Nathalie is zeer kundig en professioneel. Onze bruidstaart zag er niet alleen geweldig uit, al onze gasten waren zeer onder de indruk van de smaak en kwaliteit. Nogmaals hartelijk dank!

Misbruik rapporteren

Adres van Sugar Sugar Bakery in Flevoland:

Albatroslaan 8241CD Lelystad-Haven +31 622384386
 • #Luxueus