Sugar Sugar Bakery

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Met Sugar Sugar Bakery weten jullie zeker dat de gasten zullen genieten van jullie bruidstaart. Naast een zeer uitgebreid menu aan smaken vinden jullie hier ook zeer diverse mogelijkheden aan ontwerpen. Daarnaast zien de taarten van Sugar Sugar Bakery er ook fantastisch uit! Ieder bruidspaar is uniek en zo zou jullie bruidstaart ook moeten zijn. Wij zijn jullie graag van dienst bij het ontwerpen en maken van jullie unieke taart!

2019 is officieel begonnen en dat betekent ook weer nieuwe trends op het gebied van bruidstaarten. Wij geven je een overzicht van wat wij verwachten wat deze zullen zijn.

De afgelopen vijf jaar was de naked cake niet weg te denken, dit jaar verwachten wij dat deze stijl in populariteit zal afnemen en de trend van show-stopping, glamoureuze bruidstaarten zullen het overnemen.

Monograms & Motieven
Zoals op menige bruidstaart van de royals in Engeland te zien was, verwachten wij dat veel bruidsparen hun initialen of monogram zullen verwerken in hun bruidstaart om deze nog persoonlijker te maken. Deze details geven een bruidstaart een gevoel van grandeur, terwijl het ook een delicate en persoonlijke noot is.

Metallics
Gedurende 2018 zijn metallics steeds populairder geworden en dit zal zeker in 2019 worden voortgezet. Met name goud en rose goud waren niet weg te denken, maar wij denken dat deze plaats zullen maken voor meer mattere metallics en zilver.

Bruidstaarten met textuur
Pas sinds kort staan bruidsparen open voor een minder gladde afwerking van hun bruidstaart. Waar het vroeger altijd perfect en strak beklede taarten waren, zullen we in 2019 een toename zien in het aantal bruidstaarten waar de taart met textuur of reliëf is afgewerkt.

Hoge bruidstaarten
Drie tot vier laagse bruidstaarten waren de norm, maar we verwachten veel meer torenhoge bruidstaarten te zien. Denk aan een bruidstaart van minimaal zes lagen, die zeker een wow factor zullen geven aan jullie bruiloft.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door sandyremco2018
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een super bruidstaart die perfect smaakte. En super hoe alles vooraf ging.

Misbruik rapporteren
Door stephenivo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf het begin tot het eind professioneel geregeld. Het begon met een heerlijke proeverij en het bespreken van onze wensen. Glutenvrij was geen probleem en zowel wij als onze gasten waren zeer onder de indruk van de prachtige taart en de heerlijke smaak. Het contact met Nathalie liep zeer goed en Sugar Sugar Bakery regelde alles tot in de puntjes. Een professionele en betrouwbare leverancier. Absoluut een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door manon.vanderlinde
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


Vanaf onze eerste ontmoeting tot aan het uiteindelijke resultaat zijn we ontzettend tevreden. De proeverij was heel goed verzorgt en ontzettend lekker. Schetsen voor de bruidstaart waren al prachtig maar het uiteindelijke resultaat was gewoonweg fenomenaal! Smaakte meer dan geweldig en paste perfect bij ons thema. Een echte aanrader voor de perfecte bruidstaart of andere gelegenheid.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij reserveren van de bruidstaart dient een aanbetaling van 50% gedaan te worden. De resterende 50% dient uiterlijk vier weken voor jullie bruiloft te zijn voldaan. Betaling via bankoverschrijving, pin of creditcard is mogelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 8241CD