Sugarlips Cakes

ZIWA 2018
9

Omschrijving van het bedrijf

Sugarlips Cakes is een boutique cake design studio die zich specialiseert in op maat gemaakte taarten, kleine gebakjes en sweet tables. Gevestigd in het centrum van Utrecht, focussen we ons in de studio volledig op made-to-order gebakjes voor alle gelegenheden. Ondanks dat het grootste deel van het bedrijf is gericht op bruiloften, zijn natuurlijk ook in staat om andere feesten of bedrijfsevenementen van unieke gebakjes te voorzien; vraag ons gerust over de mogelijkheden!

Alle producten uit onze studio zijn volledig huisgemaakt met recepten die zorgvuldig gecreëerd zijn door onze eigenaresse en getraind patissier Tam. Al onze producten worden zo vers mogelijk gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten om er zeker van te zijn dat we de best mogelijke producten met de best mogelijke smaak aan onze klanten kunnen bieden.

Bij Sugarlips Cakes, met onze Amerikaanse achtergrond, zijn we zeer klantgericht en geeft het ons veel voldoening om de visie van onze klanten tot uiting te laten komen. We streven ernaar om onze klanten een unieke ervaring te bieden door ze uit te nodigen in onze studio persoonlijk kennis te maken en om al hun wensen te bespreken. Daarnaast betrekken we onze klanten ook bij het volledige proces om er voor te zorgen dat ze de perfecte gebakjes hebben voor elke gelegenheid.

In December 2014 won Sugarlips Cakes de prijs van Beste Bruidstaart Specialist van Nederland tijdens de Dutch Wedding Awards. Met een zeer solide team is Sugarlips Cakes vereerd om producten te mogen maken van zeer hoge kwaliteit in heel Nederland.  Ze zijn trots op hun individuele kwaliteiten die samen dit geweldige team vormen!

 

Details

  • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

    Bij Sugarlips Cakes, met onze Amerikaanse achtergrond, zijn we zeer klantgericht en geeft het ons veel voldoening om de visie van onze klanten tot uiting te laten komen. We streven ernaar om onze klanten een unieke ervaring te bieden door ze uit te nodigen in onze studio persoonlijk kennis te maken en om al hun wensen te bespreken. Daarnaast betrekken we onze klanten ook bij het volledige proces om er voor te zorgen dat ze de perfecte gebakjes hebben voor elke gelegenheid. Ons ultieme doel bij Sugarlips Cakes is altijd geweest om onze klanten kwalitatief hoogstaande producten te leveren, samen met uitstekend klantcontact. We waren dan ook zeer vereerd toen dit ons in 2014 de titel van Beste Bruidstaart Specialist van Nederland opleverde tijdens de jaarlijkse Dutch Wedding Awards!
  • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

    2012

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Sugarlips Cakes is zonder enige twijfel (één van) de beste in Nederland. Alles dat ze maken is heerlijk. Met pure ingrediënten die in de smaak te herkennen zijn en niet verdrongen worden door een overdreven hoeveelheid suiker. Daarnaast maken ze je bestelling op maat. Dus de smaken én het uiterlijk van je bruidstaart kies je helemaal zelf. Dat maakt niet alleen dat alles een uitmuntende smaak heeft maar dat bovendien alles er prachtig uit ziet. Elke taart is een kunstwerk en kan naar de wens van de klant worden ontworpen.

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

De romantische en minimalistische bruiloft van Tim en Maren!
De romantische en minimalistische bruiloft van Tim en Maren!
Credits: Fotosolo
Real Wedding van hardwerkende mensen! Laat je inspireren door hun succesvolle bruiloft
Ruig & Zoet: Met de bruiloft shoot in Steampunk stijl!
Ruig & Zoet: Met de bruiloft shoot in Steampunk stijl!
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!
Foto: Meral Soydas Photography
Trouwen in de provincie Utrecht: deze leveranciers mag je niet missen!
foto: Kempff Fotografie
De 10 lastigste items voor de planning van jouw bruiloft waar je zeker een professional voor nodig hebt!
Zes ideeën voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!
Zes ideeën voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!

Adres van Sugarlips Cakes in Utrecht:

Jansveld 49 3512 BE Utrecht