Sweet Appetite

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sweet Appetite

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sweet Appetite is één van de meest toonaangevende patisserieën op het gebied van bruidstaarten en dessert tables. Door een uniek gevoel voor stijl en trends, oog voor detail, het gebruik van de beste (waar mogelijk biologische) ingrediënten en persoonlijke aandacht is Sweet Appetite uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van bruidspatisserie in Nederland.

Patissier Marieke de Korte, eigenaresse van Sweet Appetite, ontdekte haar liefde voor het bereiden van zoetigheden in Italië. Werkzaam in een pasticceria in Pisa leerde zij patisserie te vervaardigen vanaf de basis. Na haar terugkeer uit Italië leerde Marieke bij Chocolaterie Mousset, een bijna honderd jaar oude chocolaterie in de binnenstad van Arnhem, op ambachtelijke wijze chocolade te vervaardigen. Deze ervaringen heeft zij in de loop der jaren verfijnd middels diverse opleidingen in Nederland, Italië en Londen en leidde tot haar bedrijf “Sweet Appetite.”

Ontwerpen van Sweet Appetite worden internationaal en nationaal gepubliceerd. Marieke vervaardigde bruidspatisserie voor diverse A-list weddings en verzorgt bestellingen geplaatst tot ver over de grenzen van Nederland. Voor Sweet Appetite blogt zij met regelmaat over bruidspatisserie, de laatste trends en ander “zoets.”

Marieke is jarenlang werkzaam geweest vanuit het patisserie- en chocolade atelier van Chocolaterie Mousset en werkt nog geregeld met hen samen. Vanaf november 2013 is iedereen van harte welkom in de patisseriestudio van Sweet Appetite in het Modekwartier aan de Sonsbeeksingel 106 te Arnhem.

Meningen over Sweet Appetite

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6534 AM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact