Sweet Celebration

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sweet Celebration

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sweet Celebration is een cake design studio, gespecialiseerd in luxe bruidstaarten en sweet tables. We zijn gevestigd in Haarlem, maar bezorgen onze bruidstaarten door heel Nederland.

Bij ons alles draait om perfectie tot in de kleinste details, bijvoorbeeld door de eigentijdse vorm, prachtige handgemaakte suikerbloemen of een uniek en persoonlijk ontwerp. Alles wordt vers gebakken met de beste ingrediënten die we kunnen vinden.

We hebben een schone, eigentijdse stijl geïnspireerd door kunst, mode en liefde voor het verwerken van prachtige details en rijke texturen. We behandelen elke taart en sweet table als zijn eigen unieke meesterwerk – een perfecte mix van onze smaak en uw individuele stijl. Mijn taarten  en alle lekkernijen zijn vervaardigd met behulp van de beste kwaliteit ingrediënten en we geloven dat onze passie voor het ontwikkelen van geweldige recepten met een toewijding aan hoogwaardige ingrediënten ons onderscheidt. 

Bij Sweet Celebration kun jij terecht voor een exclusieve bruidstaart (of anders lekkers) van hoge kwaliteit! Kies voor een one-of-a-kind bruidstaart of sweet table voor jullie grote dag! 

https://www.weddingplanner.nl/de-trouwdag/alles-over-de-zoektocht-naar-de-lekkerste-bruidstaart/

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Sweet Celebration

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2013 CE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact