Sweet Style Wedding & Event

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Sweet Style Wedding & Event

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Het neerzetten van een geweldige sfeer waarin alles klopt en nagedacht is over elk detail, dat is Sweet Style. Ik neem alles uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Sweet Style is gespecialiseerd in het aandragen van unieke ideeën voor jullie bruiloft. Door mijn creativiteit en ervaring heb ik een goed oog ontwikkeld voor stijl en compositie. Sweet Style zorgt ervoor dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar zijn afgestemd en waar nagedacht is over elk detail. We voeren het gekozen thema geheel door op alle onderdelen van de bruiloft. Zo creëer je een eenheid en dat straalt rust uit. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft er één word waar nog lang met veel plezier op terug gekeken wordt.

Werkwijze

Eerst kom ik bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin gaan we al jullie wensen en ideeën bespreken voor jullie grote dag. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat voor jullie. Als ik voor jullie aan de slag mag, gaan we samen langs bij de trouwlocatie. Hierdoor krijg ik een goed beeld hoe alles eruit ziet en wat er allemaal mogelijk is. Vanuit daar laat ik mijn creativiteit volledig los en maak ik een stylingplan op maat voor jullie. Ik kom dan weer gezellig bij jullie langs om dit plan samen te bespreken. Mochten er aanpassingen zijn ga ik deze veranderen voor jullie, net zo lang tot dat jullie helemaal tevreden zijn! Als het plan helemaal volledig is ga ik alles voor jullie regelen, inkopen en maken. Hierin werk ik samen met alleen de beste leveranciers, omdat ik kwaliteit erg belangrijk vind. Op de dag zelf komt het team van Sweet Style het gehele stylingplan uitvoeren. Ook zorgt het team ervoor dat het in zijn geheel weer wordt opgeruimd.

Pakketten

Sweet Style biedt verschillende pakketten aan. Of je nu graag zelf aan de slag wilt met een beetje hulp of als je opzoek bent naar een stylist die alles volledig voor je regelt.

Ben je benieuwd wat deze pakketten allemaal inhouden of welke bij jullie past? Neem dan een kijkje op mijn website.  Dan kom ik graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken en om jullie verhaal te horen!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over Sweet Style Wedding & Event

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
stefanie_kantelberg
Door Stefanie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 14 september 2019 zijn wij getrouwd. Deze dag was echt fantastisch!! Mede dankzij de mega mooie styling van Daniëlle! Alles was echt tot in de puntjes verzorgd! De communicatie vooraf was ook top! Ze was altijd bereikbaar. Ze dacht over alles mee. Had overal ideeën over. Ze heeft dit alles uiteindelijk tot een super mooi geheel gebracht. Op de dag was alles perfect! We hebben ook ontzettend veel complimenten gehad over de styling. Het was net een sprookje! Een echte aanrader dus!!

Nogmaals mega bedankt lieve Daniëlle!!

Veel liefs, Peter en Stefanie

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact