Sweet Vibes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sweet Vibes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

How do you spell love? You don't spell it; you feel it!

Sweet Vibes staat voor het gelukzalige gevoel van jullie eerste kus, jullie eerste vakantie samen, het moment van het huwelijksaanzoek en voor al het moois wat je hoort te voelen op jullie grote dag! Sweet Vibes draagt graag een steentje bij aan jullie bruiloft door een op maat gemaakte bruidstaart te creëren,  sweet small bites te verzorgen of een Styled Sweet Table voor jullie neer te zetten.

We nodigen jullie graag uit voor een consult en proefsessie, waarbij jullie van harte welkom zijn in de CakeStudio van Sweet Vibes, die is gevestigd in De Meern, nabij Utrecht.Tijdens deze afspraak bespreken wij samen alle details van jullie grote dag en de wensen voor de Bruidstaart, Small Bites of Styled Sweet Table. 

Bij een Styled Sweet Table nemen wij de gehele zorg over de aankleding en decoratie van de Bruidstafel. De tafel wordt volledig gedecoreerd met verse bloemen, snoep en heerlijke sweets voor een compleet plaatje. 

Heb je interesse in een van onze bruidstaarten of heb je vragen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op! We staan voor jullie klaar!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
iDeal of overboeking
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Sweet Vibes

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3454 PE

Onze Studio zit gevestigd op het bedrijventerrein van De Meern. Je vindt ons precies 'in het straatje' tussen de KIA-dealer en SKODA-dealer in.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact