Taart van Miranda

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Taart van Miranda

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ga je binnenkort trouwen en zoeken jullie nog een bruidstaart? Misschien kan ik het lekkerste momentje van deze speciale dag verzorgen.

Taart-van-Miranda is gediplomeerd PME Sugar Flower Artist. De kunst van het zo mooi mogelijk namaken van echte bloemen in suikergoed. Deze bloemen zijn eetbaar. Denk hierbij aan Rozen, Lelies, Lelietje van Dalen en Orchideeën. Tevens ben ik in het bezit van mijn PME Royal Icing diploma. Door middel van diverse spuittechnieken kan ik de leukste en verfijnste details toevoegen aan jullie bruidstaart met royal icing.

Neem contact met me op om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft en kom gezellig langs voor een proeverij!

Tijdens een proeverij kunnen jullie onder het genot van verschillende smaken taartjes, jullie wensen kenbaar maken. We zullen dan een schets maken van het ontwerp.

Jullie bruidstaart kan helemaal in de stijl van jullie bruiloft gemaakt worden. Denk hierbij aan de kleur van de dag of de bloemen die misschien ook wel in het bruidsboeket zitten.

Zo wordt iedere bruidstaart uniek!

Stuur gerust een berichtje als je mij jullie bruidstaart toevertrouwd!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als het bruidspaar definitief de bruidstaart besproken heeft, zal Miranda een factuur sturen voor een aanbetaling. Twee weken voor de bruiloft ontvangt het bruidspaar de factuur voor het restant bedrag. De taart dient voor de bruiloft te worden voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Taart van Miranda

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
kimenmichael1983
Door kim
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Miranda gevonden via een trouwlocatie. Na contact hebben we eerst een proeverij gehad met 3 taartjes in verschillende smaken. Omdat we er niet helemaal uit waren hierna nog een taartje geproefd. We hebben gekozen voor een taart met 2 smaken. De marsepein is precies goed van smaak. Ons favoriet was de karamel met stroopwafel. Ook de aankleding was mooi. Met echte bloemen (van onze bloemist) op de taart. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2152 CS

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact