Taartjes van An

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Taartjes van An

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Voor An bij Taartjes van An is elke taart weer een uitdaging, elke keer weer helemaal uniek. Elke taart die zij maakt is uniek in de opmaak, vulling en geheel conform de wensen van het bruidspaar, jullie dus! 

An stond van kleins af aan al met haar vader in de keuken. Waar de voorkeur van haar vader uitging naar hartig ging die van haar juist uit naar zoet. Ook niet helemaal gek want met één opa als patissier en de andere opa als bakker zit bakken en het maken van mooi eten in haar genen.

Sinds 2010 heeft ze zich gespecialiseerd in het decoreren van taarten. Na diverse workshops gevolgd te hebben en de opleiding PME Master te hebben afgerond, werden bruidstaarten en sweet tables haar passie en weet menig bruidspaar haar bedrijf Taartjes van An te vinden. Haar signatuur; elke taart gaat strak en perfect de keuken uit.

An houdt er van om uitgedaagd te worden, ze hoort het daarom graag wanneer jullie specifieke of bijzondere verzoeken hebben. Om er zeker van te zijn dat de taart op tijd klaar is is het wel handig om ruim van te voren contact op te nemen want een echt unieke bruidstaart is natuurlijk een behoorlijk intensieve en tijdrovende klus!

De slogan van Taartjes van An is niet voor niets:

Taarten & Sweets gemaakt met Liefde & Passie!

Neem nu contact op met Taartjes van An om te kijken hoe en wat er voor jullie mogelijk is!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De factuur die altijd met de bevestiging van de bestelling wordt meegestuurd, dient het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk 14 dagen voor de trouwdatum in zijn geheel te zijn voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Taartjes van An

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8071 KR

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact