• Prijsklasse Midden
  • Website

Voor An bij Taartjes van An is elke taart weer een uitdaging, elke keer weer helemaal uniek. Elke taart die zij maakt is uniek in de opmaak, vulling en geheel conform de wensen van het bruidspaar, jullie dus! 

An stond van kleins af aan al met haar vader in de keuken. Waar de voorkeur van haar vader uitging naar hartig ging die van haar juist uit naar zoet. Ook niet helemaal gek want met één opa als patissier en de andere opa als bakker zit bakken en het maken van mooi eten in haar genen.

Sinds 2010 heeft ze zich gespecialiseerd in het decoreren van taarten. Na diverse workshops gevolgd te hebben en de opleiding PME Master te hebben afgerond, werden bruidstaarten en sweet tables haar passie en weet menig bruidspaar haar bedrijf Taartjes van An te vinden. Haar signatuur; elke taart gaat strak en perfect de keuken uit.

An houdt er van om uitgedaagd te worden, ze hoort het daarom graag wanneer jullie specifieke of bijzondere verzoeken hebben. Om er zeker van te zijn dat de taart op tijd klaar is is het wel handig om ruim van te voren contact op te nemen want een echt unieke bruidstaart is natuurlijk een behoorlijk intensieve en tijdrovende klus!

De slogan van Taartjes van An is niet voor niets:

Taarten & Sweets gemaakt met Liefde & Passie!

Neem nu contact op met Taartjes van An om te kijken hoe en wat er voor jullie mogelijk is!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De factuur die altijd met de bevestiging van de bestelling wordt meegestuurd, dient het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk 14 dagen voor de trouwdatum in zijn geheel te zijn voldaan.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Persoonlijk contact vind ik altijd super belangrijk. Het is heel belangrijk om elkaar te leren kennen zodat jullie weten wie ik ben en hoe ik te werk ga, maar voor mij ook heel belangrijk om in te schatten wat jullie mooi (en lekker) vinden! Daarom maak ik altijd graag een afspraak met jullie en zorg ik uiteraard voor wat lekkers bij de koffie/thee. Ben ik wel eens een afspraak vergeten? Ik moet eerlijk bekennen dat dit één keertje voorgekomen is. De deurbel ging en er stonden 4 vrolijke meiden op de stoep die zin hadden in het lekkers dat ik had klaargemaakt.... Euh afspraak.... lekkers..... en nog wel 4 dames.... Nu heb ik altijd wel wat lekkers in huis maar in dit geval stond ik te bakken en was het echt slecht getimed.... voor mij dan! Het bleek geen probleem te zijn om een keertje terug te komen. Ze gingen gewoon lekker een drankje doen en een week later hebben de we bruidstaart alsnog besproken en mocht ik hem uiteindelijk ook maken!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 8071 KR
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden