Tenuta Donna Lavinia e Lavinia Bianchi

 • Catering prijs 140 €
 • Prijsklasse Midden
 • Capaciteit 350
 • Website

Twee locaties in één structuur; twee stijlen, een klassiek en een eigentijds. Kies degene die het beste bij uw bruiloft past en vertrouw op de professionaliteit en ervaring van de familie Pastore, die in staat zal zijn om de emoties van de bruiloft te delen en al uw wensen uit te laten komen.

Vanaf 29 juli 2020 is Donna Lavinia recepimenti niet meer hetzelfde! Dankzij de samenwerking van landschapsarchitecten en architecten, waaronder we Gianni Birardi noemen, hebben we een magische restyling voltooid om nieuwe stellen steeds exclusievere en magische plekken te bieden.

Met de deelname van Enzo Miccio vond een spectaculaire inhuldiging plaats van de nieuwe trouwruimtes van Donna Lavinia, waarvan u kunt genieten van de video die u hieronder vindt.

De nieuwe tuinen van Donna Lavinia worden geflankeerd door Glamour Lavinia Bianchi, een charmante ontvangstruimte met een moderne, elegante en lichte stijl.

Catering

Er wordt veel aandacht besteed aan de keuken. Om elk evenement te ondersteunen, is er een getraind team van professionals, Executive Chefs, Chefs, Sous Chefs, Banketbakkers en Sommeliers, allemaal altijd op de hoogte van de laatste eet- en wijntrends.

Andere diensten

De structuur leent zich voor elk type bruiloft, van de klassieke tot de burgerlijke ceremonie, aangezien het een natuurlijke locatie is en erkend door de gemeente Trani. "Het moment van ja" kan daarom binnen op het landgoed worden gevierd.

 

Bezoeker, laat een review achter over Tenuta Donna Lavinia e Lavinia Bianchi en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Tenuta Donna Lavinia e Lavinia Bianchi

4.6 4 reviews
Door marycarb
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik was op een evenement als uitgenodigde gast in de lavinia bianchi-faciliteit, prachtige plek, goed eten, SLECHTE service.

Bij het welkomstbuffet zet ik de afwas terug aan tafel, zonder iets aan te raken, tijd 2 minuten terug naar de tafel was alles weg, hetzelfde gebeurde voor elke gang van de lunch.

Zodra de eerste arriveert, maken de obers de ronde met een toegift, die volgens het hoofd van de kamer niet genoeg was om alle gasten te dekken, zozeer zelfs dat toen we het midden van de kamer bereikten, de dienbladen al leeg waren en wij, wiens enige pech was dat we onderaan de kamer zaten, we hadden niet de kans om het te grijpen.

Wat de wijn betreft, de schenker zou het voortdurend moeten schenken ... In werkelijkheid was het een continu droog blijven voor de duur van de lunch, in feite hebben we vriendelijk verzocht om de fles naar de tafel te brengen, en dit verzoek werd tenminste geaccepteerd.

Open bar afterparty Ik drink koffie, ik zet het terug aan tafel, ik ga terug naar de GESLOTEN bar, ze zullen in totaal maximaal 20 minuten open zijn geweest.

Slechte timing van de service, onbeschofte obers en haastige lunch zorgden ervoor dat het feest niet prettig was, maar een constante haast!

Zelfs de fotograaf en de DJ werden niet in de omstandigheden gezet om hun werk optimaal te doen vanwege de angst dat de dienst het feest zo snel mogelijk moest beëindigen.

Zonde!! Als alleen de service overeenkwam met het eten en de locatie, zou het perfect zijn! Ik vind het niet correct tegenover de echtgenoten om de gasten op deze manier te behandelen!

Misbruik rapporteren
Door luigi.pia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Allereerst wil ik bedanken en feliciteren met het warme welkom van het personeel en vooral van de eigenaren. Om nog maar te zwijgen van de prachtige ligging: de tuinen waren fantastisch en tot in de puntjes verzorgd. Je rook de geur van de zee, en de gerechten waren gewoonweg heerlijk: bedenk maar dat ik Frosinone verlaat om hun fantastische rauwe ham te eten. Zelfs de gekozen wijnen waren uitstekend en de desserts waren zeer gevarieerd en ook heerlijk ... kortom, een show waarvan u de hoofdrolspeler wilt zijn!
Misbruik rapporteren
Door rosa.f
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
5 sterren zijn niet genoeg om een recensie te schrijven voor deze prachtige locatie ... Ik wil jullie allemaal feliciteren, en als ik kon zou ik jullie een voor een persoonlijk bedanken omdat jullie allemaal fantastisch waren: de obers, de assistenten, de zeer vriendelijke Titty Pastore, de muzikanten (de naam van de groep was Just For Us, we raden ze iedereen aan) en de getalenteerde chef-kok, die alle complimenten verdiende en verdiende die de volgende dag van de pasgetrouwden kwam. Tot slot een dankjewel uit de grond van ons hart aan de persoon die ons van het begin tot het einde van deze reis volgde, die ons met geduld adviseerde en die ons toestond 100% aanwezig te zijn op onze grote dag. Grote professionaliteit, ervaring en vriendelijkheid! Dank ook aan de regisseur Sinigallia en Lavinia Bianchi. Je hebt een verschil gemaakt! Gianni en Rosa
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Prieel, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
350
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
140
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Il saldo dell'evento dovrà avvenire dopo i festeggiamenti.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
La passione è la cura che poniamo in ogni dettaglio è la maggiore caratteristica che ci contraddistingue. L'utilizzo esclusivo della struttura scelta è un dettaglio che ci piace evidenziare.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1993
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
80
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
350
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
400
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?
Generalmente il prezzo dell'affitto della struttura è incluso nel costo.
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
una
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 76125
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Prieel
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Toegang Mindervaliden
 • Cultureel Belang
 • Inclusief catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht