SATORI SOCHANDAMANDOU

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Wij zijn The Blueprint Events , een Anglo-Colombiaanse evenementenorganisatie die gespecialiseerd is in al uw bruiloftsproducties.


We houden van ons werk, we kristalliseren uw droom. Onze 360-graden-service stelt u in staat om groot te dromen, wij zorgen ervoor dat u een unieke ervaring krijgt terwijl we aan al uw behoeften voldoen: conciërgeservice, ontwerp en conceptualisering van het evenement, decoratie, we vinden de perfecte plek voor uw bruiloft en we creëren alles vanaf nul met jou. Elke bruiloft die we doen is volledig gepersonaliseerd en daarbij is het onze grootste wens om een band met jullie op te bouwen.


70% van de bruiloften die we uitvoeren zijn multicultureel, fusion en we zijn gespecialiseerd in het maken van een perfecte mix van de meerdere nationaliteiten van onze bruid en bruidegom. Met ons team dat ook multicultureel is, komen we tegemoet aan de behoeften van onze stellen, gezinnen en gasten. We richten ons op elk detail, die kleintjes die zoveel tellen en het verschil maken. Wij denken graag anders en niets is te gek, want wij zijn experts in het totaal anders doen dan gewend is.


Wij bedienen de Amerikaanse, Indiase, Aziatische, Spaanse, Marokkaanse en Europese gemeenschap. Bij Blueprint spreken we meer dan 8 talen om de communicatie tussen leveranciers en klanten te vergemakkelijken. Wij zijn een toegewijde groep gecertificeerde weddingplanners en evenementcoördinatoren die klaar staan om uw evenement uit te voeren met de beste voordelen die de branche u kan bieden.


We hebben de deelname van beroemde artiesten aan onze bruiloften gehad, in het geval dat dit uw droom is, maken we deze waar omdat we de nodige set-up hebben om deze te bereiken.


Onze plannings- en productietijden zijn onberispelijk en we vinden het geweldig dat u deel uitmaakt van het proces, dus bereid u voor om ook met ons te trouwen. Welkom bij The House of Blueprint, waar je welkom bent met alles wat jou uniek maakt.


SPAANSE VERSIE:

Wij zijn The Blueprint Events, een Anglo-Colombiaanse evenementenorganisatie die gespecialiseerd is in de volledige productie van uw bruiloft.


We houden van ons werk, we kristalliseren uw droom. Onze 360-service stelt u in staat om groots te dromen, wij zorgen ervoor dat u een unieke ervaring krijgt, terwijl we voor al uw behoeften zorgen: conciërgeservice, ontwerp en conceptualisering van het evenement, decoratie, we vinden de perfecte plek voor uw bruiloft en creëren alles vanaf nul met jou. Elke bruiloft die we doen is volledig gepersonaliseerd en daarbij is onze grootste wens om een band met jullie op te bouwen in een evenement op maat.


70% van de bruiloften die we doen zijn multicultureel, en fusion, we zijn gespecialiseerd in het maken van een perfecte mix van de meerdere nationaliteiten van onze paren. Met ons team dat ook multicultureel is, komen we tegemoet aan de behoeften van onze bruid en bruidegom, hun families en gasten.

We richten ons op elk detail, die kleine details die zo belangrijk zijn en een verschil maken. We denken graag anders en niets is te gek, omdat we experts zijn in out-of-the-box denken.


We komen tegemoet aan de Amerikaanse, Indiase, Aziatische, Spaanse, Marokkaanse en Europese gemeenschappen. Bij Blueprint spreken we meer dan 8 talen om de communicatie tussen leveranciers en klanten te vergemakkelijken. Wij zijn een toegewijde groep gecertificeerde weddingplanners en evenementcoördinatoren die klaar staan om uw evenement uit te voeren met de beste voordelen die de branche u kan bieden.


We hebben aan onze bruiloften de deelname gehad van beroemde artiesten, in het geval dat dit uw droom is, maken we deze waar omdat we de nodige instellingen hebben om deze te bereiken.


Onze planning en productietijden zijn onberispelijk en we houden ervan dat je deel uitmaakt van het proces, dus bereid je voor om ook met ons te trouwen. Welkom bij The House of Blueprint, waar je welkom bent met alles wat jou uniek maakt.

Bezoeker, laat een review achter over SATORI SOCHANDAMANDOU en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over SATORI SOCHANDAMANDOU

4.9 6 reviews
Door Liseth
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik maak deel uit van het videoteam dat werkte voor de indo-katholieke bruiloft uitgevoerd door Satori. Het was absoluut een van die bruiloften waar ik het voorrecht had om het verhaal te vertellen. De video alleen laat zien hoe geweldig alle resultaten van deze weddingplanner waren. Het paar was blij en de gasten genoten er de hele nacht van. Bovendien had ik de mogelijkheid om twee andere bruiloften bij The Blue Print Events te registreren en deel te nemen aan verschillende evenementen die beheerd en georganiseerd werden door Satori, en ze waren allemaal fenomenaal en goed georganiseerd. Ze weet geweldige resultaten te behalen en koppels blij te maken! Gefeliciteerd met je werk.

Misbruik rapporteren
Door Katherine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik wilde altijd dat mijn bruiloft een droom was, uniek en heel speciaal; Vier het met mijn familie en vrienden en blijf het voor altijd herinneren. Ik ben de enige vrouw onder vier mannelijke broers, dus inclusief mijn ouders hadden er altijd naar verlangd en wensten dat mijn trouwdag spectaculair en heel bijzonder was EN DAT WAS DAT! ... EEN DROOM GERICHTE REALITEIT dankzij het werk van Satori en zijn team. Ze hebben absoluut een onberispelijke klus geklaard en ze voldeden absoluut aan al onze verwachtingen en vooral aan wensen en illusies die we hadden en wilden hebben op onze bruiloft.

Het was niet eenvoudig om een Weddingplanner te vinden zoals we wilden, te beginnen omdat onze bruiloft niet was zoals elke andere ... we hadden twee religieuze ceremonies, ik ben katholiek en mijn man is hindoe, dus we waren getrouwd door beide religies en apart hadden we een burgerlijke ceremonie. Het was een bruiloft met meer dan 300 gasten en we hadden een professioneel team met ervaring nodig, maar na vele afspraken vonden we Satori, een persoon met ervaring en gespecialiseerd in multiculturele bruiloften, open om ons te ontvangen en te begrijpen wat we als paar wensten op onze bruiloft, Ik maak me echt zorgen om onszelf te kennen en onze rechterhand te zijn. Satori zorgde voor alles en zorgde ervoor dat we konden genieten en gelukkig zijn bij het uitvoeren van onze bruiloft, dus als bruid hoefde ik geen stressvolle momenten te verwerken en het was natuurlijk een SUCCES, zonder haar hulp was er niets geweest Het was (de versiering, organisatie, minuut na minuut, kortom ... alles).

We hadden twee dagen huwelijk en alles was perfect gesynchroniseerd; we hebben alleen dankbetuigingen voor Satori en zijn team, en we hebben ook enorme felicitaties voor het maken van ons huwelijk Colombo Hindu / Hindu-katholiek het beste van alles, de beste dag van ons leven en een onvergetelijke ervaring en dag voor ons gezin en alles onze gasten, niet alleen voor de ongelooflijke gebeurtenis, maar ook voor het mengen van onze culturen en religies, en het maken van buitenlanders en Colombianen zelf besmet met de andere cultuur. Zonder twijfel een heel gelukkige dag die we nooit zullen vergeten!

BEDANKT SATORI!

Misbruik rapporteren
Door Akbar
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vrouw en ik zijn een jaar geleden getrouwd, het was geen bruiloft die een weddingplanner hier in Colombia kon uitvoeren, organiseren en / of beheren. We hadden drie ceremonies, katholiek, civiel en hindoe; In aanvulling op twee dagen feest, onze bruiloft: een trouwbestemming met gasten uit de Emiraten, India, Frankrijk en Duitsland ... een mix van culturen, te beginnen met de onze (het paar op dat moment) en onze meer dan 300 gasten, niet Het was een gemakkelijke taak. We zijn begonnen met het zoeken met mensen die "gemengde bruiloften" of "fusion-bruiloften" hebben beheerd en we vonden The Blueprint Events ... we begonnen alle huwelijksafbeeldingen te zien die ze hadden gemaakt, de prijzen die ze in de VS hadden ontvangen en besloten om af te spreken met zij ...

Satori kwam eindelijk aan, een super aardige, charmante persoon die het touw volgde in alles wat we zeiden en na het luisteren naar de duizend en één dromen die we ons hadden verteld dat het realiteit kon zijn en niet, zonder de verwachtingen te laten varen we hadden We brachten de dagen van intense vergaderingen door om de perfecte leveranciers te vinden, om de perfecte plaats voor onze bruiloft te vinden. In feite is de plaats waar we zijn getrouwd (El Castillo Marroquin) nooit door onze gedachten gegaan totdat ze het noemde. Onze bruiloft was een droom ... De waarheid is dat elk paar ter wereld een bruiloft als de onze wilde hebben. We hadden veel geluk met de hulp van onze ouders en de uitstekende communicatie die ze konden en konden aangaan met Satori en zijn bedrijf The Blueprint-evenementen.

Nou ik zou kunnen blijven schrijven duizend prachtige van deze charmante persoon en zijn uitstekende bedrijf, logistiek, smaak voor decoratie, design ... kortom.

Ik kan je alleen vertellen dat als je wilt dat je bruiloft een succes wordt en dat het lijkt op een film ... The Blueprint Events het bedrijf is dat je moet bellen.

Wanneer we onze geloften vernieuwen! Natuurlijk zullen we The Blueprint bellen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% al firmar contrato, con pagos mensuales posteriores.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
10500000
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
The Blueprint Events tiene su casa matriz en Estados Unidos y està posicionada a nivel mundial entre las 100 mejores compañías de planeaciòn de decoración de Bodas y eventos. The Blueprint Events se especializa en bodas multiculturales, bodas Indias y destination weddings. Realizamos bodas en Colombia, USA, Mexico, Panama, Italia, Francia y Dubai. Hablamos diferentes idiomas para comunicarnos de forma efectiva con nuestros clientes y sus invitados. Nos encargamos del diseño, planeacion y ejecucion de tus sueños! Blueprint Events is the Human Celebration! Somos BPE
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Adres

Stad: 111111
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Exclusiviteit met leveranciers