The Blueprint Events by Satori

  • Prijsklasse Luxueus

The Blueprint Events van Satori heeft voor jou de meest verschillende manier om je droomhuwelijk te vieren . Dit bedrijf is opgericht in Austin, Texas, en is een van de meest bekroonde bedrijven in de VS. Satori is een specialist in ontwerp, decoratie en planning van evenementen op nationaal en internationaal niveau, is lid van de International Society of Event Specialists, haar werk is gepubliceerd in verschillende tijdschriften in de Verenigde Staten en zij is docent van een van de belangrijkste evenementen voor de Industrie met wat is het speciale evenement. Hiermee vindt u de kleuren, de vormen, de texturen, de verlichting, de versieringsstijl die past bij uw liefdesverhaal. Dit bedrijf werkt om alles te bereiken wat je wilt als je denkt aan trouwen.

Ongeacht je stijl, The Blueprint Events van Satori zal er zijn om het te produceren zoals je wilt, met zijn hoge ervaring, het biedt elegante en innovatieve stijlen, een stressvrij evenement en een mooi plan voor jou om een betere ervaring te hebben dan wat stel je voor , ga weg van de grenzen, heeft het beste advies en organisatie , dus je huwelijk zal onvergetelijk zijn voor jou, je partner en al je gasten.

Bezoeker, laat een review achter over The Blueprint Events by Satori en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over The Blueprint Events by Satori

4.9 6 reviews
Door Liseth
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik maak deel uit van het videoteam dat werkte voor de indo-katholieke bruiloft uitgevoerd door Satori. Het was absoluut een van die bruiloften waar ik het voorrecht had om het verhaal te vertellen. De video alleen laat zien hoe geweldig alle resultaten van deze weddingplanner waren. Het paar was blij en de gasten genoten er de hele nacht van. Bovendien had ik de mogelijkheid om twee andere bruiloften bij The Blue Print Events te registreren en deel te nemen aan verschillende evenementen die beheerd en georganiseerd werden door Satori, en ze waren allemaal fenomenaal en goed georganiseerd. Ze weet geweldige resultaten te behalen en koppels blij te maken! Gefeliciteerd met je werk.

Misbruik rapporteren
Door Katherine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik wilde altijd dat mijn bruiloft een droom was, uniek en heel speciaal; Vier het met mijn familie en vrienden en blijf het voor altijd herinneren. Ik ben de enige vrouw onder vier mannelijke broers, dus inclusief mijn ouders hadden er altijd naar verlangd en wensten dat mijn trouwdag spectaculair en heel bijzonder was EN DAT WAS DAT! ... EEN DROOM GERICHTE REALITEIT dankzij het werk van Satori en zijn team. Ze hebben absoluut een onberispelijke klus geklaard en ze voldeden absoluut aan al onze verwachtingen en vooral aan wensen en illusies die we hadden en wilden hebben op onze bruiloft.

Het was niet eenvoudig om een Weddingplanner te vinden zoals we wilden, te beginnen omdat onze bruiloft niet was zoals elke andere ... we hadden twee religieuze ceremonies, ik ben katholiek en mijn man is hindoe, dus we waren getrouwd door beide religies en apart hadden we een burgerlijke ceremonie. Het was een bruiloft met meer dan 300 gasten en we hadden een professioneel team met ervaring nodig, maar na vele afspraken vonden we Satori, een persoon met ervaring en gespecialiseerd in multiculturele bruiloften, open om ons te ontvangen en te begrijpen wat we als paar wensten op onze bruiloft, Ik maak me echt zorgen om onszelf te kennen en onze rechterhand te zijn. Satori zorgde voor alles en zorgde ervoor dat we konden genieten en gelukkig zijn bij het uitvoeren van onze bruiloft, dus als bruid hoefde ik geen stressvolle momenten te verwerken en het was natuurlijk een SUCCES, zonder haar hulp was er niets geweest Het was (de versiering, organisatie, minuut na minuut, kortom ... alles).

We hadden twee dagen huwelijk en alles was perfect gesynchroniseerd; we hebben alleen dankbetuigingen voor Satori en zijn team, en we hebben ook enorme felicitaties voor het maken van ons huwelijk Colombo Hindu / Hindu-katholiek het beste van alles, de beste dag van ons leven en een onvergetelijke ervaring en dag voor ons gezin en alles onze gasten, niet alleen voor de ongelooflijke gebeurtenis, maar ook voor het mengen van onze culturen en religies, en het maken van buitenlanders en Colombianen zelf besmet met de andere cultuur. Zonder twijfel een heel gelukkige dag die we nooit zullen vergeten!

BEDANKT SATORI!

Misbruik rapporteren
Door Akbar
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vrouw en ik zijn een jaar geleden getrouwd, het was geen bruiloft die een weddingplanner hier in Colombia kon uitvoeren, organiseren en / of beheren. We hadden drie ceremonies, katholiek, civiel en hindoe; In aanvulling op twee dagen feest, onze bruiloft: een trouwbestemming met gasten uit de Emiraten, India, Frankrijk en Duitsland ... een mix van culturen, te beginnen met de onze (het paar op dat moment) en onze meer dan 300 gasten, niet Het was een gemakkelijke taak. We zijn begonnen met het zoeken met mensen die "gemengde bruiloften" of "fusion-bruiloften" hebben beheerd en we vonden The Blueprint Events ... we begonnen alle huwelijksafbeeldingen te zien die ze hadden gemaakt, de prijzen die ze in de VS hadden ontvangen en besloten om af te spreken met zij ...

Satori kwam eindelijk aan, een super aardige, charmante persoon die het touw volgde in alles wat we zeiden en na het luisteren naar de duizend en één dromen die we ons hadden verteld dat het realiteit kon zijn en niet, zonder de verwachtingen te laten varen we hadden We brachten de dagen van intense vergaderingen door om de perfecte leveranciers te vinden, om de perfecte plaats voor onze bruiloft te vinden. In feite is de plaats waar we zijn getrouwd (El Castillo Marroquin) nooit door onze gedachten gegaan totdat ze het noemde. Onze bruiloft was een droom ... De waarheid is dat elk paar ter wereld een bruiloft als de onze wilde hebben. We hadden veel geluk met de hulp van onze ouders en de uitstekende communicatie die ze konden en konden aangaan met Satori en zijn bedrijf The Blueprint-evenementen.

Nou ik zou kunnen blijven schrijven duizend prachtige van deze charmante persoon en zijn uitstekende bedrijf, logistiek, smaak voor decoratie, design ... kortom.

Ik kan je alleen vertellen dat als je wilt dat je bruiloft een succes wordt en dat het lijkt op een film ... The Blueprint Events het bedrijf is dat je moet bellen.

Wanneer we onze geloften vernieuwen! Natuurlijk zullen we The Blueprint bellen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% al firmar contrato, con pagos mensuales posteriores.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
10000000
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
The Blueprint Events by Satori fue fundada en Estados Unidos y ha sido galardonada como una de las mejores desde el 2012. The Blueprint Events se especializa en bodas multiculturales, destination weddings, Unique Weddings. Diseño, planeacion y ejecucion de tus sueños!!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Adres

Stad: 111111
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers