Home Weddingplanners Weddingplanners Cundinamarca Weddingplanners Bogotá

The Blueprint Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners Cundinamarca Weddingplanners Bogotá

The Blueprint Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
  • Prijs vanaf: $ 10'500.000
vertalen

Wij zijn The Blueprint Events , een Anglo-Colombiaanse evenementenorganisatie die gespecialiseerd is in al uw bruiloftsproducties.


We houden van ons werk, we kristalliseren uw droom. Onze 360-graden-service stelt u in staat om groot te dromen, wij zorgen ervoor dat u een unieke ervaring krijgt terwijl we aan al uw behoeften voldoen: conciërgeservice, ontwerp en conceptualisering van het evenement, decoratie, we vinden de perfecte plek voor uw bruiloft en we creëren alles vanaf nul met jou. Elke bruiloft die we doen is volledig gepersonaliseerd en daarbij is het onze grootste wens om een band met jullie op te bouwen.


70% van de bruiloften die we uitvoeren zijn multicultureel, fusion en we zijn gespecialiseerd in het maken van een perfecte mix van de meerdere nationaliteiten van onze bruid en bruidegom. Met ons team dat ook multicultureel is, komen we tegemoet aan de behoeften van onze stellen, gezinnen en gasten. We richten ons op elk detail, die kleintjes die zoveel tellen en het verschil maken. Wij denken graag anders en niets is te gek, want wij zijn experts in het totaal anders doen dan gewend is.


Wij bedienen de Amerikaanse, Indiase, Aziatische, Spaanse, Marokkaanse en Europese gemeenschap. Bij Blueprint spreken we meer dan 8 talen om de communicatie tussen leveranciers en klanten te vergemakkelijken. Wij zijn een toegewijde groep gecertificeerde weddingplanners en evenementcoördinatoren die klaar staan om uw evenement uit te voeren met de beste voordelen die de branche u kan bieden.


We hebben de deelname van beroemde artiesten aan onze bruiloften gehad, in het geval dat dit uw droom is, maken we deze waar omdat we de nodige set-up hebben om deze te bereiken.


Onze plannings- en productietijden zijn onberispelijk en we vinden het geweldig dat u deel uitmaakt van het proces, dus bereid u voor om ook met ons te trouwen. Welkom bij The House of Blueprint, waar je welkom bent met alles wat jou uniek maakt.


SPAANSE VERSIE:

Wij zijn The Blueprint Events, een Anglo-Colombiaanse evenementenorganisatie die gespecialiseerd is in de volledige productie van uw bruiloft.


We houden van ons werk, we kristalliseren uw droom. Onze 360-service stelt u in staat om groots te dromen, wij zorgen ervoor dat u een unieke ervaring krijgt, terwijl we voor al uw behoeften zorgen: conciërgeservice, ontwerp en conceptualisering van het evenement, decoratie, we vinden de perfecte plek voor uw bruiloft en creëren alles vanaf nul met jou. Elke bruiloft die we doen is volledig gepersonaliseerd en daarbij is onze grootste wens om een band met jullie op te bouwen in een evenement op maat.


70% van de bruiloften die we doen zijn multicultureel, en fusion, we zijn gespecialiseerd in het maken van een perfecte mix van de meerdere nationaliteiten van onze paren. Met ons team dat ook multicultureel is, komen we tegemoet aan de behoeften van onze bruid en bruidegom, hun families en gasten.

We richten ons op elk detail, die kleine details die zo belangrijk zijn en een verschil maken. We denken graag anders en niets is te gek, omdat we experts zijn in out-of-the-box denken.


We komen tegemoet aan de Amerikaanse, Indiase, Aziatische, Spaanse, Marokkaanse en Europese gemeenschappen. Bij Blueprint spreken we meer dan 8 talen om de communicatie tussen leveranciers en klanten te vergemakkelijken. Wij zijn een toegewijde groep gecertificeerde weddingplanners en evenementcoördinatoren die klaar staan om uw evenement uit te voeren met de beste voordelen die de branche u kan bieden.


We hebben aan onze bruiloften de deelname gehad van beroemde artiesten, in het geval dat dit uw droom is, maken we deze waar omdat we de nodige instellingen hebben om deze te bereiken.


Onze planning en productietijden zijn onberispelijk en we houden ervan dat je deel uitmaakt van het proces, dus bereid je voor om ook met ons te trouwen. Welkom bij The House of Blueprint, waar je welkom bent met alles wat jou uniek maakt.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$ 10'500.000
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% al firmar contrato, con pagos mensuales posteriores.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over The Blueprint Events

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
ale.carreno
Door Alejandro
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Craftsy Events is onze rechterhand geweest bij het organiseren van een van de belangrijkste dagen van ons leven en heeft uitstekend logistiek werk geleverd met veel detail voor een bestemmingshuwelijk. Dank aan het hele team voor hun management en geweldige steun, alles is gegaan zoals we hadden gedroomd!!!

Misbruik rapporteren
sobia.bermudez
Door Sofia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het team van Blueprint Events heeft van onze bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt voor ons en onze gasten. Maanden zijn verstreken en we krijgen nog steeds lof van de gebeurtenissen. De perfecte bruiloft, het perfecte team! We zullen je altijd bedanken voor de toewijding en professionaliteit die onze dag zo speciaal hebben gemaakt, die niet alleen aan onze verwachtingen voldeed, maar ze overtrof. Absoluut de beste!!!

Misbruik rapporteren
rajanyvanessa
Door Rajan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

In deze hele wereld zijn er niet genoeg woorden in welke taal dan ook om de gevoelens en ervaringen die Vanessa (mijn vrouw) en ik hadden tijdens de 4 weken van voorbereiding en de laatste dag van onze bruiloft op 14 augustus 2021 gemakkelijk te beschrijven. Alles het proces was als een Bollywood-film en Satori met zijn enorme kennis, stijl en samenwerking met zijn team maakte het een blijvende herinnering. Satori heeft een gave voor het bedenken van ongelooflijke instellingen voor elke huwelijksceremonie. Ze maakte zoveel verschillende arrangementen, van decoreren met verse bloemen, coördineren met het restaurant voor de hapjes en het volledige diner, en met de vertegenwoordiger van Area A voor de volledige set-up en vooral dat niemand van ons zich kon voorstellen dat Vanessa arriveerde op de mandap van de bruiloft (Hindi woord voor de plaats waar de huwelijksceremonie zal plaatsvinden) in een volledig versierde kano. Wat een gezicht was het om te zien, wanneer Vanessa, volledig gekleed in een hindoeïstische trouwjurk, in een kano arriveert. Alle bruiloftsgasten waren totaal geschokt en verbaasd om dit te zien. Satori regelde de DJ die uit Bogotá kwam om de muziek te draaien. Hij organiseerde niet alleen, maar stelde ook een complete lijst samen van Bollywood-liedjes, Engelse liedjes en Spaanse liedjes voor de DJ om te spelen. Met Satori en haar team is onze bruiloft een betoverende en gedenkwaardige gebeurtenis in ons leven geworden. Zelfs na een paar maanden ontmoetten we vandaag enkele van Vanessa's vrienden die op de bruiloft waren voor het diner en het enige waar ze over konden praten was hoe geweldig onze huwelijksceremonie en de hele arrangementen waren. Vanessa en ik en iedereen die onze bruiloft heeft bijgewoond, zullen Satori en haar team voor altijd dankbaar zijn voor het creëren van een onvergetelijke huwelijkservaring in ons leven. We houden van je Satori en je zult altijd een plaats in ons hart en in ons leven hebben.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 111111
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact