The Differences drive-in disco

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Differences drive-in disco

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen zijn in jullie leven en daar hoort natuurlijk een feest bij. Daarom willen jullie natuurlijk dat het een feest wordt die jullie en de gasten niet snel zullen vergeten.

 

The Differences drive-in disco bestaat uit Marcel van Lith en Ruud Römer en samen hebben wij al jarenlange ervaring met het verhogen van de feestvreugde op trouwfeesten in heel Zuid-Holland en omstreken. Graag zorgen wij dan ook voor de muzikale invulling die past bij deze belangrijke dag in jullie leven, vanzelfsprekend compleet aangepast naar jullie wensen.

 

Vooraf zullen we alles wat met het feest te maken heeft op het gemak bespreken in een persoonlijke afspraak. Hierdoor weten wij precies wat de wensen zijn. De muziek is natuurlijk van groot belang op een goede feestavond. Daarom willen we ook graag jullie favoriete muziek weten zodat wij hier op in kunnen spelen. Door onze grote muziekcollectie kunnen we iedereen van jong tot oud vermaken en er dus één groot feest van maken.

 

Willen jullie meer informatie of een afspraak met ons? Neem gerust contact met ons op en breng ook eens een bezoek aan onze website.

 

Hopelijk spreken we jullie snel.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
- Overmaken per bank - Contant
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over The Differences drive-in disco

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2282 VN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact