The Little Kings & Queens

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Little Kings & Queens

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve kinderentertainment tijdens bruiloften. Vele bruidsparen hebben ons het vertrouwen geschonken om de mooiste dag van hun leven voor de kinderen een even memorabel dag te maken. We hebben ze mogen verassen met onze ideeën, enthousiasme en professionaliteit. De planning en samenstelling van het draaiboek verloopt in goed overleg met het bruidspaar of de ceremoniemeester. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die allen in bezit  zijn van EHBO en VOG. The Little Kings & Queens heeft een samenwerking met de Event Company. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze partyplanners. 

Sinds 12 jaar verzorgen wij de entertainment voor de kinderen tijdens bruiloften, dit doen we door het hele land. Ons streven is om met de kinderen er zoveel mogelijk op uit te trekken om speurtochten te doen, hutten te bouwen, oud Hollandse spelletjes of voetbal toernooi etc. Maar als het weer het niet toe laat is hebben we ook een leuk programma voor binnen.

We hebben laatst een bruiloft gehad waarbij de locatie een groot meer had, we hebben een gebied afgezet waar de kinderen konden zwemmen, mits ze een diploma hadden. Er waren twee zweminstructies aanwezig: 1 langs de kant en 1 in het water tussen de kinderen en Nanny’s in zwemkleding paraat. Veiligheid staat bij ons voorop.

Het gebeurd ook wel eens dat we een workshop regelen zoals dans of ballonknopen. Eigenlijk is alles mogelijk de klant vraagt en wij draaien. Knutselen doen we niet zo heel veel, meestal alleen een suprise voor het bruidspaar, wij zijn meer van het actief bezig zijn met de kinderen.

De ruimte die we aangewezen krijgen kleden we feestelijk aan, soms heeft het bruidspaar een thema of een specifieke kleur en daar passen wij de decoratie dan op aan. We eten altijd samen met de kinderen, zodat de ouders in alle rust kunnen genieten.

Het komt ook regelmatig voor dat wij de kinderen naar bed brengen in 1 van de hotelkamers en wij een oppas service verzorgen. Soms gaan ze op 1 kamer en hebben we daar nog een after party. We douchen de kinderen, brengen ze naar bed en lezen een leuk verhaal voor en wachten tot de ouders klaar zijn met feesten.

Meningen over The Little Kings & Queens

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2993 VD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact