• Website

LIVE MUZIEK EN HEERLIJKE DRANKJES OP ELKE LOCATIE

The Piano Bar is het ideale instrument voor jullie huwelijk. We komen op elke locatie! 

De vleugel is een bar en een podium. De pianist zingt je toe met pop, blues, soul en jazz. In het midden van de vleugel worden de lekkerste drankjes voor je bereid.

The Piano Bar is een totaalconcept van drank, live muziek en stijlvolle aankleding.
Uiteraard geheel naar jouw wensen en smaak. We verzorgen cocktails, gin & tonics of heerlijke wijnen. Het is ook mogelijk je eigen drank aan te leveren die wij uit onze bar zullen schenken. We stimuleren elke eigen creatieve invulling van The Piano Bar op jullie huwelijk.

Neem een kijkje op onze website. 
Jullie vinden er o.a meer foto's, video's, zeer uitgebreide informatie en hier kunnen jullie eventueel ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Hieronder een korte beschrijving van The Piano Bar.

LIVE MUZIEK
Achter de microfoon en toetsen zit Jan Evert. Een energieke performer en zanger. Hij geniet het meest van klassiekers uit de pop, jazz, soul en blues. Laat je meenemen op een muzikale reis door de tijd met nummers van iconen als: Frank Sinatra, Ray Charles, Bill Withers, Stevie Wonder, Eric Clapton, Al Green, The Beatles, Elvis Presley, Billy Joel en nog vele anderen. 

Willen jullie vooraf meekijken in het live repertoire en favorieten aangeven? Is er een nummer dat zo veel voor jullie betekent dat het absoluut gespeeld moet worden? Of spelen jullie misschien zelf piano en speel je iets voor haar. Of zing je hem toe met een romantische klassieker. Iemand van jullie gasten een podium geven? Bij The Piano Bar kan het allemaal!

HEERLIJKE DRANKJES
Wat betreft de drank bieden we drie opties:

1) Een volledig door ons verzorgde bar
Kies één van onze drie bar specialiteiten. Leg jullie gasten in de watten en geniet van onze Cocktailbar, onze Gin & Tonic bar of onze Wijnbar. We werken enkel met premium dranken. Dranken met mooie verhalen die nét dat beetje extra smaak en beleving geven.

2) Speciale wensen
Wil je ons bijvoorbeeld alleen voor het champagnemoment? Of dat we als welkomstdrankje een glas cava voor al jullie gasten schenken onder het genot van de meest romantische songs? 

3) Zelf drank aanleveren 
In overleg zullen wij schenken wat jullie ons aanleveren.

OP ELKE LOCATIE
Het unieke van The Piano Bar is dat ze op elke gewenste locatie komt. We vervoeren onze drie en een halve meter lange bar in twee verrijdbare delen. Zo past The Piano Bar door vrijwel elke deur en is ze geschikt voor binnen én buiten.

We zijn er om de mooiste dag van jullie leven nóg meer sfeer en beleving te geven. Bovendien zal het schitterend gemaakte meubel een blikvanger op jullie huwelijk zijn.

Veel succes met het voorbereiden van jullie trouwdag!

Jan Evert & Mèlanie

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 1053 GX