The Wedding Pianists

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Wedding Pianists

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ben je op zoek naar de juiste muziek voor jouw grote dag? Wij spelen pianomuziek tijdens bijzondere momenten. Met een speciaal verzoekje, improvisatie of een prachtig klassiek pianostuk maken wij de sfeer van je ceremonie, receptie of diner heel persoonlijk. Met onze muziek laten we je echt even stilstaan bij een speciaal moment.

Wij zijn Sabine en Folkert, allebei zijn we pianist, elk met ons eigen muzikale verhaal. Samen hebben wij een ontzettend breed repertoire, variërend van klassieke muziek tot romantische populaire muziek of juist geïmproviseerde muziek die precies aansluit bij het moment en jouw wensen.

Deze zomer gaan wij zelf ook trouwen en hebben inmiddels heel goed door wat er allemaal op je afkomt bij het organiseren van een bruiloft. Voor ons heel duidelijk: ruimte voor muziek op deze bijzondere dag! Met een muzikaal intermezzo creëren we even een rustig en aandachtig moment en het is tegelijkertijd ontzettend leuk om onze dierbare muzikale herinneringen te delen met onze familie en vrienden, juist op onze trouwdag.

En jij? Hoe ziet jouw droombruiloft eruit? Heb jij al gedacht aan live muziek tijdens je bruiloftsceremonie, receptie of diner? Bekijk onze video's om alvast te genieten van de mooiste pianomuziek voor op je bruiloft en je te laten inspireren.

De juiste muziek zorgt direct voor een heerlijke sfeer. Hier volgt een voorbeeld van hoe wij je bruiloft muzikaal kunnen aankleden:

Tijdens de ceremonie improviseert Folkert terwijl de gasten hun plaatsen opzoeken, waardoor er direct een fijne sfeer ontstaat. Bij binnenkomst van de bruid speelt hij jullie speciale nummer. Om een mooi rustmoment te creëren tijdens het officiële gedeelte speelt Sabine één of meerdere (licht) klassieke stukken. Bij de receptie zorgen we voor een fijne achtergrondsfeer terwijl jullie genieten van de taart en bubbels. Ook het diner kunnen wij met gepaste en sfeervolle muziek aankleden.

Wij spelen graag op de piano die op de locatie wellicht aanwezig is, maar kunnen ook onze eigen stage piano meebrengen en zijn dan overal inzetbaar.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Bel gerust of stuur een berichtje. We kijken er naar uit om je te leren kennen!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij sturen na afloop van de bruiloft een factuur.
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Meningen over The Wedding Pianists

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
bram-sanne
Door Bram
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij zijn echte muziek liefhebbers, daarom wilden wij zo veel mogelijk live muziek tijdens onze grote dag bij Fort Vechten in 2018. Gelukkig wilden Sabine en Folkert spelen tijdens onze ceremonie. Tijdens onze bespreking vooraf hebben we besproken wat de planning en sfeer van de ceremonie zal zijn en hebben wij 1 verzoek nummer aangevraagd. Voor de rest lieten wij ons inspireren door de goede ideeën van Sabine en Folkert, want deze sloten perfect aan bij onze smaak. Het is fijn dat zij zich zo goed kunnen inleven en dit vertalen in hun muziek. Zo bijzonder! Dit zie je bijvoorbeeld goed terug in de improvisatie stukken door Folkert. Mede door hun piano-stukken door The Wedding Pianists was onze trouwceremonie zo persoonlijk en bijzonder. Achteraf hebben we hier ook veel complimenten over gekregen van vrienden en familie. Maar daarnaast zijn het ook vooral erg lieve mensen met veel passie voor wat zij doen. Echte professionals!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3471

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact