The Wedding Pianists

Top
leverancier

Speciaal voor alle toekomstige bruidsparen organiseren wij twee concertjes. Houden jullie van muziek en zijn jullie op zoek naar live muziek voor op jullie trouwdag? Kom langs om alvast even kennis te maken met ons en onze muziek. Het is gratis, wij zorgen voor wat lekkers, en het is ook een perfecte gelegenheid om samen met je geliefde een heerlijk ontspannen middagje/avondje te hebben. Het is helemaal vrijblijvend, kom gewoon lekker luisteren! Meld je aan door ons even een berichtje te sturen en vermeld ook even welke van de twee dagen jullie voorkeur heeft.

Demo middag – Zondagmiddag 30 juni 2019
Demo avond – Donderdagavond 11 juli 2019

* Omgeving Utrecht (Kamerik)
* Live muziek & drankjes
* Beperkt aantal plekken
* Gezellige middag/avond

----------------------------------------------------------------

Ben je op zoek naar de juiste muziek voor jouw grote dag? Wij spelen pianomuziek tijdens bijzondere momenten. Met een speciaal verzoekje, improvisatie of een prachtig klassiek pianostuk maken wij de sfeer van je ceremonie, receptie of diner heel persoonlijk. Met onze muziek laten we je echt even stilstaan bij een speciaal moment.

Wij zijn Sabine en Folkert, allebei zijn we pianist, elk met ons eigen muzikale verhaal. Samen hebben wij een ontzettend breed repertoire, variërend van klassieke muziek tot romantische populaire muziek of juist geïmproviseerde muziek die precies aansluit bij het moment en jouw wensen.

Deze zomer gaan wij zelf ook trouwen en hebben inmiddels heel goed door wat er allemaal op je afkomt bij het organiseren van een bruiloft. Voor ons heel duidelijk: ruimte voor muziek op deze bijzondere dag! Met een muzikaal intermezzo creëren we even een rustig en aandachtig moment en het is tegelijkertijd ontzettend leuk om onze dierbare muzikale herinneringen te delen met onze familie en vrienden, juist op onze trouwdag.

En jij? Hoe ziet jouw droombruiloft eruit? Heb jij al gedacht aan live muziek tijdens je bruiloftsceremonie, receptie of diner? Bekijk onze video's om alvast te genieten van de mooiste pianomuziek voor op je bruiloft en je te laten inspireren.

De juiste muziek zorgt direct voor een heerlijke sfeer. Hier volgt een voorbeeld van hoe wij je bruiloft muzikaal kunnen aankleden:

Tijdens de ceremonie improviseert Folkert terwijl de gasten hun plaatsen opzoeken, waardoor er direct een fijne sfeer ontstaat. Bij binnenkomst van de bruid speelt hij jullie speciale nummer. Om een mooi rustmoment te creëren tijdens het officiële gedeelte speelt Sabine één of meerdere (licht) klassieke stukken. Bij de receptie zorgen we voor een fijne achtergrondsfeer terwijl jullie genieten van de taart en bubbels. Ook het diner kunnen wij met gepaste en sfeervolle muziek aankleden.

Wij spelen graag op de piano die op de locatie wellicht aanwezig is, maar kunnen ook onze eigen stage piano meebrengen en zijn dan overal inzetbaar.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Bel gerust of stuur een berichtje. We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij sturen na afloop van de bruiloft een factuur.
Welke diensten biedt u aan?
Ceremonie muziek, Receptie muziek
Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?
Klassiek, Chill out, Jazz, Pop
Wat is het type muziek dat u aanbiedt?
Solist
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Vanaf € 300,-
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
The Wedding Pianists als zodanig hebben we dit jaar opgericht, maar we hebben al jaren ervaring met het spelen op o.a. bruiloften.

Kortingen

Gratis concertjes!

Speciaal voor alle toekomstige bruidsparen organiseren wij twee concertjes. Houden jullie van muziek en zijn jullie nog op zoek naar live muziek voor op jullie trouwdag? Kom langs om alvast even kennis te maken met ons en onze muziek.

Het is gratis, wij zorgen voor wat lekkers, en het is ook een perfecte gelegenheid om samen met je geliefde een heerlijk ontspannen middagje/avondje te hebben. Het is helemaal vrijblijvend dus kom lekker luisteren!

Meld je aan via een mailtje naar info@weddingpianists.nl en laat weten welke van de twee dagen jullie voorkeur heeft. Graag tot ziens!

  • Demo middag – Zondagmiddag 30 juni
  • Demo avond – Donderdagavond 11 juli

Omgeving Utrecht (Kamerik)
Live muziek & drankjes
Beperkt aantal plekken
Gezellige middag/avond

Voorwaarden

Adres

Stad: 3471