Home Weddingplanners Weddingplanners Cagliari Weddingplanners Cagliari

The Princess Wedding & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Cagliari Weddingplanners Cagliari

The Princess Wedding & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

De Princess Wedding and Events is in november 2014 met Sara Marangoni geboren, een eenvoudig en dynamisch meisje, begiftigd met veel creativiteit en smaak voor details. Sara heeft van een passie een baan en een levensstijl gemaakt door dromen te geven aan al die mensen die hun dag willen doen, de "perfecte dag".

Elk evenement wordt gerealiseerd rekening houdend met de verzoeken en het budget van de klant. Een van de belangrijkste kenmerken van Sara is dat ze niet denkt als een weddingplanner, maar als een bruid, die zichzelf perfect identificeert en begrijpt wat de smaak en het verlangen van elke bruid is. Met zijn bureau is hij in staat om uw kleine wensen in detail te organiseren, ongeacht wat het is, met stijl en elegantie die uw dag maken, om er een onvergetelijke dag van te maken.

Hoffelijkheid, deskundigheid, professionaliteit evenals de kennis van talen, met name de Franse e
Engels, onderscheidt Sara en haar personeel, in staat om originele en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden aan buitenlandse koppels die hun bruiloft willen vieren op de mooiste Italiaanse locaties en, omgekeerd, voor diegenen die elders willen trouwen.

Ongeacht de stijl van uw bruiloft en waar u het ook wilt vieren, u kunt er allemaal uw eigen stijl van maken
dromen met de grootst mogelijke eenvoud, want The Princess Wedding Events zorgt voor alles en bevrijdt je van
elke zorg.

"Elke gebeurtenis is belangrijk voor mij, ik streef naar perfectie en ik bereik altijd mijn doelen. The Princess Wedding Events the Dream that becomes Reality ".

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Accettiamo pagamento con carta di credito, bonifico e contanti
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over The Princess Wedding & Events

4.9
16 reviews
16 reviews
Professionaliteit
(16)
Prijs/kwaliteit
(16)
Aanrader?
(16)
sari.spola
Door sara
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Sara was onze troefkaart, we hebben ruim van tevoren contact met haar opgenomen en ze organiseerde alles met ernst en professionaliteit ... geen verzoek om haar was onmogelijk om tevreden te stellen! Alles was perfect, hij was in staat om ons sprookje in elk detail te realiseren. Zelfs vandaag ontvangen we complimenten van onze gasten voor de prachtige dag. Boven alles, bedankt voor je zoetheid, het gaf me rust vóór, tijdens en na onze trouwdag!

Misbruik rapporteren
liu.sajo
Door liliu
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Es oorlog mein Traum und Sara, unsere weddingplanerin, hat ihn uns erfüllt. Unsere Strandhochzeit auf Sardinien an der Costa Verde hat in Erwartungen übertroffen. Es oorlogs emotioneel, traumhaft, lecker, einmalig und es hat gerockt.

Het was mijn droom en Sara, onze weddingplanner, besefte het. Ons strandhuwelijk op Sardinië aan de Costa Verde heeft alle verwachtingen overtroffen. Het was spannend, magnifiek, heerlijk, uniek en ontroerend.

Misbruik rapporteren
mari.spo93
Door marika
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het hele team is geweldig! Sara is zo behulpzaam, vriendelijk en van grote zoetheid! Ze is erg professioneel, maar ze is tegelijkertijd een vriend! Zijn werk was ongeëvenaard: hij organiseerde ons strandhuwelijk en alles was perfect! Zeer aan te bevelen!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact